Υπουργείο Παιδείας: Ανακοινώθηκαν οι αποφάσεις για τον μόνιμο διορισμό 4.789 εκπαιδευτικών και μουσικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας

Εργασία 0

22 Ερευνητές στο Ερευνητικό Κέντρο Βιοϊατρικών Επιστημών «Αλέξανδρος Φλέμιγκ»

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Εύρεση εργασίας

Στα πλαίσια της αναμενόμενης έναρξης της Πράξης με τίτλο «ΙnfrafrontierGR/Phenotypos, H Ελληνική Ερευνητική Υποδομή για την Μοριακή και Συμπεριφορική Φαινοτυπική ανάλυση βιολογικών οργανισμών μοντέλων για τις χρόνιες εκφυλιστικές ασθένειες του ανθρώπου» και κωδικό MIS 5002135 τριετούς διάρκειας, το Ερευνητικό Κέντρο Βιοϊατρικών Επιστημών «Αλέξανδρος Φλέμιγκ» προκηρύσσει σειρά ερευνητικών θέσεων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου ή έργου, διαφόρων ειδικοτήτων και εξειδικεύσεων.

Η Πράξη θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία 2014-2020», άξονας προτεραιότητας 03: «Ενίσχυση των υποδομών έρευνας και καινοτομίας» και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 210 – 96 56 310 (εσωτερικό 170) ή στο email: [email protected].

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη 

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Έρχεται σταδιακή επιστροφή 13ου μισθού και 13ης σύνταξης; Τα σχέδια της κυβέρνησης

Αναπληρωτές 2026-27: Οι ημερομηνίες της Α’ Φάσης από την αίτηση έως την ανάληψη υπηρεσίας

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εργασία