Thumbnail
ΑΣΕΠ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΑΣΕΠ

Το μαζικό ενδιαφέρον των υποψηφίων των Προκηρύξεων 5Κ/2016, 6Κ/2016 και ιδιαίτερα της 7Κ/2016 στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Α.Σ.Ε.Π. κατά το διάστημα από 16-1-2017 έως και 22-1-2017, είχε ως αποτέλεσμα την υπερφόρτωση του συστήματος και τη δημιουργία δυσχερειών στη συμπλήρωση και υποβολή της ηλεκτρονικής τους αίτησης.

Κύρια προτεραιότητα του ΑΣΕΠ αποτελεί η εξυπηρέτηση των πολιτών και η διασφάλιση της συμμετοχής όλων των ενδιαφερομένων στις διαδικασίες του, επιλύοντας τα προβλήματα που εκάστοτε προκύπτουν με ρεαλισμό και κοινωνική ευαισθησία.

Για το λόγο αυτό, ανακοινώνεται ότι οι προθεσμίες υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής και αποστολής δικαιολογητικών στις εν εξελίξει Προκηρύξεις του ΑΣΕΠ 5Κ/2016,  6Κ/2016 και 7Κ/2016 θα παραταθούν.

Με νεότερο Δελτίο Τύπου θα ορισθούν οι ακριβείς ημερομηνίες υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής και αποστολής δικαιολογητικών για κάθε μια από τις προαναφερόμενες  Προκηρύξεις.

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ: Η πιο ΕΥΚΟΛΗ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών golearn σε 2 ημέρες - Την παίρνετε από το σπίτι σας

Πιστοποίηση Η/Υ  - ECDL golearn για το Δημόσιο σε 2 ημέρες στα χέρια σου

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΥΠΑΙΘΑ
Υπ. Παιδείας για ιδιωτικά πανεπιστήμια: «Το ΠΑΣΟΚ παραπλανεί ξανά»
Υπ. Παιδείας: Το ΠΑΣΟΚ παραπλανεί, ξανά, αμφισβητώντας την εγκυρότητα και τη διαφάνεια της διαδικασίας αδειοδότησης των μη κρατικών πανεπιστημίων
Υπ. Παιδείας για ιδιωτικά πανεπιστήμια: «Το ΠΑΣΟΚ παραπλανεί ξανά»
δημοσκ
Νέα δημοσκόπηση: Προβάδισμα ΝΔ, προβληματισμός για μέτρα ΔΕΘ και σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ
Νέα δημοσκόπηση: Προβάδισμα της ΝΔ - Προβληματισμός για τα μέτρα ΔΕΘ, σκιά από την ακρίβεια και τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Νέα δημοσκόπηση: Προβάδισμα ΝΔ, προβληματισμός για μέτρα ΔΕΘ και σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ