Tη σύσταση 360 νέων οργανικών θέσεων μόνιμου προσωπικού στον ΟΑΕΔ, προβλέπει τροπολογία του Υπουργείου Εργασίας που κατατέθηκε πριν από λίγο στη Βουλή.
Οι προσλήψεις αφορούν 305 θέσεις Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης Διοικητικού – Οικονομικού και 55 θέσεις κλάδου Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Διοικητικού – Οικονομικού. Σύμφωνα με την έκθεση του ΓΛΚ το ετήσιο κόστος για τον προϋπολογισμό εκτιμάται στα 5,7 εκατ. ευρώ.
Η ίδια τροπολογία, ρυθμίζει επίσης ζητήματα σχετικά με τα Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα, όπως η διεύρυνση των φορέων τους οποίους μπορούν να απασχολούνται απευθείας άνεργοι, προσθέτοντας σε αυτούς και τα εποπτευόμενα από τα Υπουργεία Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου και τα Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου. Επιπλέον, προβλέπεται η δυνατότητα πλέον συγχρηματοδότησής τους εκτός από το ΕΣΠΑ και από εθνικούς ή άλλους πόρους.
Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα
Voucher 750 ευρώ για όλους του εργαζόμενους ιδιωτικού τομέα - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΕΩΣ ΑΥΡΙΟ
ΑΣΕΠ: Νέα Πιστοποίηση Υπολογιστών - Εξ αποστάσεως - Παίρνετε το ECDL από το σπίτι σας σε 2 μέρες
Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη
Alfavita Newsroom