Thumbnail
Πρωτότυπη οθόνη αφής παρουσίασε η Microsoft

Τρισδιάστατη οθόνη αφής παρουσίασε η Microsoft

Πρωτότυπη οθόνη αφής παρουσίασε η Microsoft, η οποία, προσομοιώνοντας το σχήμα και το βάρος των εμφανιζόμενων αντικειμένων, δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να «αγγίξει» τις εικόνες που προβάλλονται σε αυτή. 
 
 Η οθόνη δημιουργήθηκε από την ερευνητική ομάδα της Microsoft και συνδυάζει χαρακτηριστικά οθόνης LCD, με ενσωματωμένους αισθητήρες και ρομποτικό βραχίονα. Ελέγχοντας την πίεση που ασκείται στην οθόνη από τα δάχτυλα του χρήστη, η οθόνη μπορεί να προσομοιώσει το βάρος και το σχήμα των αντικειμένων που προβάλλονται σε αυτή.
 
 Σύμφωνα με τη Microsoft, η οθόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ιατρικούς σκοπούς, ενώ θα μπορούσε να αξιοποιηθεί και για μελλοντικά βιντεοπαιχνίδια. Η έρευνα για την τελειοποίηση της οθόνης πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις της Microsoft στο Σιάτλ των ΗΠΑ, σύμφωνα με το BBC.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 13/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

dieythyntis_2.jpg
Προϋποθέσεις επιλογής Διευθυντών και Διευθυντριών σχολικών μονάδων στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Την περίοδο αυτή, συχνά, σε διάφορες διευθύνσεις εκπαίδευσης έχουμε προκήρυξη κενών θέσεων Διευθυντών και Διευθυντριών στην οποία καλούνται οι...
Προϋποθέσεις επιλογής Διευθυντών και Διευθυντριών σχολικών μονάδων στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Γάλα
Πλήρη ή χαμηλά λιπαρά; Οι ειδικοί λύνουν το διατροφικό δίλημμα
Η επιλογή μεταξύ γαλακτοκομικών προϊόντων πλήρους ή χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά αποτελεί αντικείμενο συνεχούς επιστημονικής συζήτησης.
Πλήρη ή χαμηλά λιπαρά; Οι ειδικοί λύνουν το διατροφικό δίλημμα