εκπαιδευτές ενηλίκων
140 ώρες κατάρτισης φέρνει αποδοχές για τον εκπαιδευτή έως και 2.660 ευρώ - Χιλιάδες θέσεις εργασίας για εκπαιδευτές ενηλίκων σε όλη την Ελλάδα τα επόμενα χρόνια - Προλάβετε να πάρετε την επάρκεια του εκπαιδευτή

Τα προγράμματα της ΔΥΠΑ που αφορούν την κατάρτιση σε ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες σε 120.000 ανέργους και 80.000 εργαζόμενους ανοίγουν από τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε και για τα επόμενα χρόνια χιλιάδες θέσεις για εκπαιδευτές ενηλίκων οι οποιοι θα πληρώνονται με 19 ευρώ καθαρά ανά ώρα κατάρτισης είτε είναι εξ αποστάσεως είτε δια ζώσης!

ΤΑ 19 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΩΡΑ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ από την προκήρυξη της ΔΥΠΑ για τα προγράμματα κατάρτισης των Ανέργων και των εργαζομένων πάνω στις ΨΗΦΙΑΚΕΣ και ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ

2.660 ευρώ ΚΑΘΑΡΑ σε λιγότερο από μήνα

Αυτό σημαίνει πως για παράδειγμα για ένα τμήμα 140 ωρών κατάρτισης ανέργων που μπορεί να βγει σε λιγότερο απο ένα μήνα (δια ζώσης διδασκαλία και εξ αποστάσεως) μπορεί να πληρώσει έως 2.660 ευρώ!

Ακόμα περισσότερες προσλήψεις φέρνει και το πρόγραμμα "μαμούθ" για την κάρτιση εργαζομένων στις πράσινες και ψηφιακές δεξιότητες με το Πρόγραμμα  "ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ".

Παράλληλα ανακοινώνονται και νέες καταρτίσεις 55.000 ανέργων μέσω ΕΣΠΑ (ΕΚΤ ή ΠΑΝ), είτε από τον προϋπολογισμό της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης.

Μην ξεχνάμε επίσης τα προγράμματα κατάρτισης  "μαμούθ" της ΓΣΕΕ και του ΙΕΠ που αναμένεται να ξεκινήσουν

Με βάση τον προγραμματισμό των καταρτίσεων που φέρνει το Ταμείο Ανάκαμψης έρχονται χιλιάδες προσλήψεις έως τουλάχιστον το 2026!

Με τι όρους εργάζεστε στα προγράμματα κατάρτισης

Οι εκπαιδευτές μπορούν να εργάζονται με καθεστώς κανονικής μισθοδοσίας ή με δελτίο παροχής υπηρεσιών ή με σύμβαση έργου.

Τα πιο συνηθισμένα είναι τα δελτία παροχής υπηρεσιών ή οι συμβάσεις έργου

Ώς εκπαιδευτές ενηλίκων σε προγράμματα μπορούν να εργαστούν και οι εκπαιδευτικοί του δημόσιου τομέα αρκεί να πάρουν άδεια από το ΠΥΣΔΕ ή το ΠΥΣΠΕ στο οποιο ανήκουν!

Πώς θα πάρετε την Επάρκεια εκπαιδευτή ενηλίκων για να προσληφθείτε;

Για να πάρετε την επάρκεια του εκπαιδευτή ενηλίκων θα πρέπει να περάσετε επιτυχώς τις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ! 

Για να μπορέσετε όμως να έχετε το δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις θα πρέπει να έχετε παρακολουθήσει σεμινάριο πάνω στην Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων από φορέα του Δημοσίου ή ευρύτερου δημοσίου τομέα

Με βάση τις  θέσεις που ανοίγουν και θα ανοίξουν εκατοντάδες ενδιαφερόμενοι εντάσσονται σε αυτό το σεμινάριο (ΕΚΕΚ - ΕΚΕΤΑ) που έχει έως τις 29 Μαρτίου ανοικτές αιτήσεις!

Το ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ πρόγραμμα συνολικής διάρκειας 200 ωρών έχει ως στόχο τη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση ατόμων τα οποία ενδιαφέρονται να εκπαιδευτούν και να πιστοποιηθούν από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π ως Εκπαιδευτές Ενηλίκων.

Σε ποιους απευθύνεται το σεμινάριο ξεκίνησε 27 Μαρτίου και έχει ανοικτές αιτήσεις έως 5 Απριλίου

  • Σε όσους θέλουν να αποκτήσουν απευθείας δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ για να αποκτήσουν Επάρκεια 
  • Όσους δεν διαθέτουν την απαιτούμενη εκπαιδευτική εμπειρία σε ενήλικες, για την απευθείας συμμετοχή τους στις εξετάσεις εκπαιδευτικής επάρκειας του ΕΟΠΠΕΠ.εκπαιδευτές ενηλίκων οποιουδήποτε γνωστικού αντικειμένου και επιστημονικού κλάδου,εκπαιδευτές συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και δια βίου μάθησης (π.χ. Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, ΚΕΚ, ΙΕΚ, Σχολές Γονέων, κ.ά.),Υποψήφιους εκπαιδευτές ενηλίκων όλων των γνωστικών αντικειμένων που θέλουν να επιμορφωθούν στο επιστημονικό πεδίο της εκπαίδευσης ενηλίκων, προκειμένου να πιστοποιήσουν την εκπαιδευτική τους επάρκεια  και να διδάσκουν το γνωστικό τους αντικείμενο σε προγράμματα μη τυπικής εκπαίδευσης.Πιστοποιημένους και ενταγμένους στο μητρώο του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π εκπαιδευτές ενηλίκων, οι οποίοι, με την παρακολούθησή του, θα έχουν την ευκαιρία να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους στις σύγχρονες εξελίξεις και πρακτικές της εκπαίδευσης ενηλίκων Στελέχη δομών Δια Βίου Μάθησης (ΙΕΚ, Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, Κέντρα Δια Βίου Μάθησης κ.ά.).
  • Σε όσους θέλουν να εργαστούν – ενταχθούν εκπαιδευτικό δυναμικό φορέων μετα-δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και εκπαίδευσης ενηλίκων (π.χ. ΙΕΚ, ΣΔΕ, ΚΔΒΜ)
  • Σε όσους θέλουν να αποκτήσουν μοριοδότηση και προβάδισμα στις προσλήψεις σε ΣΔΕ, ΔΙΕΚ και άλλες δομές
  • Σε εν ενεργεία εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων και όλων των βαθμίδων οι οποίοι ενδιαφέρονται να πιστοποιηθούν ως Εκπαιδευτές Ενηλίκων με βάση τις σχετικές διαδικασίες πιστοποίησης του ΕΟΠΠΕΠ και εν συνεχεία να μπορούν να εργαστούν σε δομές εκπαίδευσης ενηλίκων (ΣΔΕΙΕΚ, ΚΕΔΙΒΙΜ, κλπ).
  • Σε αποφοίτους/ες ΑΕΙ-ΤΕΙ οι οποίοι/ες επιθυμούν να ακολουθήσουν το επάγγελμα του/της εκπαιδευτή ενηλίκου.στελέχη τραπεζών, επιχειρήσεων και οργανισμών, οι οποίοι επιδιώκουν την απόκτηση και αναβάθμιση γνώσεων και ικανοτήτων σχετικών με την Εκπαίδευση Ενηλίκων
  • Σε σχολικούς ψυχολόγους καθώς και σε συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ (ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ)

  • ΕΚΠΤΩΣΗ Μόνο για αυτό τον κύκλο: 185 ευρώ  (ΟΛΑ ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ)
  • ΕΚΠΤΩΣΗ  Μόνο για αυτό τον κύκλο ΕΦΑΠΑΞ: 175 ευρώ

ΚΑΝΤΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ

ekek
Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο Πανεπιστημιακό Μοριοδοτούμενο Πιστοποιητικό Ειδικής Αγωγής με ΜΟΝΟ 50Є εγγραφή (Αιτήσεις ως 4-12)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Πιστοποίηση Αγγλικών σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ σε ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΑΝ.ΠΑΤΡΩΝ και Παν.Λευκωσίας μέσω alfavita.gr ΕΔΩ

Πιστοποίηση Υπολογιστών σε 2 ημέρες μόνο 95 ευρώ για προκηρύξεις ΑΣΕΠ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

έκτακτο
Συναγερμός στη Σαλαμίνα: Νεκρή μια 43χρονη μέσα στο σπίτι της μετά από πυροβολισμούς
Η 43χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή με δύο τραύματα από όπλο στην κοιλιακή χώρα, ενώ σύμφωνα με τους γείτονες ακούστηκαν πυροβολισμοί και αμέσως κλήθηκαν...
Συναγερμός στη Σαλαμίνα: Νεκρή μια 43χρονη μέσα στο σπίτι της μετά από πυροβολισμούς
εκαβ3
Ηράκλειο Κρήτης: Θανατηφόρο τροχαίο- Νεκρός 23χρονος μοτοσικλετιστής που σφηνώθηκε κάτω από ΙΧ
Άγνωστο πώς η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο 23χρονος, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με όχημα που οδηγούσε μια 28χρονη
Ηράκλειο Κρήτης: Θανατηφόρο τροχαίο- Νεκρός 23χρονος μοτοσικλετιστής που σφηνώθηκε κάτω από ΙΧ