εκπαιδευτές ενηλίκων
200 ώρες κατάρτισης φέρνει αποδοχές για τον εκπαιδευτή έως και 4.400 ευρώ - Χιλιάδες θέσεις εργασίας για εκπαιδευτές ενηλίκων σε όλη την Ελλάδα τα επόμενα χρόνια - Προλάβετε να πάρετε την επάρκεια του εκπαιδευτή

Τα προγράμματα της ΔΥΠΑ που αφορούν την κατάρτισης σε ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες σε 120.000 ανέργους και 80.000 εργαζόμενους ανοίγουν από τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε και για τα επόμενα χρόνια χιλιάδες θέσεις για εκπαιδευτές ενηλίκων οι οποιοι θα πληρώνονται με 22 ευρώ καθαρά ανά ώρα κατάρτισης είτε είναι εξ αποστάσεως είτε δια ζώσης!

Αυτό σημαίνει πως για παράδειγμα για ένα τμήμα 200 ωρών κατάρτισης ανέργων που μπορεί να βγει σε 40+ ημέρες καθώς είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της εξ αποστάσεως (ασύγχρονη και σύγχρονη) μπορεί να πληρώσει έως 4.400 ευρώ!

Πάλι για παράδειγμα αν ένας εκπαιδευτής ενηλίκων αναλάβει ένα τμήμα για κατάρτιση εργαζομένων (80 ώρες) στις πράσινες και ψηφιακές δεξιότητες με το Πρόγραμμα  "ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ" μπορούν να πάρουν έως 1760 ευρώ!

Με βάση τον προγραμματισμό των καταρτίσεων που φέρνει το Ταμείο Ανάκαμψης έρχονται χιλιάδες προσλήψεις έως τουλάχιστον το 2026!

Πώς θα πάρετε την Επάρκεια εκπαιδευτή ενηλίκων για να προσληφθείτε;

Για να πάρετε την επάρκεια του εκπαιδευτή ενηλίκων θα πρέπει να περάσετε επιτυχώς τις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ! 

Για να μπορέσετε όμως να έχετε το δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις θα πρέπει να έχετε παρακολουθήσει σεμινάριο πάνω στην Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων από φορέα του Δημοσίου ή ευρύτερου δημοσίου τομέα

Με βάση τις  θέσεις που ανοίγουν και θα ανοίξουν εκατοντάδες ενδιαφερόμενοι εντάσσονται σε αυτό το σεμινάριο (ΕΚΕΚ - ΕΚΕΤΑ) που έχει έως τις 14 Μαρτίου ανοικτές αιτήσεις!

Το ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ πρόγραμμα συνολικής διάρκειας 200 ωρών έχει ως στόχο τη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση ατόμων τα οποία ενδιαφέρονται να εκπαιδευτούν και να πιστοποιηθούν από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π ως Εκπαιδευτές Ενηλίκων.

Σε ποιους απευθύνεται το σεμινάριο

  • Σε όσους θέλουν να αποκτήσουν απευθείας δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ για να αποκτήσουν Επάρκεια 
  • Όσους δεν διαθέτουν την απαιτούμενη εκπαιδευτική εμπειρία σε ενήλικες, για την απευθείας συμμετοχή τους στις εξετάσεις εκπαιδευτικής επάρκειας του ΕΟΠΠΕΠ.εκπαιδευτές ενηλίκων οποιουδήποτε γνωστικού αντικειμένου και επιστημονικού κλάδου,εκπαιδευτές συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και δια βίου μάθησης (π.χ. Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, ΚΕΚ, ΙΕΚ, Σχολές Γονέων, κ.ά.),Υποψήφιους εκπαιδευτές ενηλίκων όλων των γνωστικών αντικειμένων που θέλουν να επιμορφωθούν στο επιστημονικό πεδίο της εκπαίδευσης ενηλίκων, προκειμένου να πιστοποιήσουν την εκπαιδευτική τους επάρκεια  και να διδάσκουν το γνωστικό τους αντικείμενο σε προγράμματα μη τυπικής εκπαίδευσης.Πιστοποιημένους και ενταγμένους στο μητρώο του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π εκπαιδευτές ενηλίκων, οι οποίοι, με την παρακολούθησή του, θα έχουν την ευκαιρία να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους στις σύγχρονες εξελίξεις και πρακτικές της εκπαίδευσης ενηλίκων Στελέχη δομών Δια Βίου Μάθησης (ΙΕΚ, Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, Κέντρα Δια Βίου Μάθησης κ.ά.).
  • Σε όσους θέλουν να εργαστούν – ενταχθούν εκπαιδευτικό δυναμικό φορέων μετα-δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και εκπαίδευσης ενηλίκων (π.χ. ΙΕΚ, ΣΔΕ, ΚΔΒΜ)
  • Σε όσους θέλουν να αποκτήσουν μοριοδότηση και προβάδισμα στις προσλήψεις σε ΣΔΕ, ΔΙΕΚ και άλλες δομές
  • Σε εν ενεργεία εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων και όλων των βαθμίδων οι οποίοι ενδιαφέρονται να πιστοποιηθούν ως Εκπαιδευτές Ενηλίκων με βάση τις σχετικές διαδικασίες πιστοποίησης του ΕΟΠΠΕΠ και εν συνεχεία να μπορούν να εργαστούν σε δομές εκπαίδευσης ενηλίκων (ΣΔΕΙΕΚ, ΚΕΔΙΒΙΜ, κλπ).
  • Σε αποφοίτους/ες ΑΕΙ-ΤΕΙ οι οποίοι/ες επιθυμούν να ακολουθήσουν το επάγγελμα του/της εκπαιδευτή ενηλίκου.στελέχη τραπεζών, επιχειρήσεων και οργανισμών, οι οποίοι επιδιώκουν την απόκτηση και αναβάθμιση γνώσεων και ικανοτήτων σχετικών με την Εκπαίδευση Ενηλίκων
  • Σε σχολικούς ψυχολόγους καθώς και σε συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ (ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ)

  • ΕΚΠΤΩΣΗ Μόνο για αυτό τον κύκλο: 185 ευρώ  (ΟΛΑ ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ)
  • ΕΚΠΤΩΣΗ  Μόνο για αυτό τον κύκλο ΕΦΑΠΑΞ: 175 ευρώ

ΚΑΝΤΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ

ekek
Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Διαγωνισμός για 311 θέσεις στα Δικαστήρια: ΟΛΗ Η ΥΛΗ ΕΔΩ

Προκηρύξεις Εκπαιδευτικών: Προλάβετε 11 μόρια ΠΡΙΝ τις ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ  ΑΙΤΗΣΕΙΣ στον ΟΠΣΥΔ

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής του Παν.Πατρών με μόνο 12 ευρώ το μήνα

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ - Προλάβετε προκηρύξεις: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 100 ευρώ

σχετικά άρθρα

freideriki
Η ράβδος ουρανίου και η ανευθυνότητα του Υπουργείου Πολιτισμού
Σοβαρή καταγγελία του προέδρου του Συλλόγου Εκτάκτων Αρχαιολόγων (ΣΕΚΑ) Δημήτρη Κουφοβασίλη για τις συνθήκες υπό τις οποίες εργάζονται οι συνάδελφοί...
Η ράβδος ουρανίου και η ανευθυνότητα του Υπουργείου Πολιτισμού
ΛΕΜΟΝΙΑ-2
Το λάθος που κάνουμε όλοι όταν αποθηκεύουμε τα λεμόνια
Πώς τα αποθηκεύουμε συνήθως; Μόλις τα αγοράσουμε από το μανάβικο ή το σουπερμάρκετ, τα φυλάσσουμε απευθείας μέσα στο ψυγείο μας. Αυτό είναι μέγα...
Το λάθος που κάνουμε όλοι όταν αποθηκεύουμε τα λεμόνια