Σεμινάρια για παιδαγωγικα
Σπουδές νέων εκπαιδευτικών και νέων απόφοιτων παιδαγωγικών τμημάτων και καθηγητικών σχολών - Ποια είναι τα επιμορφωτικά προγράμματα Α.Ε.Ι. που επέλεξαν και φέτος στην Ελλάδα

Χιλιάδες νέοι κάθε χρόνο αποφοιτούν από τα παιδαγωγικά τμήματα της χώρας αλλά και από καθηγητικές σχολές και οι οποίοι ενδιαφέρονται να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε παιδαγωγικά αντικείμενα καθώς και να εργαστούν στην δημόσιο εκπαίδευση.

Η πρώτη επιλογή για πέμπτη συνεχή χρονιά στις σπουδές και στην επιμόρφωση για τους απόφοιτους των παιδαγωγικών τμημάτων και των καθηγητικών σχολών είναι το εξ αποστάσεως εκπαιδευτικό 9μηνο μοριοδοτούμενο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής και Σχολικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό οργανισμό GoLearn.

Οι φιλόλογοι διαλέγουν το επιμορφωτικό πρόγραμμα της Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε συνεργασία με το GoLearn που ξεκινάει και αυτό στις 29 Αυγούστου - Δείτε το εδώ

Φέτος για πρώτη φορά ήταν ιδιαίτερα αυξημένος και ο αριθμός των τελειόφοιτων από τις παραπάνω σχολές και τμήματα Α.Ε.Ι. που πραγματοποίησαν εγγραφή στους κύκλους που ξεκίνησαν τον Ιούνιο, τον Ιούλιο αλλά και σε αυτόν που έχει ανοικτές αιτήσεις αυτή την περίοδο (29 Αυγούστου - Έναρξη)

Τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια στην Ειδική Αγωγή αλλά και στη Σχολική Ψυχολογία είναι αναγνωρισμένα από τον ΑΣΕΠ και μοριοδοτούν διορισμούς και προσλήψεις εκπαιδευτικών ενώ πραγματοποιούνται εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως και ασύγχρονα.

Εδώ να σημειώσουμε πως τα τελευταία 5 χρόνια βρίσκονται στην κορυφή των επιμορφώσεων της χώρας για τους ενήλικες με πάνω από 25.000 εκπαιδευτικούς κάθε χρόνο να πραγματοποιούν επιμορφώσεις του Εκπαιδευτικού Οργανισμού Golearn που μοριοδοτούν.

Προσοχή - Καλό είναι να διαλέγετε 9μηνα προγράμματα

Για να έχετε "αέρα" σε περίπτωση αλλαγής της νομοθεσίας όπου ζητήσουν παραπάνω ώρες και χρόνο στα σεμινάρια, καλό είναι να πραγματοποιήσετε 9μηνο σεμινάριο αντί για 7μηνο!

Έτσι θα έχετε σίγουρο μαξιλαράκι!

Προσοχή ΝΟ2 - Πραγματοποιήστε σεμινάριο σε Πανεπιστήμιο που έχει σχέση με την εκπαίδευση και έχει Παιδαγωγικό Τμήμα!

Διαλέξτε επιμορφωτικό μοριοδοτούμενο πρόγραμμα από Δημόσιο Πανεπιστήμιο που να έχει παιδαγωγικό τμήμα και εμπειρία σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα που αφορούν τους εκπαιδευτικούς και τα παιδαγωγικά αντικείμενα!

Αφορά την ποιότητα και το βάθος και την ποιότητα της εκπαιδευτικής διαδικασίας και του εκπαιδευτικού υλικού!

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου έχει παιδαγωγική τμήμα και τεράστια εμπειρία σε μοριοδοτούμενη επιμόρφωση εκπαιδευτικών

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

mixanografiko-2016_1.jpg
Μηχανογραφικό 2024: Άνοιξε η πλατφόρμα ηλεκτρονικών αιτήσεων για Έλληνες εξωτερικού
Υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής στις εξετάσεις και μηχανογραφικού Δελτίου για την εισαγωγή Ελλήνων του εξωτερικού στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση...
Μηχανογραφικό 2024: Άνοιξε η πλατφόρμα ηλεκτρονικών αιτήσεων για Έλληνες εξωτερικού