Σεμινάρια για παιδαγωγικα
Σπουδές νέων εκπαιδευτικών και νέων απόφοιτων παιδαγωγικών τμημάτων και καθηγητικών σχολών - Ποια είναι τα επιμορφωτικά προγράμματα Α.Ε.Ι. που επέλεξαν και φέτος στην Ελλάδα

Χιλιάδες νέοι κάθε χρόνο αποφοιτούν από τα παιδαγωγικά τμήματα της χώρας αλλά και από καθηγητικές σχολές και οι οποίοι ενδιαφέρονται να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε παιδαγωγικά αντικείμενα καθώς και να εργαστούν στην δημόσιο εκπαίδευση.

Η πρώτη επιλογή για πέμπτη συνεχή χρονιά στις σπουδές και στην επιμόρφωση για τους απόφοιτους των παιδαγωγικών τμημάτων και των καθηγητικών σχολών είναι το εξ αποστάσεως εκπαιδευτικό 9μηνο μοριοδοτούμενο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής και Σχολικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό οργανισμό GoLearn.

Οι φιλόλογοι διαλέγουν το επιμορφωτικό πρόγραμμα της Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε συνεργασία με το GoLearn που ξεκινάει και αυτό στις 29 Αυγούστου - Δείτε το εδώ

Φέτος για πρώτη φορά ήταν ιδιαίτερα αυξημένος και ο αριθμός των τελειόφοιτων από τις παραπάνω σχολές και τμήματα Α.Ε.Ι. που πραγματοποίησαν εγγραφή στους κύκλους που ξεκίνησαν τον Ιούνιο, τον Ιούλιο αλλά και σε αυτόν που έχει ανοικτές αιτήσεις αυτή την περίοδο (29 Αυγούστου - Έναρξη)

Τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια στην Ειδική Αγωγή αλλά και στη Σχολική Ψυχολογία είναι αναγνωρισμένα από τον ΑΣΕΠ και μοριοδοτούν διορισμούς και προσλήψεις εκπαιδευτικών ενώ πραγματοποιούνται εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως και ασύγχρονα.

Εδώ να σημειώσουμε πως τα τελευταία 5 χρόνια βρίσκονται στην κορυφή των επιμορφώσεων της χώρας για τους ενήλικες με πάνω από 25.000 εκπαιδευτικούς κάθε χρόνο να πραγματοποιούν επιμορφώσεις του Εκπαιδευτικού Οργανισμού Golearn που μοριοδοτούν.

Προσοχή - Καλό είναι να διαλέγετε 9μηνα προγράμματα

Για να έχετε "αέρα" σε περίπτωση αλλαγής της νομοθεσίας όπου ζητήσουν παραπάνω ώρες και χρόνο στα σεμινάρια, καλό είναι να πραγματοποιήσετε 9μηνο σεμινάριο αντί για 7μηνο!

Έτσι θα έχετε σίγουρο μαξιλαράκι!

Προσοχή ΝΟ2 - Πραγματοποιήστε σεμινάριο σε Πανεπιστήμιο που έχει σχέση με την εκπαίδευση και έχει Παιδαγωγικό Τμήμα!

Διαλέξτε επιμορφωτικό μοριοδοτούμενο πρόγραμμα από Δημόσιο Πανεπιστήμιο που να έχει παιδαγωγικό τμήμα και εμπειρία σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα που αφορούν τους εκπαιδευτικούς και τα παιδαγωγικά αντικείμενα!

Αφορά την ποιότητα και το βάθος και την ποιότητα της εκπαιδευτικής διαδικασίας και του εκπαιδευτικού υλικού!

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου έχει παιδαγωγική τμήμα και τεράστια εμπειρία σε μοριοδοτούμενη επιμόρφωση εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο Πανεπιστημιακό Μοριοδοτούμενο Πιστοποιητικό Ειδικής Αγωγής με ΜΟΝΟ 50Є εγγραφή (Αιτήσεις ως 4-12)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Πιστοποίηση Αγγλικών σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ σε ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΑΝ.ΠΑΤΡΩΝ και Παν.Λευκωσίας μέσω alfavita.gr ΕΔΩ

Πιστοποίηση Υπολογιστών σε 2 ημέρες μόνο 95 ευρώ για προκηρύξεις ΑΣΕΠ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

πανεπιστημιο θεσσαλιασ.jpg
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Το νέο μοντέλο διοίκησης του νόμου Κεραμέως ευνοεί την αυθαιρεσία
Ενέργειες που θέτουν σε κίνδυνο τη λειτουργία του πανεπιστημίου, τη δημοκρατική του εκπροσώπηση, τις ερευνητικές δομές του, τον κοινωνικό του ρόλο...
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Το νέο μοντέλο διοίκησης του νόμου Κεραμέως ευνοεί την αυθαιρεσία
molyvia.jpg
Ε' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης: Σχετικά με τη στάση του διεγραμμένου Χ.Βαϊτσίδη
Ε' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης: Ο διαγραμμένος ΧΒ εμπαίζει τους νεοδιόριστους όταν ισχυρίζεται ότι είναι υπέρμαχος της μονιμοποίησής τους, ενώ, μαζί με τα...
Ε' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης: Σχετικά με τη στάση του διεγραμμένου Χ.Βαϊτσίδη