Η συγγραφική ομάδα της Πολύτροπης Γλώσσας σε συνεργασία με το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας διοργανώνουν βιωματικό εργαστήριο για τη «Διδασκαλία της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας αξιοποιώντας υλικό της Πολύτροπης Γλώσσας».
Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023, στις 19:00 διαδικτυακά μέσω Webex δια του συνδέσμου: https://greek-language.webex.com/meet/centre.
Το εργαστήριο
Τίτλος του εργαστηρίου:
«Στο Αιγαίο ταξιδεύουν τα όνειρά μας…»: μια εφαρμοσμένη διδακτική πρόταση με βάση κείμενα και δραστηριότητες της Πολύτροπης Γλώσσας.
Εισηγήτρια – Συντονίστρια:
Ελευθερία Παπαμανώλη, φιλόλογος.
Όσοι φιλόλογοι των Γυμνασίων, ΓΕ.Λ. και ΕΠΑΛ επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας, χρησιμοποιώντας τη σχετική φόρμα https://forms.gle/Au2zZFYRuAjXB6A88.
Θα χορηγηθούν βεβαιώσεις.
Δείτε ΕΔΩ όλη την ανακοίνωση
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom