kerameos kise
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Η κ. Κεραμέως τόνισε πως η αντιμετώπιση του αντισημιτισμού είναι ζήτημα ποιότητας της Δημοκρατίας

Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με μέλη του Προεδρείου του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος (ΚΙΣΕ).

Η συζήτηση διεξήχθη σε εγκάρδιο κλίμα με την Υπουργό να τονίζει τη βούληση για στήριξη επί ζητημάτων που αντιμετωπίζει το ΚΙΣΕ και άπτονται του χαρτοφυλακίου του Υπουργείου.

Η κ. Κεραμέως τόνισε πως η αντιμετώπιση του αντισημιτισμού είναι ζήτημα ποιότητας της Δημοκρατίας μας και ξεκαθάρισε πως ανάμεσα στους σκοπούς του εκπαιδευτικού συστήματος πρέπει να είναι και η εμπέδωση του αλληλοσεβασμού.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Τι σημαίνει η λέξη «ακηδία»;

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Κατσαρίδες στο σπίτι: Τα φυτά που «υπόσχονται» φυσική απώθηση

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

thromvosi.jpg
Θρόμβωση: 7 διακριτικά συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσετε
Η αναγνώριση ακόμη και των πιο ήπιων συμπτωμάτων είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς η έγκαιρη αντιμετώπιση μπορεί να αποτρέψει επικίνδυνες επιπλοκές.
Θρόμβωση: 7 διακριτικά συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσετε