ΘΕΜΑ : «Παρέχονται πληροφορίες για την κάλυψη κενών και κενουμένων θέσεων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων».
Με αφορμή πολλών ερωτημάτων των Διευθύνσεων Δ/θμιας Εκπ/σης, σχετικά με την κάλυψη κενών και κενούμενων θέσεων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων, θα καλυφθούν από τους ήδη εγγεγραμμένους εκπαιδευτικούς στους αξιολογικούς πίνακες του έτους 2011. Με την ίδια διαδικασία θα καλυφθούν και οι θέσεις διευθυντών στις νεοϊδρυθείσες σχολικές μονάδες, αφού πρώτα κληθούν οι ανωτέρω να υποβάλλουν δήλωση τοποθέτησης.
Σε περίπτωση που οι πίνακες αυτοί έχουν εξαντληθεί, οι θέσεις αυτές θα καλυφθούν με τη διαδικασία που προβλέπεται στις διατάξεις του άρθρου 24, παρ.10, 11 και 12 του Ν.3848/2010 για τοποθέτηση Διευθυντών μέχρι τη λήξη του σχολικού έτους, εκπαιδευτικών που έχουν το μεγαλύτερο βαθμό και Μ.Κ. και μόνο σε περίπτωση ισοβαθμίας λαμβάνονται υπόψη τα έτη υπηρεσίας.
Όσον αφορά τους Διευθυντές των ΕΠΑΣ αυτοί θα εξαντλήσουν τη θητεία τους όπως ορίζεται στις διατάξεις της παρ. 4 του άρθρου 46 του Ν. 4186/2013 και δεν έχουν δικαίωμα μετακίνησης σε άλλη σχολική μονάδα.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 70.000 υποψήφιους ως 14/5 με τις λύσεις
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/05
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ