Μπράτης Δημήτρης
Κοιν: Δ.Ο.Ε.
Θέμα: Συγκρότηση Συμβουλίων Επιλογής Δ/ντών Εκπαίδευσης και Σχολικών Συμβούλων
Κύριε Υπουργέ,
Κύριε Υφυπουργέ,
Ως εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (αιρετός στο ΚΥΣΠΕ) στα Συμβούλια Επιλογής Δ/ντών Εκπαίδευσης και Σχολικών Συμβούλων σας ενημερώνω ότι τα παραπάνω Συμβούλια δεν λειτουργούν πλέον. Το μεν Συμβούλιο Επιλογής Δ/ντών Εκπαίδευσης από το Δεκέμβρη του 2011, το δε Συμβούλιο Επιλογής Σχολικών Συμβούλων από το Νοέμβρη του 2012.
Η κατάσταση αυτή έχει ως αποτέλεσμα αφενός μεν να παραμένουν κενές θέσεις Σχολικών Συμβούλων, που δεν μπορούν να συμπληρωθούν αφού δεν υπάρχει Συμβούλιο, αφετέρου δε οχτώ μεγάλες περιοχές της χώρας (Αιτωλ/νίας, Αχαΐας, Α’ Αθήνας, Δ’ Αθήνας, Έβρου, Ξάνθης, Χαλκιδικής, Κέρκυρας) να μην έχουν Δ/ντές Εκπαίδευσης που να έχουν επιλεγεί από το αρμόδιο Συμβούλιο, αλλά τους αναπληρωτές τους.
Κύριε Υπουργέ,
Κύριε Υφυπουργέ,
Ύστερα από τα παραπάνω ζητώ τη συγκρότηση των Συμβουλίων Επιλογής Δ/ντών Εκπαίδευσης και Σχολικών Συμβούλων, το συντομότερο δυνατό.
Ο αιρετός του ΚΥΣΠΕ
Δημήτρης Μπράτης
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds
Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom