Ετήσια τακτική γενική συνέλευση και εκλογές για τον ΣΕΠΕ Αμαρουσίου - Αναλυτική ενημέρωση

Στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση καλεί τα μέλη του ο ΣΕΠΕ Αμαρουσίου.

Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22/11 στις 18:30 στο 3ο & 11ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου.

Οι εκλογές του σωματείου θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 23/11 από τις 12:00 έως τις 19:30 στο ίδιο σχολείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σύγκληση ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου μας ΤΡΙΤΗ  22 – 11 – 2022, στις 18:30 στο 3ο & 11ο Δημ. Σχ. Αμαρουσίου & εκλογές για ανάδειξη νέου Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου την ΤΕΤΑΡΤΗ 23 – 11 – 2022 από 12:00 έως 19:30 στο 3ο & 11ο Δημ. Σχ. Αμαρουσίου».

Συναδέλφισσες/Συνάδελφοι,

το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου  στην τακτική συνεδρίασή του της 5ης Σεπτεμβρίου 2022, αποφάσισε σύμφωνα με το καταστατικό, τη σύγκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών του συλλόγου, στις 22 Νοεμβρίου 2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:30, στο 3ο & 11ο  Δημοτικά Σχολεία Αμαρουσίου (Φλοίας 33 & Μεσογείων, Μαρούσι) και τη διενέργεια εκλογών για ανάδειξη του νέου Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 από 12:00 έως 19:30 στο 3ο & 11ο Δημ. Σχ. Αμαρουσίου (Φλοίας 33 & Μεσογείων στο Μαρούσι).

Τακτική Γ. Σ. των μελών του Σ.Ε.Π.Ε. Αμαρουσίου – Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022 στις 18:30 στο 3ο & 11ο Δημ. Σχ. Αμαρουσίου (Φλοίας 33 & Μεσογείων – Μαρούσι)
Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

1.    Εκλογή Προεδρείου Γ. Σ.
2.    Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.
3.    Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής.
4.    Λογοδοσία - Κριτική πεπραγμένων απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.
5.    Κριτική - Προτάσεις  Μελών του Συλλόγου για το νέο Συνδικαλιστικό έτος στη βάση των προβλημάτων - διεκδικήσεων του κλάδου και αποφάσεις για την περαιτέρω αγωνιστική πορεία του κλάδου.
8.    Παρουσίαση θέσεων συνδυασμών ή μεμονωμένων υποψηφίων.
9.    Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. του Σ. Ε. Π. Ε. Αμαρουσίου ΤΕΤΑΡΤΗ 23 Νοεμβρίου 2022 στο 3ο & 11ο Δημ. Σχ. Αμαρουσίου (Φλοίας 33 & Μεσογείων – Μαρούσι).

Έναρξη ψηφοφορίας: 12:00

Λήξη ψηφοφορίας: 19:30

Για την ψηφοφορία είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα.

Τα ψηφοδέλτια των παρατάξεων ή των μεμονωμένων υποψηφίων για το Δ.Σ., πρέπει να κατατεθούν στον Πρόεδρο του Δ. Σ. συνάδελφο  Δημήτρη Πολυχρονιάδη διαδικτυακά στις διευθύνσεις ηλ. ταχυδρομείου: [email protected] ή [email protected]  έως τις 11 Νοεμβρίου 2022, ημέρα Παρασκευή μέχρι 16:00 μ.μ.

Συνάδελφοι,

η παρουσία  όλων μας  στη Γενική Συνέλευση και η συμμετοχή στις εκλογές είναι απαραίτητη και επιβεβλημένη, αφού η Γ. Σ. της 22ης  Νοεμβρίου 2022 και οι εκλογές για ανάδειξη νέου Δ. Σ. της Τετάρτης 23 Νοεμβρίου 2022 είναι οι κορυφαίες στιγμές έκφρασης της βάσης του συλλόγου μας (των συναδέλφων) αναφορικά με τα συνδικαλιστικά πεπραγμένα της δράσης του κατά την συνδικαλιστική χρονιά που μας πέρασε (2021 – 2022).

Μέλη του Συλλόγου μας είναι όλοι οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν με κάθε είδους σχέση εργασίας στα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία της περιοχής ευθύνης του Συλλόγου μας και είναι ταμειακώς εντάξει. Οι συνάδελφοι αναπληρωτές μπορούν με 5 ευρώ να εγγραφούν μέλη στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αμαρουσίου καταβάλλοντας τη συνδρομή τους στα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας από την ημέρα της πρόσληψης και τοποθέτησής τους στα σχολεία της περιοχής ευθύνης του Συλλόγου μας ή ακόμα και την ημέρα της διεξαγωγής της τακτικής Γ. Σ. ή των εκλογών ανάδειξης νέου Δ. Σ. του Συλλόγου μας.

Πανελλαδικές 2024: Τι σημαίνει η ήπια αύξηση του αριθμού εισακτέων που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 22 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 22/4