Και η ΕΛΜΕ Αρκαδίας συμμετέχει στη σύσκεψη των ΕΛΜΕ το Σάββατο
Και η ΕΛΜΕ Αρκαδίας συμμετέχει στη σύσκεψη των ΕΛΜΕ το Σάββατο, μετά την ακύρωση της ΓΣ των προέδρων - Προσπάθεια για νέα διαδικασία στο 1ο Λύκειο (Στρογγυλό) του Αγίου Δημητρίου

Συμμετοχή στην Πανελλαδική Σύσκεψη των ΕΛΜΕ το Σάββατο στην Αθήνα, στο 1ο Λύκειο (Στρογγυλό) του Αγίου Δημητρίου, στις 12, καλεί ΕΛΜΕ Αρκαδίας, καταγγέλλοντας τη στάση της πλειοψηφίας της ΟΛΜΕ να καλέσει σε συμμετοχή στις ηλεκτρονικές εκλογές για την ανάδειξη αιρετών.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο η ΕΛΜΕ Νότιας Αθήνας όσο και η ΕΛΜΕ Κέρκυρας καταγγέλλουν την ακύρωση της Γ.Σ των προέδρων και καλούν σε διεξαγωγή της διαδικασίας το Σάββατο.

Η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Αρκαδίας:

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Αρκαδίας θεωρεί προκλητική και απαράδεκτη την στάση της πλειοψηφίας του ΔΣ της ΟΛΜΕ να στείλει ανακοίνωση που ζητά συμμετοχή στις ηλεκτρονικές εκλογές της Κεραμέως και μάλιστα στο όνομα της Δημοκρατίας!!!

Πρόκειται για εκλογές παρωδία, πλήρως διαβλητές που σύσσωμος ο κλάδος τις είχε απορρίψει κατά 95% πριν 2 χρόνια. Εκλογές που κανένας με τη συμμετοχή του δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να νομιμοποιήσει.

Η ΕΛΜΕ Αρκαδίας θεωρεί σκόπιμη και προσχηματική την αναβολή από την ηγεσία της ΟΛΜΕ της συνελεύσεως των προέδρων που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 22 Οκτώβρη στην Αθήνα γιατί άκουσον- άκουσον σε ολόκληρο Λεκανοπέδιο δεν βρήκαν ούτε ένα σχολείο διαθέσιμο.

Είναι ξεκάθαρο ότι η ηγεσία της ΟΛΜΕ, όπως και η κα Κεραμέως φοβάται τις συλλογικές διαδικασίες γιατί όπως είναι γνωστό πάνω από 35 ΕΛΜΕ προσυπογράφουν την ΑΠΟΧΗ από τις ηλεκτρονικές εκλογές του Υπουργείου Παιδείας και αυτό ακριβώς θέλουν να αποφύγουν.

Η ΕΛΜΕ Αρκαδίας μαζί με δεκάδες ΕΛΜΕ από όλη τη χώρα θα συμμετάσχει σε Πανελλαδική Σύσκεψη το Σάββατο 22 Οκτώβρη στην Αθήνα. Ενημερώνουμε την πλειοψηφία της ΟΛΜΕ ότι χώρος βρέθηκε και είναι το Στρογγυλό του Αγίου Δημητρίου στις 12 το μεσημέρι. Θα επανέλθουμε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι αποκαλύπτει για τον χαρακτήρα σας αν βρίζετε - ποια είναι τα οφέλη;

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 4/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα