Και η ΕΛΜΕ Αρκαδίας συμμετέχει στη σύσκεψη των ΕΛΜΕ το Σάββατο
Και η ΕΛΜΕ Αρκαδίας συμμετέχει στη σύσκεψη των ΕΛΜΕ το Σάββατο, μετά την ακύρωση της ΓΣ των προέδρων - Προσπάθεια για νέα διαδικασία στο 1ο Λύκειο (Στρογγυλό) του Αγίου Δημητρίου

Συμμετοχή στην Πανελλαδική Σύσκεψη των ΕΛΜΕ το Σάββατο στην Αθήνα, στο 1ο Λύκειο (Στρογγυλό) του Αγίου Δημητρίου, στις 12, καλεί ΕΛΜΕ Αρκαδίας, καταγγέλλοντας τη στάση της πλειοψηφίας της ΟΛΜΕ να καλέσει σε συμμετοχή στις ηλεκτρονικές εκλογές για την ανάδειξη αιρετών.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο η ΕΛΜΕ Νότιας Αθήνας όσο και η ΕΛΜΕ Κέρκυρας καταγγέλλουν την ακύρωση της Γ.Σ των προέδρων και καλούν σε διεξαγωγή της διαδικασίας το Σάββατο.

Η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Αρκαδίας:

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Αρκαδίας θεωρεί προκλητική και απαράδεκτη την στάση της πλειοψηφίας του ΔΣ της ΟΛΜΕ να στείλει ανακοίνωση που ζητά συμμετοχή στις ηλεκτρονικές εκλογές της Κεραμέως και μάλιστα στο όνομα της Δημοκρατίας!!!

Πρόκειται για εκλογές παρωδία, πλήρως διαβλητές που σύσσωμος ο κλάδος τις είχε απορρίψει κατά 95% πριν 2 χρόνια. Εκλογές που κανένας με τη συμμετοχή του δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να νομιμοποιήσει.

Η ΕΛΜΕ Αρκαδίας θεωρεί σκόπιμη και προσχηματική την αναβολή από την ηγεσία της ΟΛΜΕ της συνελεύσεως των προέδρων που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 22 Οκτώβρη στην Αθήνα γιατί άκουσον- άκουσον σε ολόκληρο Λεκανοπέδιο δεν βρήκαν ούτε ένα σχολείο διαθέσιμο.

Είναι ξεκάθαρο ότι η ηγεσία της ΟΛΜΕ, όπως και η κα Κεραμέως φοβάται τις συλλογικές διαδικασίες γιατί όπως είναι γνωστό πάνω από 35 ΕΛΜΕ προσυπογράφουν την ΑΠΟΧΗ από τις ηλεκτρονικές εκλογές του Υπουργείου Παιδείας και αυτό ακριβώς θέλουν να αποφύγουν.

Η ΕΛΜΕ Αρκαδίας μαζί με δεκάδες ΕΛΜΕ από όλη τη χώρα θα συμμετάσχει σε Πανελλαδική Σύσκεψη το Σάββατο 22 Οκτώβρη στην Αθήνα. Ενημερώνουμε την πλειοψηφία της ΟΛΜΕ ότι χώρος βρέθηκε και είναι το Στρογγυλό του Αγίου Δημητρίου στις 12 το μεσημέρι. Θα επανέλθουμε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

καθηγητές
Όταν το σχολείο τελειώνει στις 14:00… αλλά οι απαιτήσεις συνεχίζονται
Η αλήθεια είναι σκληρή: κάθε ώρα που ένας δάσκαλος ή καθηγητής περνά στην τάξη, είτε για «απασχόληση» είτε για αντικατάσταση, είναι διδακτικό έργο....
Όταν το σχολείο τελειώνει στις 14:00… αλλά οι απαιτήσεις συνεχίζονται
tameio.jpg
Συντάξεις: Πόσα κερδίζουν ανά Ταμείο οι συνταξιούχοι το 2026 και το 2027 με την κατάργηση της προσωπικής διαφοράς
Συντάξεις: Έως 312 ευρώ πάνω το 2026 και έως 696 ευρώ το 2027 [Αναλυτικοί πίνακες]
Συντάξεις: Πόσα κερδίζουν ανά Ταμείο οι συνταξιούχοι το 2026 και το 2027 με την κατάργηση της προσωπικής διαφοράς