Και η ΕΛΜΕ Αρκαδίας συμμετέχει στη σύσκεψη των ΕΛΜΕ το Σάββατο, μετά την ακύρωση της ΓΣ των προέδρων - Προσπάθεια για νέα διαδικασία στο 1ο Λύκειο (Στρογγυλό) του Αγίου Δημητρίου

Συμμετοχή στην Πανελλαδική Σύσκεψη των ΕΛΜΕ το Σάββατο στην Αθήνα, στο 1ο Λύκειο (Στρογγυλό) του Αγίου Δημητρίου, στις 12, καλεί ΕΛΜΕ Αρκαδίας, καταγγέλλοντας τη στάση της πλειοψηφίας της ΟΛΜΕ να καλέσει σε συμμετοχή στις ηλεκτρονικές εκλογές για την ανάδειξη αιρετών.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο η ΕΛΜΕ Νότιας Αθήνας όσο και η ΕΛΜΕ Κέρκυρας καταγγέλλουν την ακύρωση της Γ.Σ των προέδρων και καλούν σε διεξαγωγή της διαδικασίας το Σάββατο.

Η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Αρκαδίας:

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Αρκαδίας θεωρεί προκλητική και απαράδεκτη την στάση της πλειοψηφίας του ΔΣ της ΟΛΜΕ να στείλει ανακοίνωση που ζητά συμμετοχή στις ηλεκτρονικές εκλογές της Κεραμέως και μάλιστα στο όνομα της Δημοκρατίας!!!

Πρόκειται για εκλογές παρωδία, πλήρως διαβλητές που σύσσωμος ο κλάδος τις είχε απορρίψει κατά 95% πριν 2 χρόνια. Εκλογές που κανένας με τη συμμετοχή του δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να νομιμοποιήσει.

Η ΕΛΜΕ Αρκαδίας θεωρεί σκόπιμη και προσχηματική την αναβολή από την ηγεσία της ΟΛΜΕ της συνελεύσεως των προέδρων που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 22 Οκτώβρη στην Αθήνα γιατί άκουσον- άκουσον σε ολόκληρο Λεκανοπέδιο δεν βρήκαν ούτε ένα σχολείο διαθέσιμο.

Είναι ξεκάθαρο ότι η ηγεσία της ΟΛΜΕ, όπως και η κα Κεραμέως φοβάται τις συλλογικές διαδικασίες γιατί όπως είναι γνωστό πάνω από 35 ΕΛΜΕ προσυπογράφουν την ΑΠΟΧΗ από τις ηλεκτρονικές εκλογές του Υπουργείου Παιδείας και αυτό ακριβώς θέλουν να αποφύγουν.

Η ΕΛΜΕ Αρκαδίας μαζί με δεκάδες ΕΛΜΕ από όλη τη χώρα θα συμμετάσχει σε Πανελλαδική Σύσκεψη το Σάββατο 22 Οκτώβρη στην Αθήνα. Ενημερώνουμε την πλειοψηφία της ΟΛΜΕ ότι χώρος βρέθηκε και είναι το Στρογγυλό του Αγίου Δημητρίου στις 12 το μεσημέρι. Θα επανέλθουμε.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΠΙΣΗΜΟ: Κλειστά σχολεία την Τετάρτη στην Αττική (Η ΛΙΣΤΑ)

Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Αποκτήστε όλη την ύλη μαζι με εξπρες προετοιμασία μόνο 200 ευρώ

ΝΕΟ ΕΚΤΑΚΤΟ 400 ευρώ επίδομα σε 150000 εργαζόμενους - Αιτήσεις ΕΔΩ

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής του Παν.Πατρών με μόνο 20 ευρώ το μήνα

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ - Προλάβετε προκηρύξεις: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 100 ευρώ

σχετικά άρθρα

σεισμός Τουρκία
ΕΕ: Επείγουσα ανθρωπιστική βοήθεια ύψους 6,5 εκατομμυρίων ευρώ σε Τουρκία και Συρία
Επιπλέον, οι ανθρωπιστικοί εταίροι της ΕΕ στη Συρία, ΜΚΟ και υπηρεσίες του ΟΗΕ, υποστηρίζουν τις πληγείσες ιατρικές εγκαταστάσεις με ιατρικά κιτ,...
ΕΕ: Επείγουσα ανθρωπιστική βοήθεια ύψους 6,5 εκατομμυρίων ευρώ σε Τουρκία και Συρία
φιλιππίδης
Δίκη Φιλιππίδη: Κανένα ελαφρυντικό προτείνει η εισαγγελέας
Η εισαγγελική λειτουργός ζήτησε να μην αναγνωρίσουν οι δικαστές ούτε το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη, ούτε του σύννομου βίου που...
Δίκη Φιλιππίδη: Κανένα ελαφρυντικό προτείνει η εισαγγελέας