ΕΛΜΕ Νότιας Αθήνας: Η Γ.Σ των προέδρων πρέπει να γίνει - Νέο κάλεσμα για το Σάββατο
Η Γενική Συνέλευση των προέδρων πρέπει να γίνει υπογραμμίζει η ΕΛΜΕ Νότιας Αθήνας - Καλεί το Σάββατο στις 12:00 στο 1ο Λύκειο Αγίου Δημητρίου (Στρογγυλό)

Την αναβολή της προγραμματισμένης Γενικής Συνέλευσης των προέδρων των ΕΛΜΕ από την πλειοψηφία του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ καταγγέλλει η ΕΛΜΕ Νότιας Αθήνας, υπογραμμίζοντας κατηγορηματικά ότι η διαδικασία πρέπει να διεξαχθεί άμεσα και ότι «ο κλάδος πρέπει να αποφασίσει».

«Καλούμε τις υπόλοιπες ΕΛΜΕ της χώρας το Σάββατο, 22/10/22 στις 12:00, στο αμφιθέατρο του 1ου Λυκείου Αγ. Δημητρίου (Στρογγυλό) Στρ. Αλεξανδρου Παπάγου 23 Αγιος Δημήτριος (Σταθμός Μετρό: Αγ. Δημήτριος) για να γίνει η Γενική Συνέλευση των Προέδρων των ΕΛΜΕ», αναφέρει συγκεκριμένα το σωματείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Νότιας Αθήνας:

Ο λόγος τώρα στις ΕΛΜΕ!

Με μια αστεία δικαιολογία η πλειοψηφία του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ «ανέβαλε» την προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση των Προέδρων τη στιγμή που η επίθεση της κυβέρνησης στα δικαιώματα μας συνεχώς εντείνεται.

Πρόκειται για μια απαράδεκτη και διαλυτική ενέργεια που στόχο έχει να μη βγουν αποφάσεις του κλάδου σε μια σειρά ζητήματα που μας απασχολούν (μισθολογικά αιτήματα, αντιεκπαιδευτική – αντεργατική πολιτική,  πλαίσιο «αξιολόγησης», ηλεκτρονικές εκλογές, κλπ).

Η μεθόδευση αυτή δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη! 

Η Γενική Συνέλευση των προέδρων πρέπει να γίνει! Ο κλάδος πρέπει να αποφασίσει!

Καλούμε τις υπόλοιπες ΕΛΜΕ της χώρας το Σάββατο, 22/10/22 στις 12:00, στο αμφιθέατρο του 1ου Λυκείου Αγ. Δημητρίου (Στρογγυλό) Στρ. Αλεξανδρου Παπάγου 23 Αγιος Δημήτριος (Σταθμός Μετρό: Αγ. Δημήτριος) για να γίνει η Γενική Συνέλευση των Προέδρων των ΕΛΜΕ!

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολική Ψυχολογία: ΔΙΝΕΙ ΔΙΠΛΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ αυτό το σεμινάριο

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής - Μόνο 12€ το μήνα

Προκηρύξεις Εκπαιδευτικών: Προλάβετε 11 μόρια ΠΡΙΝ τις ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ  ΑΙΤΗΣΕΙΣ στον ΟΠΣΥΔ

ΑΣΕΠ - Προλάβετε προκηρύξεις: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 100 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα