ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
INTIME NEWS
Στάσεις εργασίας για τις ειδικές συνεδριάσεις των Συλλόγων Διδασκόντων με θέμα την αυτοαξιολόγηση

Κυλιόμενες στάσεις εργασίας προκηρύσσει η Α’ ΕΛΜΕ Κορινθίας για τις ειδικές συνεδριάσεις των Συλλόγων Διδασκόντων με θέμα την αυτοαξιολόγηση, μέχρι τις 25 Ιουνίου, προκειμένου οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να απέχουν από τις διαδικασίες της αξιολόγησης.

Η ανακοίνωση

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Α’ ΕΛΜΕ Κορινθίας:

Το  Δ.Σ. της Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Κορινθίας  δηλώνει  ότι  ο   αγώνας μας  ενάντια   στην αξιολόγηση  και στην κατηγοριοποίηση των σχολείων αλλά και στην επερχόμενη ατομική αξιολόγηση δεν πρέπει να σταματήσει.

Είναι γνωστό ότι, σύμφωνα με τον Νόμο 4692/20 και την Υπουργική Εγκύκλιο της 10/9/2021 σχετικά με την εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων, μέχρι τις 25 Ιουνίου, καλούνται σε ειδικές συνεδριάσεις οι Σύλλογοι Διδασκόντων, προκειμένου να εγκρίνουν τις εκθέσεις αποτίμησης των σχεδίων δράσης που θα συνταχθούν και θα αναρτηθούν από τους συντονιστές των ομάδων, όπως, επίσης, και να καταθέσουν βαθμολογία για κάθε δράση.

Το  Δ.Σ., ανταποκρινόμενο σε σχετικό αίτημα συναδέλφων, προκηρύσσει κυλιόμενες στάσεις εργασίας από τις ειδικές συνεδριάσεις των Συλλόγων Διδασκόντων με θέμα την αυτοαξιολόγηση ( μέχρι 25 Ιουνίου που είναι η προθεσμία ), τις ημέρες και τις ώρες που αυτές θα πραγματοποιηθούν, για την κάλυψη των  συναδέλφων που επιθυμούν να απέχουν από αυτές τις  διαδικασίες  αξιολόγησης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 6/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκλογες
Σήμερα Δευτέρα οι εκλογές της ΠΕΦ: Που και πως ψηφίζουν οι φιλόλογοι- Οι υποψήφιοι/ες
Η Πανελλήνια Ένωση Φιλολόγων προχωρά στις εκλογές της με τη συμμετοχή υποψηφίων για το Διοικητικό και το Εποπτικό Συμβούλιο
Σήμερα Δευτέρα οι εκλογές της ΠΕΦ: Που και πως ψηφίζουν οι φιλόλογοι- Οι υποψήφιοι/ες
εφκα
Συντάξεις στο Δημόσιο: Νωρίτερη έξοδος με διαδοχική ασφάλιση – Ποιοι θεμελιώνουν δικαίωμα από τα 52
Νέα εγκύκλιος του ΕΦΚΑ «ξεκλειδώνει» χαμηλότερα ηλικιακά όρια για δημοσίους υπαλλήλους με χρόνο ασφάλισης σε περισσότερα ταμεία.
Συντάξεις στο Δημόσιο: Νωρίτερη έξοδος με διαδοχική ασφάλιση – Ποιοι θεμελιώνουν δικαίωμα από τα 52