ηλεκτρονικές εκλογές vote
Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών: Εδώ και τώρα το ΔΣ της ΔΟΕ και όλες οι παρατάξεις να πάρουν θέση ενάντια στην διαδικασία παρωδία που διεξάγεται

Διαδικασία «ηλεκτρονικών εκλογών» παρωδία, διεξάγεται σήμερα στον ΣΕΠΕ Αργολίδας, σύμφωνα με καταγγελία της Αγωνιστικής Συσπείρωσης (ΑΣΕ-ΠΑΜΕ) εκπαιδευτικών.

Η Α.Σ.Ε καταγγέλλει ότι «οποιοσδήποτε έχει πρόσβαση στο ποιος ψηφίζει και ποιος όχι. Ακόμα και κατά τη διάρκεια των «διαδικασιών» ο διαχειριστής μπορεί να αλλάξει τα email των εγγεγραμμένων στην κατάσταση ψηφισάντων. Δεν υπάρχει καμία διαδικασία ταυτοποίησης του φυσικού προσώπου που ψηφίζει και πολλά ακόμα…»

Η παράταξη καλεί το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ να σταματήσει εδώ και τώρα αυτή την απαράδεκτη διαδικασία και να ακυρώσει τις ηλεκτρονικές εκλογές, να καλέσει άμεσα όλα τα μέλη του ΣΕΠΕ να ψηφίσουν δια ζώσης

Η ανακοίνωση της Α.Σ.Ε

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Αυτή τη στιγμή στον ΣΕΠΕ Αργολίδας διεξάγεται διαδικασία «ηλεκτρονικών εκλογών» παρωδία!

Με αποκλειστική ευθύνη των παρατάξεων της ΔΗΣΥ και της ΔΑΚΕ, μέσα στα γραφεία της διεύθυνσης εκπαίδευσης έχει στηθεί μηχανισμός από στελέχη της διεύθυνσης που έχει την «ευθύνη» της διαδικασίας χωρίς παρουσία ούτε καν μελών του ΔΣ και δικαστικού αντιπροσώπου!

Οποιοσδήποτε έχει πρόσβαση στο ποιος ψηφίζει και ποιος όχι. Ακόμα και κατά τη διάρκεια των «διαδικασιών» ο διαχειριστής μπορεί να αλλάξει τα email των εγγεγραμμένων στην κατάσταση ψηφισάντων. Δεν υπάρχει καμία διαδικασία ταυτοποίησης του φυσικού προσώπου που ψηφίζει και πολλά ακόμα…

Καλούμε το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ να σταματήσει εδώ και τώρα αυτή την απαράδεκτη διαδικασία και να ακυρώσει τις ηλεκτρονικές εκλογές, να καλέσει άμεσα όλα τα μέλη του ΣΕΠΕ να ψηφίσουν δια ζώσης. Εδώ και τώρα το ΔΣ της ΔΟΕ και όλες οι παρατάξεις να πάρουν θέση ενάντια στην διαδικασία παρωδία που διεξάγεται.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥS ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ!!!

Ναύπλιο, 26/5/2022

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολική Ψυχολογία: ΔΙΝΕΙ ΔΙΠΛΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ αυτό το σεμινάριο

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής - Μόνο 12€ το μήνα

Προκηρύξεις Εκπαιδευτικών: Προλάβετε 11 μόρια ΠΡΙΝ τις ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ  ΑΙΤΗΣΕΙΣ στον ΟΠΣΥΔ

ΑΣΕΠ - Προλάβετε προκηρύξεις: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 100 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

διασωληνωμενος
Εικόνες ντροπής! Sκηνικό τρόμου με διασωληνωμένο ασθενή που εγκλωβίστηκε στο ασανσέρ
Ακόμα κι αυτή η ολιγόλεπτη χρονική καθυστέρηση διακομιδής ενός ασθενή στη ΜΕΘ μπορεί να αποβεί επιβαρυντική για τον ίδιο – αν όχι μοιραία!
Εικόνες ντροπής! Sκηνικό τρόμου με διασωληνωμένο ασθενή που εγκλωβίστηκε στο ασανσέρ