ηλεκτρονικές εκλογές vote
Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών: Εδώ και τώρα το ΔΣ της ΔΟΕ και όλες οι παρατάξεις να πάρουν θέση ενάντια στην διαδικασία παρωδία που διεξάγεται

Διαδικασία «ηλεκτρονικών εκλογών» παρωδία, διεξάγεται σήμερα στον ΣΕΠΕ Αργολίδας, σύμφωνα με καταγγελία της Αγωνιστικής Συσπείρωσης (ΑΣΕ-ΠΑΜΕ) εκπαιδευτικών.

Η Α.Σ.Ε καταγγέλλει ότι «οποιοσδήποτε έχει πρόσβαση στο ποιος ψηφίζει και ποιος όχι. Ακόμα και κατά τη διάρκεια των «διαδικασιών» ο διαχειριστής μπορεί να αλλάξει τα email των εγγεγραμμένων στην κατάσταση ψηφισάντων. Δεν υπάρχει καμία διαδικασία ταυτοποίησης του φυσικού προσώπου που ψηφίζει και πολλά ακόμα…»

Η παράταξη καλεί το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ να σταματήσει εδώ και τώρα αυτή την απαράδεκτη διαδικασία και να ακυρώσει τις ηλεκτρονικές εκλογές, να καλέσει άμεσα όλα τα μέλη του ΣΕΠΕ να ψηφίσουν δια ζώσης

Η ανακοίνωση της Α.Σ.Ε

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Αυτή τη στιγμή στον ΣΕΠΕ Αργολίδας διεξάγεται διαδικασία «ηλεκτρονικών εκλογών» παρωδία!

Με αποκλειστική ευθύνη των παρατάξεων της ΔΗΣΥ και της ΔΑΚΕ, μέσα στα γραφεία της διεύθυνσης εκπαίδευσης έχει στηθεί μηχανισμός από στελέχη της διεύθυνσης που έχει την «ευθύνη» της διαδικασίας χωρίς παρουσία ούτε καν μελών του ΔΣ και δικαστικού αντιπροσώπου!

Οποιοσδήποτε έχει πρόσβαση στο ποιος ψηφίζει και ποιος όχι. Ακόμα και κατά τη διάρκεια των «διαδικασιών» ο διαχειριστής μπορεί να αλλάξει τα email των εγγεγραμμένων στην κατάσταση ψηφισάντων. Δεν υπάρχει καμία διαδικασία ταυτοποίησης του φυσικού προσώπου που ψηφίζει και πολλά ακόμα…

Καλούμε το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ να σταματήσει εδώ και τώρα αυτή την απαράδεκτη διαδικασία και να ακυρώσει τις ηλεκτρονικές εκλογές, να καλέσει άμεσα όλα τα μέλη του ΣΕΠΕ να ψηφίσουν δια ζώσης. Εδώ και τώρα το ΔΣ της ΔΟΕ και όλες οι παρατάξεις να πάρουν θέση ενάντια στην διαδικασία παρωδία που διεξάγεται.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥS ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ!!!

Ναύπλιο, 26/5/2022

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

35.000 στην ουρά: Τελευταία ευκαιρία για το online εύκολο Proficiency ΧΩΡΙΣ προφορικά, έκθεση έως 26 Ιουνίου

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα