Εκδήλωση για τις επιπτώσεις που είχαν τα δύο χρόνια πανδημίας στα σχολεία, διοργανώνει η ΕΛΜΕ Αρκαδίας.
Με ομιλητές εκπαιδευτικούς και ψυχολόγους, θα συζητηθούν οι ψυχοσυναισθηματικές και μαθησιακές επιπτώσεις της πανδημίας στους μαθητές αλλά και ποια είναι η ψυχική ανθεκτικότητα έναντι στην νέα πανδημία.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Απριλίου, στις 18:30, στο αμφιθέατρο «Τάσου Σεχιώτη» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρίπολης.
Αναλυτικά η πρόσκληση της ΕΛΜΕ Αρκαδίας:
H ΕΛΜΕ Αρκαδίας σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει την Τετάρτη 13 Απριλίου 2022 και ώρα 6:30μμ στο αμφιθέατρο «Τάσου Σεχιώτη» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρίπολης με θέμα:
Δυο χρόνια πανδημίας - Οι επιπτώσεις στο σχολείο.
Ομιλητές:
• Δρόσου Θεώνη: Δασκάλα στο ειδικό δημοτικό σχολείο Τρίπολης με θέμα: Οι ψυχοσυναισθηματικές και μαθησιακές επιπτώσεις της πανδημίας.
• Κλαδούρη Μαρία: Ψυχολόγος στο Ειδικό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Τρίπολης με θέμα: Ο αντίκτυπος της πανδημίας στους μαθητές.
• Κλουκίνα Δήμητρα: Ψυχολόγος στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Τρίπολης με θέμα: Ψυχική ανθεκτικότητα και COVID-19.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Τρίπολης.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Τι μπορώ να τρώω το βράδυ για να χάσω κιλά: 5 & 1 φαγητά
Παν.Αιγαίου - GoLearn: 12 Ιουνίου ξεκινούν τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια εκπαιδευτικών
Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής - Μόνο 12€ το μήνα
Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ