Thumbnail
Τη στάση και τις πρακτικές του εκπροσώπου της ΔΑΚΕ καταγγέλλει η Γενική Συνέλευση της Ε' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης - Τι αναφέρεται σε ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης

Τη στάση και τις πρακτικές του εκπροσώπου της ΔΑΚΕ καταγγέλλει η Γενική Συνέλευση της Ε' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, καταλογίζοντάς του εξαπάτηση του σωματείου.

Σύμφωνα με το ψήφισμα της Ε' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, όρισε τον εαυτό του εκπρόσωπο της ΕΛΜΕ στο Δίκτυο Άλφα «και συμπεριφέρθηκε με απαράδεκτο τρόπο στις εργαζόμενες αφού έγινε πρόεδρος, το Δ.Σ. τον αντικατέστησε με τοποθέτηση άλλης συναδέλφου στη θέση αυτή».

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η ΕΛΜΕ: «Ως εκπρόσωπος πλέον του Δήμου Αμπελοκήπων στο Δίκτυο Άλφα έχει ως κύριο μέλημα του, όπως αποκαλύφθηκε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δικτύου, την αποβολή της Ε ΕΛΜΕ από το Δίκτυο Άλφα. Είναι εξωφρενικό αυτός που χρησιμοποίησε τόσα χρόνια την ΕΛΜΕ, χωρίς να έχει εξουσιοδότηση και κανένα δικαίωμα, για να κάνει καριέρα στις πλάτες της, να προσπαθεί να πετάξει την ΕΛΜΕ από το ΔΣ και να αλλάξει τους συσχετισμούς γιατί δεν τον βολεύουν να παραμείνει πρόεδρος. Έφτασε στο σημείο να απειλεί την αντιπρόεδρο του Δ.Σ. του Δικτύου Άλφα, όπως καταγγέλθηκε από την ίδια. Έχει το θράσος να συνεχίζει τις ίντριγκες και τα σχέδια διαπλοκής για να πετύχει τους σκοπούς του».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ για τη στάση του, Τετάρτη 13/4, 2.00 μ.μ., 1ο Γ/Σ Σταυρούπολης

Μετά την ομόφωνη καταγγελία του Χρήστου Βαϊτσίδη (Χ. Β.) από το ΔΣ της Ε ΕΛΜΕ επειδή εξαπάτησε την ΕΛΜΕ ορίζοντας τον εαυτό του ως εκπρόσωπό της στο Δίκτυο Άλφα και συμπεριφέρθηκε με απαράδεκτο τρόπο στις εργαζόμενες αφού έγινε πρόεδρος, το Δ.Σ. τον αντικατέστησε με τοποθέτηση άλλης συναδέλφου στη θέση αυτή. Ο Χ. Β. ποτέ δεν ενημέρωσε την Ε ΕΛΜΕ για τα πεπραγμένα του Δικτύου Άλφα και τη στάση  του σ’ αυτό. Μετά την καθαίρεσή του από την ΕΛΜΕ, βρέθηκε στο Δ.Σ. του Δικτύου Άλφα ως εκπρόσωπος του Δήμου Αμπελοκήπων χωρίς να είναι εκλεγμένος στο Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου και παρά την αντίθεση όλων των παρατάξεων της αντιπολίτευσης και την ενημέρωση για την καταγγελία της Ε ΕΛΜΕ στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ως εκπρόσωπος πλέον του Δήμου Αμπελοκήπων στο Δίκτυο Άλφα έχει ως κύριο μέλημα του, όπως αποκαλύφθηκε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δικτύου, την αποβολή της Ε ΕΛΜΕ από το Δίκτυο Άλφα. Είναι εξωφρενικό αυτός που χρησιμοποίησε τόσα χρόνια την ΕΛΜΕ, χωρίς να έχει εξουσιοδότηση και κανένα δικαίωμα, για να κάνει καριέρα στις πλάτες της, να προσπαθεί να πετάξει την ΕΛΜΕ από το ΔΣ και να αλλάξει τους συσχετισμούς γιατί δεν τον βολεύουν να παραμείνει πρόεδρος. Έφτασε στο σημείο να απειλεί την αντιπρόεδρο του Δ.Σ. του Δικτύου Άλφα, όπως καταγγέλθηκε από την ίδια. Έχει το θράσος να συνεχίζει τις ίντριγκες και τα σχέδια διαπλοκής για να πετύχει τους σκοπούς του.

Κατά τη συνεδρίαση εκ μέρους των εργαζομένων κατατέθηκε κείμενο στο οποίο καταγγέλλεται ότι  με τη συμπεριφορά του δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στις εργαζόμενες και στη δουλειά τους καθώς δεν σεβάστηκε ούτε τις ίδιες, ούτε το χώρο, ούτε το έργο τους, ενώ οι εργαζόμενες κατέφυγαν και σε δικηγόρο και του επέδωσαν κείμενο με το οποίο ζητούσαν να σταματήσει τις προσβλητικές, απρεπείς συμπεριφορές και τις απειλές. Ο υποτιθέμενος εκπρόσωπος των εργαζομένων στράφηκε ενάντια στις εργαζόμενες, την προσωπικότητα και τα δικαιώματά τους και με τη συμπεριφορά του εξέθεσε και το σωματείο και τον κλάδο των εκπαιδευτικών. 

Όσοι εμφανίζονται ως συνδικαλιστές, εξαπατώντας και εκθέτοντας το σωματείο με τη συμπεριφορά τους απέναντι σε εργαζόμενες, καμία σχέση δεν μπορούν να έχουν ούτε με τα σωματεία, ούτε με τη δημοκρατική λειτουργία τους.

Καταγγέλλουμε τον Χ.Β. για τη στάση του και τις πράξεις του και τον καλούμε να δώσει εξηγήσεις στη Γενική Συνέλευση που αποφάσισε ομόφωνα το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ. Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13/4, στις 2.00 μ.μ., στο 1ο Γυμνάσιο Σταυρούπολης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 13/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

diaita_0.jpg
Αυτή είναι η πασίγνωστη διατροφή – σύμμαχος για υγιές έντερο και λιγότερα κιλά
Στη δοκιμή συμμετείχαν 41 υπέρβαρα ή παχύσαρκα άτομα (27 γυναίκες και 14 άνδρες) για μια περίοδο 8 εβδομάδων
Αυτή είναι η πασίγνωστη διατροφή – σύμμαχος για υγιές έντερο και λιγότερα κιλά