plakakia
Υποχώρησαν πλακάκια από την επιφάνεια του τοίχου στον Α' Παιδικό & Βρεφικό σταθμό Καισαριανής - Βρίσκονταν κοντά παιδί και εκπαιδευτικός

Την επικινδυνότητα της σχολικής μονάδας του Α' Παιδικού & Βρεφικού σταθμού Καισαριανής, καταγγέλλει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Βρεφών και Νηπίων για τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Καισαριανής. Όπως αναφέρουν, κατέρρευσε τμήμα του τοίχου όπου ήταν τοποθετημένα πλακάκια, την ώρα που στο σχολείο βρίσκονταν παιδιά και εκπαιδευτικοί. 

Οι γονείς είχαν αιτηθεί στις 27 Ιανουαρίου να εξασφαλιστεί η ομαλή και ασφαλής λειτουργία των σταθμών και να πραγματοποιηθεί έλεγχος των κτιριοδομικών εγκαταστάσεων για πιθανές φθορές εξαιτίας της κακοκαιρίας. 

Τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου, μετά από λειτουργία λίγων ωρών, του Α’ Παιδικού & Βρεφικού σταθμού, στο χώρο της τουαλέτας των παιδιών, κι ενώ βρισκόταν μέσα παιδί μαζί με την εκπαιδευτικό, υποχώρησαν πλακάκια από επιφάνεια του τοίχου. 

Το παιδί και η εκπαιδευτικός που βρίσκονταν στον χώρο δεν τραυματίστηκαν

Να σημειωθεί πως ο Δήμος τους είχε διαβεβαιώσει μέσω mail αλλά και από την επίσημη ιστοσελίδα, πως μετά από μεγάλη προσπάθεια και από πλήρεις τεχνικούς ελέγχους, εσωτερικά και εξωτερικά των σχολικών κτιρίων, όλα βρέθηκαν κατάλληλα για να προβούν στην επαναλειτουργία των σταθμών στις 31 Ιανουαρίου.

plakakia

Αναλυτικά:

Αγαπητοί γονείς,

Τη Δευτέρα 31/01/2022 άνοιξαν μετά την κακοκαιρία, μαζί με τα υπόλοιπα σχολεία του Δήμου μας, οι βρεφικοί και παιδικοί σταθμοί. Από μεριά μας είχαμε αιτηθεί στις 27/01/2022, να εξασφαλιστεί η ομαλή και ασφαλής λειτουργία των σταθμών με σαφή αναφορά για έλεγχο των κτιριοδομικών εγκαταστάσεων για πιθανές φθορές εξαιτίας της κακοκαιρίας. 

Η Δημοτική Αρχή μας διαβεβαίωσε όλους τους γονείς με mail αλλά και  από την επίσημη ιστοσελίδα  του Δήμου  πως μετά από μεγάλη προσπάθεια και από πλήρεις τεχνικούς ελέγχους, εσωτερικά και εξωτερικά των σχολικών κτιρίων, όλα βρέθηκαν κατάλληλα για να προβούν στην επαναλειτουργία των σταθμών στις 31/01/2022.

Σήμερα, μετά από λειτουργία λίγων ωρών, του Α’ Παιδικού & Βρεφικού σταθμού, στο χώρο της τουαλέτας των παιδιών, κι ενώ βρισκόταν μέσα παιδί μαζί με την παιδαγωγό, υποχώρησαν πλακάκια από επιφάνεια του τοίχου. Ευτυχώς, το παιδί και η παιδαγωγός βρισκόταν σε απόσταση από το τμήμα που υποχώρησε και δεν συνέβη το χειρότερο. 

Σας ευχαριστούμε που δίνετε προτεραιότητα στις ανάγκες των παιδιών μας!!!

Πάλι οι διαβεβαιώσεις σας βγαίνουν αναληθείς!!!

Ας μην παραλείψουμε να αναφέρουμε τη δημοσίευση της Δημοτικής Αρχής στις 16/01/2022, περί ολοκλήρωσης εργασιών στον εν λόγω παιδικό σταθμό και χαρακτηρισμό των χώρων ως ανακαινισμένων, καθαρών και όμορφων!

Σας ευχαριστούμε για τη σημασία που δίνετε στα παιδιά μας για ακόμα μια φορά!!!

Ελπίζουμε να μην λάβουμε λογαριασμό και για τα πλακάκια!!!

Εν κατακλείδι, κ.κ. της Δημοτικής Αρχής μήπως ήρθε ο καιρός για πραγματικά σοβαρούς ελέγχους στους βρεφικούς & παιδικούς σταθμούς??? Μήπως???

Αγαπητοί γονείς ,

Εμείς δεν κάνουμε εκπτώσεις, ούτε παζαρεύουμε την ασφάλεια και την υγεία των παιδιών μας.
Μέσα από το δυνάμωμα του Συλλόγου γινόμαστε πιο δυνατοί.
Μαζί αποκαλύπτουμε, διεκδικούμε και πιέζουμε για όσα αξίζουν στα παιδιά μας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

syllipsi.jpg
Συνελήφθησαν διευθυντής σχολείου και νηπιαγωγός μετά από μήνυση γονέα – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Ρόδο
Η ανακοίνωση της ΔΟΕ για το περιστατικό – Τρίωρη στάση εργασίας αύριο για τους εκπαιδευτικούς
Συνελήφθησαν διευθυντής σχολείου και νηπιαγωγός μετά από μήνυση γονέα – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Ρόδο