Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Μονόωρες στάσεις εργασίας προκηρύσσει ο ΣΕΠΕ Αμαρουσίου για τους εκπαιδευτικούς που θα κληθούν στις συνεδριάσεις των συλλόγων διδασκόντων για την αξιολόγηση και δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αμαρουσίου προκηρύσσει μονόωρες στάσεις εργασίας προκειμένου να διευκολύνει τους εκπαιδευτικούς που δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν στις συνεδριάσεις των συλλόγων διδασκόντων για την αξιολόγηση

Οι στάσεις εργασίας έχουν οριστεί για την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021, τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021, την Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021, την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021, την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021 και την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021, τις ώρες από 13:15 έως 14:00.

Η ανακοίνωση του ΣΕΠΕ Αμαρουσίου

Ύστερα από ενημέρωση που λάβαμε ότι σε Δημοτικά σχολεία της περιοχής ευθύνης του Συλλόγου μας καλούνται οι συνάδελφοι σε ειδική συνεδρίαση με θέμα είτε την αποτίμηση της περσινής σχ. χρονιάς είτε τον Ετήσιο Συλλογικό Προγραμματισμό του Έργου της Σχολικής Μονάδας,  ο σύλλογος ενημερώνει για τα εξής :
 
Ο αγώνας ενάντια στην εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση συνεχίζεται.
 
Ο Σύλλογος Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου έχει ήδη ανακοινώσει ένα συγκεκριμένο αγωνιστικό πρόγραμμα δράσης με το οποίο μπορούμε να αποτρέψουμε την αξιολόγηση χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα και όλους τους τρόπους αγώνα που έχουμε πρόσφορους.
 
Σε συνέχεια αυτού ύστερα από τις εξελίξεις ενημερώνουμε για τα παρακάτω :

  1. Ύστερα από την ολομέλεια των Προέδρων των Συλλόγων Εκπαιδευτικών Π. Ε. της χώρας που έγινε στις 23 Οκτωβρίου 2021 στην Αθήνα δεν ελήφθη καμία απόφαση λόγω έλλειψης απαρτίας των έκτακτων Γ. Σ. των συλλόγων και η απόφαση για την παραπέρα αγωνιστική πορεία του κλάδου παραπέμφθηκε να ληφθεί από το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. 
  2. Οι αποφάσεις του Δ. Σ. της Δ. Ο. Ε. για επαναπροκήρυξη της απεργίας – αποχής με «σύννομο» τρόπο, ύστερα από την κατάπτυστη καταδικαστική απόφαση του Εφετείου, αναμένονται.
  3. Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. έχει αποστείλει σε όλους τους συλλόγους των διδασκόντων τα ενιαία κείμενα αποτίμησης και προγραμματισμού για Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία και οι σύλλογοι των διδασκόντων μπορούν να κάνουν χρήση αυτών ως όπλων αποδόμησης και ακύρωσης της αξιολόγησης στην πράξη, όπως ακριβώς έγινε και το 2014 (επισυνάπτουμε τα ενιαία κείμενα). 
  4. Το ΥΠΑΙΘ έχει ήδη δώσει και νέα παράταση έως τις 12 Νοεμβρίου 2021 για την υποβολή των εκθέσεων για το θέμα της αξιολόγησης και δεν υπάρχει κανένας λόγος βιασύνης ώστε να συγκληθούν άμεσα οι σύλλογοι των διδασκόντων. 
  5. Για την περίπτωση που Διευθυντές Δημοτικών Σχολείων ή Προϊστάμενες Νηπιαγωγείων έχουν συγκαλέσει συνεδριάσεις των συλλόγων διδασκόντων την Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021 και την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 υπάρχει η επιλογή ή να ακυρωθούν οι συνεδριάσεις αυτές ή να υιοθετηθούν από τους συλλόγους των διδασκόντων τα ενιαία κείμενα αποτίμησης και προγραμματισμού της Δ.Ο.Ε. 
  6. Το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου προκηρύσσει μονόωρες στάσεις εργασίας από 13:15 έως 14:00 για την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021, τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021, την Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021, την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021, την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021 και την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021 για όσες/όσους συναδέλφους κληθούν στις συνεδριάσεις των συλλόγων διδασκόντων για την αξιολόγηση και δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν. Η παρούσα αποτελεί ειδοποίηση και για την Διεύθυνση Π. Ε. Β΄ Αθήνας.   

Οι αποφάσεις του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. μας καλύπτουν πλήρως και καλούμε τους συναδέλφους να αγνοούν πλήρως κάθε είδους παραπληροφόρηση και διάχυση ψευδών ειδήσεων περί συνεπειών για όσες/όσους συντάσσονται με τις αποφάσεις της Δ. Ο. Ε. 
Καλούμε τις/τους Διευθύντριες/Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων και τις Προϊστάμενες των Νηπιαγωγείων να εφαρμόζουν τις αποφάσεις των συλλόγων διδασκόντων περί υιοθέτησης των ενιαίων κειμένων αποτίμησης και προγραμματισμού της ΔΟΕ διότι σε άλλη περίπτωση έχουν νομικές και διοικητικές κυρώσεις.  

Καλούμε τους συναδέλφους να ενημερώνουν άμεσα τον Σύλλογο για οποιαδήποτε αυθαιρεσία και προσπάθεια παραπληροφόρησης.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσλήψεις στο Ίδρυμα Ωνάση - Στείλτε το βιογραφικό σας εδώ

Μητέρα επιτέθηκε βάναυσα σε εκπαιδευτικό μέσα σε σχολείο

Ο καθηγητής του ΕΠΑΛ που χειροδίκησε σε μαθήτρια και η έκπληκτη κοινή γνώμη

ΜΟΝΟ 111 ΕΥΡΩ το Online εύκολο μοριοδιωτούμενο Lower - Proficiency που παίρνεις σε 2 ημέρες! - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

Αυτά είναι τα 9μηνα σεμινάρια που Μοριοδοτούν Εκπαιδευτικούς και ξεκινούν το ΝΟΕΜΒΡΙΟ με μόνο 25 ευρώ τον μήνα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Αστυνομικοί σπάνε τζαμαρία πολυκατοικίας στα Εξάρχεια για να συλλάβουν διαδηλωτές (βίντεο)
Στο βίντεο φαίνονται οι δικυκλιστές της «ΔΡΑΣΗ», ακούγεται η τζαμαρία που σπάει όπως επίσης και αστυνομικοί να φωνάζουν επανειλημμένα «Έξω, έξω τώρα!»
Επέτειος Γρηγορόπουλου: Αστυνομικοί σπάνε τζαμαρία πολυκατοικίας στα Εξάρχεια για να συλλάβουν διαδηλωτές (βίντεο)
kerameos
Σχολεία: Δεν αρκούν οι φιέστες Κεραμέως, υπάρχει και η πραγματικότητα
Η υπουργός αποκρύπτει το σύνολο των ενεργειών με τις οποίες είναι επιβαρυμένα τα σχολεία σε περίπτωση υπάρξεως κρούσματος. Αυτό σημαίνει ότι: Ή δε...
Σχολεία: Δεν αρκούν οι φιέστες Κεραμέως, υπάρχει και η πραγματικότητα