Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
sxoleia-mathites-ekpaideusi
Menelaos Myrillas / SOOC
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε Αμαρουσίου καλεί σε διαμαρτυρία ενάντια στις συγχωνεύσεις τμημάτων και στα εκπαιδευτικά κενά

«To σχολικό έτος έχει αρχίσει εδώ και ένα μήνα, ωστόσο τα εκπαιδευτικά κενά παραμένουν», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε Αμαρουσίου.

Στην ανακοίνωση τονίζουν πως οι προσλήψεις αναπληρωτών που εξαγγέλθηκαν δεν θα καλύψουν τα κενά καθώς «τα καταγεγραμμένα κενά είναι πάνω από 6.000 και ο αριθμός των προσλήψεων δεν θα ξεπερνά τις 2.500». 

«Οι αντιλαϊκές – αντιεκπαιδευτικές πολιτικές του ΥΠΑΙΘ και της κυβέρνησης καταδικάζουν το δημόσιο σχολείο στην υποβάθμιση φαλκιδεύοντας τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας και δεν πρέπει να τις αφήσουμε να υλοποιοηθούν», υπογραμμίζει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΣΥΜΠΤΥΞΕΙΣ – ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΚΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ 

Το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση – διαμαρτυρία ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΣΥΜΠΤΥΞΕΙΣ – ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΚΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ στο ΥΠΑΙΘ τη ΔΕΥΤΕΡΑ 25 – 10 – 2021 στις 13:30 έξω από το ΥΠΑΙΘ στην οποία συμμετέχουν οι ΑΣΓΜΕ και πρωτοβάθμια εκπαιδευτικά σωματεία. 

Λέμε όχι στις συμπτύξεις – καταργήσεις τμημάτων και στα χιλιάδες κενά σε εκπαιδευτικό προσωπικό που υπάρχουν στα σχολεία ενώ το σχολικό έτος 2021 – 2022 έχει αρχίσει εδώ κι ένα μήνα. Ήδη στα σχολεία της χώρας υπάρχουν καταγεγραμμένα πάνω από 6.000 κενά σε εκπαιδευτικό προσωπικό και οι προσλήψεις αναπληρωτών που εξαγγέλθηκαν δεν ξεπερνούν τις 2.500. 

Οι αντιλαϊκές – αντιεκπαιδευτικές πολιτικές του ΥΠΑΙΘ και της κυβέρνησης καταδικάζουν το δημόσιο σχολείο στην υποβάθμιση φαλκιδεύοντας τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας και δεν πρέπει να τις αφήσουμε να υλοποιοηθούν.

ΟΛΟΙ/ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΥΠΑΙΘ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ΣΤΙΣ 13:30 
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΣΥΜΠΤΥΞΕΙΣ – ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αποτελέσματα ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΙΝΑΛ: LIVE Τα αποτελέσματα σε όλη την Ελλάδα

Σχετικά με την "άψε σβήσε" απόλυση του καθηγητή που χειροδίκησε σε μαθήτρια

Τι ισχύει από τη Δευτέρα 5/12 σε σχολεία και σε πάσης φύσεως εκπαιδευτικές δομές

Διορισμοί μέσω ΑΣΕΠ που ΔΕΝ χρειάζονται εξετάσεις (Προκήρυξη 7Κ/2019)

ΜΟΝΟ 111 ΕΥΡΩ το Online εύκολο μοριοδιωτούμενο Lower - Proficiency που παίρνεις σε 2 ημέρες! - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

Αυτά είναι τα 9μηνα σεμινάρια που Μοριοδοτούν Εκπαιδευτικούς και ξεκινούν το ΝΟΕΜΒΡΙΟ με μόνο 25 ευρώ τον μήνα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα