Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
tilekpaideusi
ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ | Intime
Χορήγηση εκπαιδευτικών για κατ’ οίκον διδασκαλία ή συγκρότηση τμημάτων τηλεκπαίδευσης για κατ’ οίκον διδασκαλία, σε μαθητές που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, ζητά ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε Αμαρουσίου

Για τις ευπαθείς ομάδες μαθητών/τριων που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν δια ζώσης μαθήματα και χρήζουν κατ’ οίκον διδασκαλίας είτε δια ζώσης είτε μέσω τηλεκπαίδευσης, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε Αμαρουσίου.

Όπως αναφέρει, η περικοπή των αδειών ειδικού σκοπού λόγω πανδημίας των εκπαιδευτικών της περιοχής αλλά και η μη πρόσληψη, λόγω έλλειψης πιστώσεων, ικανού αριθμού αναπληρωτών ώστε να ικανοποιηθούν οι εν λόγω ανάγκες αποτελεί τον πραγματικό λόγο για την μη κάλυψή τους έως τώρα. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Θέμα: « Χορήγηση εκπαιδευτικών για κατ’ οίκον διδασκαλία ή συγκρότηση τμημάτων τηλεκπαίδευσης για κατ’ οίκον διδασκαλία ».      

Ένα μήνα και πλέον μετά την έναρξη του σχολικού έτους 2021 – 2022 στη Διεύθυνση Π. Ε. Β΄ Αθήνας παραμένουν ακάλυπτες/-οι και εκτός εκπαιδευτικής διαδικασίας μαθητές/μαθήτριες με σοβαρά προβλήματα υγείας που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν δια ζώσης μαθήματα στις σχολικές μονάδες που είναι εγγεγραμμένοι/-ες και χρήζουν απαραίτητα χορήγηση κατ’ οίκον διδασκαλίας είτε δια ζώσης είτε μέσω τηλεκπαίδευσης. 
Η περικοπή των αδειών ειδικού σκοπού λόγω πανδημίας των εκπαιδευτικών της περιοχής αλλά και η μη πρόσληψη, λόγω έλλειψης πιστώσεων, ικανού αριθμού αναπληρωτών ώστε να ικανοποιηθούν οι εν λόγω ανάγκες αποτελεί τον πραγματικό λόγο για την μη κάλυψή τους έως τώρα. 

Καλούμε τη Διεύθυνση Π. Ε. Β΄ Αθήνας και το ΥΠΑΙΘ να προχωρήσουν άμεσα στην ικανοποίηση των αιτημάτων των μαθητών που χρήζουν χορήγηση κατ’ οίκον διδασκαλίας συγκροτώντας είτε τμήματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης για τα παιδιά αυτά είτε χορηγώντας εκπαιδευτικούς για κατ’ οίκον διδασκαλία όπου αυτό επιτρέπεται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα της πανδημίας του ιού covid 19.

Καλούμε τις σχολικές μονάδες της περιοχής ευθύνης του σωματείου μας και τους γονείς των μαθητών μας που χρήζουν χορήγησης κατ’ οίκον διδασκαλίας είτε δια ζώσης είτε μέσω συγκρότησης τμημάτων τηλεκπαίδευσης, να ενημερώνουν το σωματείο μας και να απευθύνουν εγγράφως τα αιτήματά τους στη Διεύθυνση Π. Ε. Β΄ Αθήνας. 

Καλούμε το ΥΠΑΙΘ να σταματήσει άμεσα την εφαρμογή αντιλαϊκών – αντιεκπαιδευτικών πολιτικών συρρίκνωσης του δημόσιου σχολείου και κατάργησης των μορφωτικών δικαιωμάτων των μαθητών μας.  
 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πως να υπολογίσετε το δώρο Χριστουγέννων - Πότε το παίρνετε

Προσλήψεις σε δήμους (Π.Χ. στην Αθήνα) με μισθό έως 2.500 ευρώ - Που κάνετε αίτηση

Κλειστά σχολεία για 10 ημέρες προτείνει ο Καπραβέλος

ΟΠΕΚΑ: Πότε θα καταβληθεί η Ε΄ δόση για το Επίδομα παιδιού 2021

 ΑΣΕΠ 9Κ/2021: Πάρτε εύκολα 90 μόρια σε 2 ημέρες για τους 416 διορισμούς

ΜΟΝΟ 111 ΕΥΡΩ το Online εύκολο μοριοδιοτούμενο Lower - Proficiency που παίρνεις σε 2 ημέρες! - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

Αυτά είναι τα 9μηνα σεμινάρια που Μοριοδοτούν Εκπαιδευτικούς και ξεκινούν το ΝΟΕΜΒΡΙΟ με μόνο 25 ευρώ το μήνα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

Σχολείο στην Κρήτη: Έβαλαν αντισηπτικό στο νερό συμμαθητών τους για «φάρσα»
Έριξαν αντισηπτικό σε νερό συμμαθητών τους και τους δηλητηρίασαν - Οι μαθητές μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο
Σχολείο στην Κρήτη: Έβαλαν αντισηπτικό στο νερό συμμαθητών τους για «φάρσα»
aerodromio makedonia
Μετάλλαξη Όμικρον - ΥΠΑ: Πώς θα εισέρχονται στην Ελλάδα ταξιδιώτες από τη Ν. Αφρική
Έκτακτες αεροπορικές οδηγίες πτήσεων του εξωτερικού για ταξιδιώτες από χώρες της Ν. Αφρικής, εξέδωσε η ΥΠΑ
Μετάλλαξη Όμικρον - ΥΠΑ: Πώς θα εισέρχονται στην Ελλάδα ταξιδιώτες από τη Ν. Αφρική
amfitheatro-aei-foitites1
Πανεπιστήμια: Oι μισοί φοιτητές δεν καταφέρνουν να αποφοιτήσουν
Ο φοιτητικός πληθυσμός στην Ελλάδα είναι ο μεγαλύτερος (αναλογικά) στην Ευρώπη, με τους μισούς φοιτητές όμως να μην καταφέρνουν να αποφοιτήσουν,...
Πανεπιστήμια: Oι μισοί φοιτητές δεν καταφέρνουν να αποφοιτήσουν
Κοινωνικό μέρισμα 2021: Πότε και σε ποιους θα δοθεί - Αναλυτικά
Πριν από το τέλος του έτους θα καταβληθούν οι έξτρα παροχές προς υγειονομικούς, συνταξιούχους και ΑμΕΑ - Οι δικαιούχοι και τα κριτήρια
Κοινωνικό μέρισμα 2021: Πότε και σε ποιους θα δοθεί - Αναλυτικά