Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
panekpaideutiko-foitites-apth
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αν. Αττικής «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ» καλεί γονείς και εκπαιδευτικούς σε κινητοποίηση τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών  Π.Ε.   Αν. Αττικής  «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ» καλεί σε κινητοποίηση γονείς και εκπαιδευτικούς, ενάντια στις συγχωνεύσεις τμημάτων.

Το κάλεσμα είναι για τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου στις 13:30 στο υπουργείο Παιδείας.

«Να μη γίνει καμία συγχώνευση τμημάτων εν μέσω σχολικής χρονιάς και πανδημίας», τονίζει.

Αναλυτικά:

Πρόγραμμα Δράσης του Συλλόγου μας την εβδομάδα 18/10 –22/10/2021

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΔΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 18/10 ΓΟΝΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΣΥΜΠΤΥΞΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

σας ενημερώνουμε για τις δράσεις του Συλλόγου μας την εβδομάδα αυτή και σας καλούμε να τις στηρίξετε μαζικά!

1. Δευτέρα 18/10 καλούμε στην ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΟΝΙΩΝ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ στο ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ στις 13.30, ενάντια στις περίπου 1000 προωθούμενες συμπτύξεις –συγχωνεύσεις πανελλαδικά (και στο σύλλογό μας στα δημοτικά Βαρυμπόμπης, 10ο 14ο Αχαρνών και στη Μαλακάσα) εν μέσω σχολικής χρονιάς και πανδημίας! Να μη γίνει καμία!!!

2 . ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Συνάδελφοι, την εβδομάδα αυτή, με δεδομένο ότι θα γίνουν Γ.Σ. των Συλλόγων σε όλη τη χώρα και Ολομέλεια Προέδρων το Σάββατο 23/10, όπου τελικά θα καταληχθεί η στάση του Κλάδου μας για τη συνέχεια. Με δεδομένο επίσης ότι οι προηγούμενες ημερομηνίες που έβαζε το ΥΠΑΙΔ έχουν παρέλθει και για την ώρα δεν υπάρχει κάτι καινούριο. Με βάση αυτά, ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ. Για την περίπτωση που κληθούν συνάδελφοι σε τέτοια συνεδρίαση ισχύουν οι κυλιόμενες στάσεις εργασίας (1 ώρα στάση) που έχει κηρύξει το ΔΣ του Συλλόγου μας και αφορούν τέτοιες τυχόν συνεδριάσεις, είτε αυτές κληθούν μεταξύ 13.15-14.00 είτε άλλη ώρα μέσα στο εργασιακό ωράριο και μόνο μέσα σε αυτό. Στην περίπτωση αυτή οι συνάδελφοι ενημερώνουν τον Σύλλογο, δηλώνουν στάση και φεύγουν.

Συνάδελφοι, συνεχίζουμε συσπειρωμένοι στον Σύλλογό μας και συλλογικά!

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Βίντεο με τη Γεωργία που «βγαίνει μπροστά» στην κάμερα για τον βιασμό της

Πώς θα πάρεις το άγνωστο Επίδομα 244,35 ευρώ με 3 δικαιολογητικά

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ξεκινάει η πρώτη ετήσια Εξειδίκευση Εκπαιδευτικών στον Αυτισμό στην Ελλάδα