ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩ
Εκπαιδευτικοί Λάρισας:Με συντριπτικά ποσοστά εγκρίθηκε η απεργία–αποχή
«Με το 92,3% εγκρίθηκε από τη Γ.Σ. προέδρων η απεργία – αποχή από τις διαδικασίες αξιολόγησης των σχολικών μονάδων και της ατομικής αξιολόγησης των εκπαιδευτικών», τονίζει η ΣΥΝΕΚ Λάρισας

Οι Συνεργαζόμενες Εκπαιδευτικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών ΔΕ ν.Λάρισας εξέδωσαν ανακοίνωση αναφορικά με τα ποσοστά με τα οποία εγκρίθηκε η απεργία - αποχή. 

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρουν, με το 92,3% εγκρίθηκε από τη Γ.Σ. προέδρων η απεργία – αποχή από τις διαδικασίες αξιολόγησης των σχολικών μονάδων και της ατομικής αξιολόγησης των εκπαιδευτικών.

Όπως τονίζουν, «η απόφαση αυτή έρχεται σε συνέχεια του αγώνα των εκπαιδευτικών ενάντια στον αντιδημοκρατικό κατήφορο κυβέρνησης και υπουργείου Παιδείας».

Παράλληλα, καλούν «τις συναδέλφισσες και συναδέλφους να συσπειρωθούν στο σωματείο, στην ΕΛΜΕ Λάρισας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με Συντριπτικά Ποσοστά εγκρίθηκε η Απεργία–Αποχή!

Με το 92,3% εγκρίθηκε από τη Γ.Σ. προέδρων η απεργία – αποχή από τις διαδικασίες αξιολόγησης των σχολικών μονάδων και της ατομικής αξιολόγησης των εκπαιδευτικών.

Η απόφαση αυτή έρχεται σε συνέχεια του αγώνα των εκπαιδευτικών ενάντια στον αντιδημοκρατικό κατήφορο κυβέρνησης και υπουργείου Παιδείας. Ο κλάδος μαζικά είπε όχι στις ψευδοεκλογές για τα Υ.Σ., αρνήθηκε να υλοποιήσει το μάθημα με κάμερες στις τάξεις, την τηλεκπαίδευση στα υπό κατάληψη σχολεία, την αξιολόγηση των σχολείων.

Οι εκπαιδευτικοί πήραν στα χέρια τους τη δημόσια εκπαίδευση και στήριξαν τους μαθητές και τις μαθήτριές τους απέναντι σε ένα ανάλγητο υπουργείο που άφησε τα σχολεία στην τύχη τους εν μέσω πανδημίας.
Καλούμε όμως τις συναδέλφισσες και συναδέλφους να πάρουν στις πλάτες τους και να συσπειρωθούν στο σωματείο μας, στην ΕΛΜΕ Λάρισας.
Όλοι και όλες συμμετέχουμε μαζικά στην απεργία – αποχή!

Οι εκπαιδευτικοί δεν τρομοκρατούνται!

Επιστρέφουμε τις απειλές και τα εκφοβιστικά ραβασάκια στην κ. Κεραμέως.

Δε συναινούμε στην υποβάθμιση και κατηγοριοποίηση των σχολείων μας!

Δίνουμε μαζικά τον αγώνα για την προάσπιση του δημόσιου σχολείου!

Οι εκπαιδευτικοί γύρισαν την πλάτη στις ΔΑΚΕ – ΠΕΚ που έκαναν ό, τι μπορούσαν για να επιβληθεί η αξιολόγηση σε συμπόρευση με το υπουργείο.

Εκτελώντας την τακτική συμμόρφωσης εις τας υποδείξεις της κυβερνήσεως ο προεδρεύων της ΔΑΚΕ στην ΕΛΜΕ Λάρισας προσπάθησε να αλλάξει την πραγματικότητα που δε συμφωνούσε με τη ΔΑΚΕ και παραπλάνησε την κοινή γνώμη εμφανίζοντας το Λευκό αντί της απεργίας – αποχής από τις διαδικασίες αξιολόγησης ως απόφασης της ΓΣ εκπαιδευτικών Λάρισας.  O εκτελών χρέη προεδρεύοντα  δήλωσε αδυναμία συμμετοχής στη ΓΣ προέδρων ΕΛΜΕ Ελλάδας, όπου θα κόμιζε την απόφαση της συνέλευσής μας.

Παρότι το καθήκον αυτό θα έπρεπε θεσμικά να εκπληρωθεί από τις ΣΥΝΕΚ, τη δεύτερη σε εκλογική δύναμη παράταξη, για άλλη μια φορά ΔΑΚΕ – ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ αψήφησαν την εκφρασμένη βούληση των συναδέλφων και την κατάταξη των παρατάξεων με βάση τις εκλογές του σωματείου. Εδώ κι ενάμιση χρόνο οι δύο αυτές παρατάξεις με την πλειοψηφία των 3+2 στο Δ.Σ. αποφασίζουν μακριά από κάθε δημοκρατική λογική πως το σωματείο θα εκπροσωπείται πάντα ή από μέλος της ΔΑΚΕ ή από μέλος των ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ. Όπως ακριβώς έγινε και στη χθεσινή συνέλευση προέδρων στην Αθήνα που η ΔΑΚΕ ψήφισε την εκπροσώπηση του σωματείου από τον κ. Παπαδόπουλο των ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ, γιατί, όπως έγραψαν, συμφωνούν με τη θέση που πήραν για τα της ΓΣ οι ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ.

Οι ΣΥΝΕΚ δηλώνουμε προς όλους και όλες πως βάζουμε ζήτημα προεδρεύοντα στην ΕΛΜΕ Λάρισας και καλούμε τα δεκανίκια της ΔΑΚΕ να πάρουν θέση ευκρινή:

Στηρίζουν μεθοδεύσεις υπονόμευσης του σωματείου αλλάζοντας αποφάσεις ΓΣ αποδεχόμενοι στο εξής την εκπροσώπησή του από πρόσωπα που νοθεύουν την εκφρασμένη με ψηφοφορία βούληση των μελών;

ΣΥΝΕΚ Λάρισας

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες  ειδήσεις σήμερα

Βιασμός 8χρονου στη Ρόδο - Ραγδαίες εξελίξεις: Κατέθεσε ο παππούς του κοριτσιού

Τι ισχύει για τις αναθέσεις μαθημάτων στο Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο - ΕΠΑΛ

Εύκολη Online ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ, προσλήψεις, ΠΜΣ,  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙΤΕ σε προφορικά και έκθεση!

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια σε ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, Σχολική Ψυχολογία, Διαπολιτισμική, μόνο με 25 ευρώ το μήνα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

Ρόδος: Κατέθεσε ο παππούς του 8χρονου κοριτσιού - Τι υποστήριξε
Στο πλαίσιο της προανάκρισης έχουν καταθέσει η 33χρονη μητέρα του 8χρονου παιδιού, ο σύντροφός της, η γιαγιά του αλλά και τα δύο ακόμη κορίτσια της,...
Ρόδος: Κατέθεσε ο παππούς του 8χρονου κοριτσιού - Τι υποστήριξε
emvolio
Οι εμβολιασμένοι σε μία οικογένεια προστατεύουν και τα ανεμβολίαστα μέλη της
Διαπιστώθηκε μια αντιστρόφως ανάλογη σχέση ανάμεσα στον αριθμό των μελών μιας οικογένειας που είχαν πλέον αποκτήσει ανοσία απέναντι στον κορονοϊό...
Οι εμβολιασμένοι σε μία οικογένεια προστατεύουν και τα ανεμβολίαστα μέλη της