Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Thumbnail
«Τα διορισμένα μέλη του ΠΥΣΠΕ Ανατολικής Αττικής, θέτουν ασφυκτικά χρονικά περιθώρια στους συναδέλφους ειδικοτήτων για δηλώσεις συμπλήρωσης ωραρίου», καταγγέλλει ο ΣΕΠΕ «Α. Δελμούζος»

«Τα διορισμένα μέλη του ΠΥΣΠΕ Ανατολικής Αττικής, θέτουν ασφυκτικά χρονικά περιθώρια στους συναδέλφους ειδικοτήτων για δηλώσεις συμπλήρωσης ωραρίου», καταγγέλλει ο ΣΕΠΕ «Α. Δελμούζος».

Ο Σύλλογος τάσσεται ενάντια στη συγκεκριμένη πρακτική και υπογραμμίζει ότι «θα συνδράµει νοµικά και συνδικαλιστικά στα µέλη του που τυχόν αδικήθηκαν από τις συγκεκριµένες τακτικές του ΠΥΣΠΕ Ανατολικής Αττικής».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Η εκτός τόπου και χρόνου πολιτική της ηγεσίας του υπουργείου παιδείας που έχει ως µοναδικό σκοπό να αποκρύψει τα χιλιάδες κενά µε τα οποία θα αρχίσει η φετινή σχολική χρονιά και να δώσει µια ψεύτικη εικόνα κανονικότητας, επιβάλλει στα διορισµένα µέλη του ΠΥΣΠΕ Ανατολικής Αττικής, να θέτουν ασφυκτικά χρονικά περιθώρια, σε πρωτόγνωρες συνθήκες αδιαφάνειας, για δηλώσεις από τους συναδέλφους ειδικοτήτων που πρέπει να συµπληρώσουν το ωράριο τους και σε άλλες σχολικές µονάδες.

Μέσα στο καλοκαίρι, χωρίς να έχει κάποιος την υποχρέωση να διαθέτει σύνδεση στο διαδίκτυο και ηλεκτρονικό εξοπλισµό, είναι απαράδεκτο και αντιδεοντολογικό να υπάρχει η απαίτηση, να καταθέσει εντός της ηµέρας δήλωση συµπλήρωσης ωραρίου.

Είναι λογικό και προπάντων δεοντολογικό, να δίνεται εύλογο χρονικό διάστηµα για τις συγκεκριµένες δηλώσεις, για να µπορεί ο κάθε συνάδελφος, αφού ενηµερωθεί, να επιλέξει µε ηρεµία την καλύτερη επιλογή σύµφωνα µε τα µόρια του. Επιπλέον δεν είναι δυνατόν η υπηρεσία, να θεωρεί δεδοµένο πως έχουν όλοι πρόσβαση στο διαδίκτυο ή µπορούν να αποκτήσουν µέσα σε λίγες ώρες σε περίοδο νόµιµης άδειας !

Η όλη διαδικασία, µε την συνθήκη του κατεπείγοντος που δηµιουργούν τα σφικτά χρονικά όρια που θέτει το ΠΥΣΠΕ, σε συνδυασµό µε την απουσία του ελέγχου που ασκούσαν οι αιρετοί του κλάδου, καθίσταται τουλάχιστον προβληµατική ως προς την διαφάνεια της.

Δηλώνουµε µε τον πλέον κατηγορηµατικό τρόπο πως ο σύλλογος θα συνδράµει νοµικά και συνδικαλιστικά στα µέλη του, που τυχόν αδικήθηκαν από τις συγκεκριµένες τακτικές του ΠΥΣΠΕ Ανατολικής Αττικής.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νίκος Ανδρουλάκης: Από τον ΠΑΣΠ ένα βήμα πριν την προεδρία του ΠΑΣΟΚ

Αποτελέσματα ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΙΝΑΛ: Τα αποτελέσματα σε όλη την Ελλάδα

Σχετικά με την "άψε σβήσε" απόλυση του καθηγητή που χειροδίκησε σε μαθήτρια

Τι ισχύει από τη Δευτέρα 5/12 σε σχολεία και σε πάσης φύσεως εκπαιδευτικές δομές

Διορισμοί μέσω ΑΣΕΠ που ΔΕΝ χρειάζονται εξετάσεις (Προκήρυξη 7Κ/2019)

ΜΟΝΟ 111 ΕΥΡΩ το Online εύκολο μοριοδιωτούμενο Lower - Proficiency που παίρνεις σε 2 ημέρες! - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

Αυτά είναι τα 9μηνα σεμινάρια που Μοριοδοτούν Εκπαιδευτικούς και ξεκινούν το ΝΟΕΜΒΡΙΟ με μόνο 25 ευρώ τον μήνα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

Δημοτικά σχολεία: Την Παρασκευή λήγει το Α' τρίμηνο-Σε κλειστούς φακέλους θα δοθούν οι βαθμοί
Στις 10/12 λήγει το Α' τρίμηνο στα Δημοτικά - Πώς θα παραδοθούν οι βαθμοί
Δημοτικά σχολεία: Την Παρασκευή λήγει το Α' τρίμηνο-Σε κλειστούς φακέλους θα δοθούν οι βαθμοί