ΑΣΕΠ 3ΕΑ/2019: Αναμορφωμένοι πίνακες κατάταξης εκπαιδευτικών
Ανακήρυξη λειτουργικών υπεραριθμιών των εκπαιδευτικών της Δ/νσης Π. Ε. Β΄ Αθήνας 2021 σύμφωνα με τους εκπαιδευτικούς Π.Ε. Αμαρουσίου - Λένε όχι στην αδιαφάνεια και στη συναλλαγή

Σύμφωνα με τον  Eκπαιδευτικό Σύλλογο Π.Ε. Αμαρουσίου, η Διεύθυνση Π. Ε. Β΄ Αθήνας μέσω του ψευδο ΠΥΣΠΕ (διορισμένων μελών) Β΄ Αθήνας προχωρά στην ανακήρυξη λειτουργικών υπεραριθμιών στα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία της Β΄ Δ/νσης Π. Ε. Αθήνας.

Οι εκπαιδευτικοί δεν κατανοούν τους λόγους που προχώρησαν σε αυτές τις ενέργειες με τα σχολεία κλειστά και τους εκπαιδευτικούς σε διακοπές. Τέλος καλούν τη Διεύθυνση Π.Ε. Β' Αθήνας να σταματήσει άμεσα τις ενέργειές της στην ανακήρυξη λειτουργικών υπεραριθμιών

Δείτε αναλυτικά την Ανακοίνωση: 

Με ιδιαίτερα αισθήματα αγανάκτησης και οργής το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου πληροφορήθηκε από εκπαιδευτικούς – μέλη του ότι η Διεύθυνση Π. Ε. Β΄ Αθήνας μέσω του ψευδο ΠΥΣΠΕ (διορισμένων μελών) Β΄ Αθήνας προχωρά στην ανακήρυξη λειτουργικών υπεραριθμιών στα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία της Β΄ Δ/νσης Π. Ε. Αθήνας ενώ τα σχολεία είναι κλειστά λόγω καλοκαιρινών διακοπών και χωρίς να συνεδριάσουν οι σύλλογοι διδασκόντων, αφού ενημερωθούν όλοι/όλες οι εκπαιδευτικοί, ώστε να προβούν σε δηλώσεις υπεραριθμιών όσοι/όσες επιθυμούν.

Δεν κατανοούμε τους λόγους για τους οποίους η Διεύθυνση Π. Ε. Β΄ Αθήνας και το ψευδοΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας προχωρούν στις ενέργειες αυτές με τα σχολεία  κλειστά και τους εκπαιδευτικούς σε διακοπές, ενώ εγείρονται σοβαρά ερωτήματα αναφορικά με την διαφάνεια και την ισονομία και ισοπολιτεία υπό τις οποίες γίνονται οι ενέργειες αυτές από την πλευρά της Δ/νσης Π. Ε. Β΄ Αθήνας.

Καλούμε τη Διεύθυνση Π. Ε. Β΄ Αθήνας να σταματήσει άμεσα τις ενέργειές της για ανακήρυξη λειτουργικών υπεραριθμιών εν μέσω θέρους και καλοκαιρινών διακοπών με τα σχολεία και νηπιαγωγεία κλειστά και με έλλειμα ενημέρωσης των συναδέλφων και δηλώνουμε ότι καλύπτουμε πλήρως συνδικαλιστικά και νομικά του συναδέλφους μας που θα θελήσουν να προσβάλλουν νομικά τον πίνακα υπεραρθμιών.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου παραμένει αταλάντευτα προσανατολισμένο στην υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών – μελών του και δεν θα επιτρέψει με κανέναν τρόπο να επιβληθεί καθεστώς αδιαφάνειας και ημετεροκρατίας στη λειτουργία του ΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας.

Καλούμε το Δ. Σ. της Δ. Ο. Ε. να επιληφθεί του θέματος

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πως να χάσετε λίπος από την κοιλιά: Μια γρήγορη και αποτελεσματική δίαιτα και προπαντός υγιεινή

Παν.Αιγαίου - GoLearn: 12 Ιουνίου ξεκινούν τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια εκπαιδευτικών

Παν.Πατρών: ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στα ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής μέσω alfavita.gr

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής - Μόνο 12€ το μήνα

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα