ΑΣΕΠ 3ΕΑ/2019: Αναμορφωμένοι πίνακες κατάταξης εκπαιδευτικών
Ανακήρυξη λειτουργικών υπεραριθμιών των εκπαιδευτικών της Δ/νσης Π. Ε. Β΄ Αθήνας 2021 σύμφωνα με τους εκπαιδευτικούς Π.Ε. Αμαρουσίου - Λένε όχι στην αδιαφάνεια και στη συναλλαγή

Σύμφωνα με τον  Eκπαιδευτικό Σύλλογο Π.Ε. Αμαρουσίου, η Διεύθυνση Π. Ε. Β΄ Αθήνας μέσω του ψευδο ΠΥΣΠΕ (διορισμένων μελών) Β΄ Αθήνας προχωρά στην ανακήρυξη λειτουργικών υπεραριθμιών στα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία της Β΄ Δ/νσης Π. Ε. Αθήνας.

Οι εκπαιδευτικοί δεν κατανοούν τους λόγους που προχώρησαν σε αυτές τις ενέργειες με τα σχολεία κλειστά και τους εκπαιδευτικούς σε διακοπές. Τέλος καλούν τη Διεύθυνση Π.Ε. Β' Αθήνας να σταματήσει άμεσα τις ενέργειές της στην ανακήρυξη λειτουργικών υπεραριθμιών

Δείτε αναλυτικά την Ανακοίνωση: 

Με ιδιαίτερα αισθήματα αγανάκτησης και οργής το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου πληροφορήθηκε από εκπαιδευτικούς – μέλη του ότι η Διεύθυνση Π. Ε. Β΄ Αθήνας μέσω του ψευδο ΠΥΣΠΕ (διορισμένων μελών) Β΄ Αθήνας προχωρά στην ανακήρυξη λειτουργικών υπεραριθμιών στα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία της Β΄ Δ/νσης Π. Ε. Αθήνας ενώ τα σχολεία είναι κλειστά λόγω καλοκαιρινών διακοπών και χωρίς να συνεδριάσουν οι σύλλογοι διδασκόντων, αφού ενημερωθούν όλοι/όλες οι εκπαιδευτικοί, ώστε να προβούν σε δηλώσεις υπεραριθμιών όσοι/όσες επιθυμούν.

Δεν κατανοούμε τους λόγους για τους οποίους η Διεύθυνση Π. Ε. Β΄ Αθήνας και το ψευδοΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας προχωρούν στις ενέργειες αυτές με τα σχολεία  κλειστά και τους εκπαιδευτικούς σε διακοπές, ενώ εγείρονται σοβαρά ερωτήματα αναφορικά με την διαφάνεια και την ισονομία και ισοπολιτεία υπό τις οποίες γίνονται οι ενέργειες αυτές από την πλευρά της Δ/νσης Π. Ε. Β΄ Αθήνας.

Καλούμε τη Διεύθυνση Π. Ε. Β΄ Αθήνας να σταματήσει άμεσα τις ενέργειές της για ανακήρυξη λειτουργικών υπεραριθμιών εν μέσω θέρους και καλοκαιρινών διακοπών με τα σχολεία και νηπιαγωγεία κλειστά και με έλλειμα ενημέρωσης των συναδέλφων και δηλώνουμε ότι καλύπτουμε πλήρως συνδικαλιστικά και νομικά του συναδέλφους μας που θα θελήσουν να προσβάλλουν νομικά τον πίνακα υπεραρθμιών.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου παραμένει αταλάντευτα προσανατολισμένο στην υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών – μελών του και δεν θα επιτρέψει με κανέναν τρόπο να επιβληθεί καθεστώς αδιαφάνειας και ημετεροκρατίας στη λειτουργία του ΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας.

Καλούμε το Δ. Σ. της Δ. Ο. Ε. να επιληφθεί του θέματος

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βροχή διαμαρτυριών στο alfavita.gr για τα θέματα της Φυσικής

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 5 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 13/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αινσταιν φυσικη
Καθηγητής Πανεπιστημίου για τα θέματα Φυσικής: Έκφραση σαδισμού, και αυτή είναι η ηπιότερη έκφραση που μπορώ να βρω!
"Εάν εγώ βάλω στους φοιτητές μου του 3ου έτους τέτοια θέματα-σπαζοκεφαλιές ο εξωτερικός εξεταστής του τμήματος θα μου τα γυρίσει πίσω"!
Καθηγητής Πανεπιστημίου για τα θέματα Φυσικής: Έκφραση σαδισμού, και αυτή είναι η ηπιότερη έκφραση που μπορώ να βρω!