ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩ
Σύλλογος Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου: Τακτική Γενική Συνέλευση και εκλογές ανάδειξης νέου Δ.Σ.
Σύλλογος Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου: Τακτική Γενική Συνέλευση και εκλογές ανάδειξης νέου Δ. Σ. την Τετάρτη 21 - 10 - 2020

Tο Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου  στην Τακτική Συνεδρίαση του της 31ης Aυγούστου 2020, αποφάσισε σύμφωνα με το καταστατικό, τη σύγκλιση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών του συλλόγου, στις 21 Οκτωβρίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 08:15, στο 3ο & 11ο  Δημοτικά Σχολεία Αμαρουσίου (Φλοίας 33, Μαρούσι).

Η τακτική Γ. Σ. του συλλόγου μας θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο των 3ου & 11ου Δημ. Σχ. Αμαρουσίου με όλα τα απαιτούμενα υγειονομικά μέτρα προστασίας (μάσκες, γάντια, αποστάσεις κ.λπ.) και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ. Σ. που θα ακολουθήσουν θα διεξαχθούν με την παρουσία τεσσάρων δικαστικών αντιπροσώπων (4 εκλογικά τμήματα) και με όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα προστασίας αλλά και με αύξηση κατά μία ώρα της διεξαγωγής της ψηφοφορίας από 12:15 έως 19:00.

Για τη συμμετοχή στη Γ. Σ. και τις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ. Σ. θα χορηγηθεί βεβαίωση σε όλες/όλους τις/τους συμμετέχοντες (μόνιμους και αναπληρωτές) για την περίπτωση που ζητηθεί από την Δ/νση Π. Ε. Β΄ Αθήνας η επιβεβαίωση της συμμετοχής τους στη διαδικασία για την οποία η Δ/νση Π. Ε. Β΄ Αθήνας μας χορήγησε άδεια από τα διδακτικά μας καθήκοντα. 

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

1.         Εκλογή Προεδρείου Γ. Σ.

2.         Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.

3.         Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής.

4.         Λογοδοσία – Κριτική πεπραγμένων απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.

5.         Κριτική -  Προτάσεις  Μελών του Συλλόγου για το νέο Συνδικαλιστικό έτος στη βάση των προβλημάτων – διεκδικήσεων του κλάδου και αποφάσεις για την περαιτέρω αγωνιστική πορεία του κλάδου.

6.         Ενημέρωση από τους αιρετούς του Π. Υ. Σ. Π. Ε. της Β΄ Δ/νσης Π. Ε. Αθήνας  και του Α. Π. Υ. Σ. Π. Ε. Αττικής.  

8.         Παρουσίαση θέσεων συνδυασμών ή μεμονωμένων υποψηφίων.

9.        Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Έναρξη ψηφοφορίας : 12:15  Λήξη ψηφοφορίας : 19:00

Για την ψηφοφορία είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα.

Τα ψηφοδέλτια των παρατάξεων ή των μεμονωμένων υποψηφίων για το Δ.Σ., πρέπει να κατατεθούν στην Πρόεδρο του Δ. Σ. συνάδελφο  Φωτεινή Καββαδία διαδικτυακά στις παρακάτω διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected] ή [email protected]  έως τις 9 Οκτωβρίου 2020, ημέρα Παρασκευή μέχρι 16:00 μ.μ.

η παρουσία  όλων μας  στη Γενική Συνέλευση είναι απαραίτητη  και επιβεβλημένη, αφού η Γ. Σ. της 21ης Οκτωβρίου 2020 είναι η κορυφαία στιγμή έκφρασης της βάσης του συλλόγου μας (των συναδέλφων) αναφορικά με τα συνδικαλιστικά πεπραγμένα της δράσης του κατά τη συνδικαλιστική χρονιά που μας πέρασε (2019 – 2020). Μέλη του Συλλόγου μας είναι όλοι οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν με κάθε είδους σχέση εργασίας στα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία της περιοχής ευθύνης του Συλλόγου μας και είναι ταμειακώς εντάξει. Οι συνάδελφοι αναπληρωτές μπορούν με 5 ευρώ να εγγραφούν μέλη στον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π. Ε. Αμαρουσίου καταβάλλοντας τη συνδρομή τους στα μέλη του Δ. Σ. του Συλλόγου μας από την ημέρα της πρόσληψης και τοποθέτησής τους στα σχολεία της περιοχής ευθύνης του Συλλόγου μας ή ακόμα και την ημέρα της διεξαγωγής της τακτικής Γ. Σ. του Συλλόγου μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΣΟΙ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π. Ε. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΜΑΣ  ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ Δ/ΝΣΗ Π. Ε. Β΄ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 21η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020 ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΕΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ Γ. Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ Γ. Σ. ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ Ή ΣΤΗ Δ/ΝΣΗ Π. Ε. Β΄ ΑΘΗΝΑΣ.

 Το δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής προσφέρει την ευκαιρία σε όσους δεν επιθυμούν να είναι μέλη του συλλόγου και να παρευρεθούν στις εργασίες της Γ. Σ., να παραμείνουν στο χώρο εργασίας τους και να ασκήσουν τα καθήκοντά τους.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες  ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Έπεται μεγάλη προκήρυξη για το υπουργείο Προστασίας

Εκπαιδευτικοί 1ου ΓΕΛ Ν. Φιλαδέλφειας: Ο Ψαριανός να ζητήσει δημόσια συγγνώμη

Μάθημα Σεξουαλικής Αγωγής: Αυτό το σεμινάριο μοριοδότησε και η ζήτηση του εκτοξεύτηκε

Εύκολη Online ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ, προσλήψεις, ΠΜΣ,  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙΤΕ σε προφορικά και έκθεση!

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια σε ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, Σχολική Ψυχολογία, Διαπολιτισμική, ΜΟΝΟ με 25 ευρώ το μήνα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

zetta makri vouli
Μακρή: Συγχωνεύσεις τμημάτων με βάση τα στοιχεία - Όχι γιατί δεν γίνονται προσλήψεις εκπαιδευτικών
Ο μέσος όρος μαθητών και μαθητριών ανά τμήμα στη χώρα μας είναι ιδιαίτερα χαμηλός σε σχέση με τον μέσο όρο της ΕΕ, ισχυρίστηκε η Ζέττα Μακρή,...
Μακρή: Συγχωνεύσεις τμημάτων με βάση τα στοιχεία - Όχι γιατί δεν γίνονται προσλήψεις εκπαιδευτικών
Ρωσία: Εκτός νόμου το κίνημα υπέρ της πατριαρχίας «Ανδρικό κράτος»
Το «Ανδρικό κράτος» προπαγανδίζει το εθνικισμό και την πατριαρχία, κηρύσσει πόλεμο κατά των γυναικών και της ανεκτικότητας, ενώ προβαίνει σε...
Ρωσία: Εκτός νόμου το κίνημα υπέρ της πατριαρχίας «Ανδρικό κράτος»
ΙΕΠ: Πρόσκληση για επιμόρφωση εκπαιδευτικών και Ψυχολόγων ΕΠΑΛ
Πρόσκληση δήλωσης συμμετοχής στην εξ αποστάσεως επιμόρφωση για τo σχολικό έτος 2021-2022, προς μόνιμους και αναπληρωτές εκπαιδευτικούς όλων των...
ΙΕΠ: Πρόσκληση για επιμόρφωση εκπαιδευτικών και Ψυχολόγων ΕΠΑΛ