pasad afisa
Επιπλέον μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών ζητά ο ΠΑΣΑΔ - «Οι διορισμοί πρέπει να γίνουν όλοι φέτος για να μπορέσουν στοιχειωδώς να λειτουργήσουν τα σχολεία τον Σεπτέμβρη - Στο α' δεκαήμερο του Αυγούστου να έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες»

Να αναθεωρήσει το νούμερο των μόνιμων διορισμών εκπαιδευτικών προς τα πάνω καλεί την κυβέρνηση ο ΠΑΣΑΔ, υπογραμμίζοντας ότι «οι ανάγκες της εκπαίδευσης αυτή την στιγμή κινούνται σε πάνω από 15000 εκπαιδευτικούς».

Όπως σημειώνει ο Σύλλογος, «οι διορισμοί πρέπει να γίνουν όλοι φέτος για να μπορέσουν στοιχειωδώς να λειτουργήσουν τα σχολεία τον Σεπτέμβρη».

«Οι διαδικασίες θα πρέπει να κινηθούν ταχύτατα καθώς μετά τον 15αυγουστο θα πρέπει να τρέξουν οι προσλήψεις για αναπληρωτές. Αυτό προϋποθέτει στο α' δεκαήμερο του Αυγούστου να έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες των μόνιμων διορισμών», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΑΔ:

Με την ανακοίνωση των οριστικών πινάκων της 1ΓΕ μπαίνουμε στην τελική φάση των διορισμών.

Γι' ακόμα μια φορά επισημαίνουμε ότι οι ανάγκες της εκπαίδευσης αυτή την στιγμή κινούνται σε πάνω από 15000 εκπαιδευτικούς.

Οι διορισμοί πρέπει να γίνουν όλοι φέτος για να μπορέσουν στοιχειωδώς να λειτουργήσουν τα σχολεία τον Σεπτέμβρη.

Οι διαδικασίες θα πρέπει να κινηθούν ταχύτατα καθώς μετά τον 15αυγουστο θα πρέπει να τρέξουν οι προσλήψεις για αναπληρωτές. Αυτό προϋποθέτει στο α' δεκαήμερο του Αυγούστου να έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες των μόνιμων διορισμών. 

Το χρονικό διάστημα που απομένει είναι οριακό για όλα όσα πρέπει να γίνουν. 

Καλούμε την κυβέρνηση να αναθεωρήσει το νούμερο των διορισμών προς τα πάνω (για εμάς δεν πρέπει να είναι λιγότεροι από 15000) και το Υπουργείο μέχρι τις 10 Αυγούστου να δημοσιεύσει σε ένα ΦΕΚ όλα τα ονόματα  όλων των διοριστέων.

ΠΑΣΑΔ

pasad afisa

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 6/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εγκυκλοπαίδεια
Έχετε παλιές εγκυκλοπαίδειες στο σπίτι; Δείτε πόσο μπορούν να πουληθούν σήμερα
Σπάνια έργα που μετατράπηκαν σε συλλεκτικούς θησαυρούς και αποτελούν πλέον επένδυση για βιβλιόφιλους και λάτρεις του πολιτισμού
Έχετε παλιές εγκυκλοπαίδειες στο σπίτι; Δείτε πόσο μπορούν να πουληθούν σήμερα
καίσαρας
Τι σημαίνει πραγματικά η φράση “Διέβη τον Ρουβίκωνα”; Η ιστορία πίσω από την έκφραση
Μια αρχαία φράση που χρησιμοποιούμε μέχρι σήμερα για να περιγράψουμε μια απόφαση χωρίς επιστροφή.
Τι σημαίνει πραγματικά η φράση “Διέβη τον Ρουβίκωνα”; Η ιστορία πίσω από την έκφραση