mera25
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ | INTIME
Κατά της πανεπιστημιακής Αστυνομίας το Μέρα25 - Δηλώνει πως το «το οργανωμένο έγκλημα δείχνει κάθε μέρα ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο»

Με σκληρούς χαρακτηρισμούς τοποθετήθηκε με σχόλιο του το Μέρα25, αναφορικά με την εισαγωγή της  αστυνομίας στα πανεπιστήμια. 

Χαρακτηριστικά αναφέρεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης «Μητσοτάκης εμμένει στο ψηφοθηρικό φετίχ του για την πανεπιστημιακή αστυνομία».

Αναφορικά με την πολιτική της κυβέρνησης, το Μέρα25 σημειώνει πως «οι μαφίες του κοινού ποινικού αλωνίζουν ανενόχλητες», τη στιγμή που θεωρείται «εσωτερικός εχθρός η νεολαία».

Αναλυτικά το σχόλιο :

«Τη στιγμή που το οργανωμένο έγκλημα δείχνει κάθε μέρα «ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο», ο κ. Μητσοτάκης εμμένει στο ψηφοθηρικό φετίχ του για την πανεπιστημιακή αστυνομία.

Είναι ενδεικτικό, και απολύτως ανησυχητικό, ποιόν έχει επιλέξει η Κυβέρνηση Μητσοτάκη ως «εσωτερικό εχθρό»: τη νεολαία και τα κινήματα αμφισβήτησης, όχι τις μαφίες του κοινού ποινικού που αλωνίζουν ανενόχλητες».
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Διάδρομος νοσοκομείου με ράντζο
Απογευματινά χειρουργεία: Υγειονομικοί απλήρωτοι και ασθενείς σε αναμονή (Βίντεο)
Το γεγονός ότι οι λιγοστοί υγειονομικοί οι οποίοι συμμετείχαν στα απογευματινά επί πληρωμή χειρουργεία είναι απλήρωτοι, κατήγγειλε ο Γιώργος Σιδέρης,...
Απογευματινά χειρουργεία: Υγειονομικοί απλήρωτοι και ασθενείς σε αναμονή (Βίντεο)