Εκπαιδευτικοί: Διαδικτυακή εκδήλωση για την έκθεση Πισσαρίδη
Διαδικτυακή εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Έκθεση Πισσαρίδη - Οι προωθούμενες αλλαγές, η Αξιολόγηση στην Εκπαίδευση και η αναγκαία απάντηση των εκπαιδευτικών»

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Βύρωνα - Καισαριανής - Παγκρατίου «Ρόζα Ιμβριώτη» και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης «Μ. Παπαμαύρος» διοργανώνουν διαδικτυακή εκδήλωση - συζήτηση για τη έκθεση Πισσαρίδη, την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 19:00 μ.μ.

Η εκδήλωση - συζήτηση έχει θέμα: «Έκθεση Πισσαρίδη - Οι προωθούμενες αλλαγές, η Αξιολόγηση στην Εκπαίδευση και η αναγκαία απάντηση των εκπαιδευτικών»

Ομιλητής θα είναι ο κ. Σπύρος Μαρίνης, μέλος του Δ.Σ. της ΔΟΕ.

Το μήνυμα των δύο συλλόγων για την εκδήλωση: «Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, σας περιμένουμε όλες και όλοι να μπείτε και να ενημερωθείτε πλατιά για το τι έρχεται, για να είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε! Καλή δύναμη και υγεία!»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον σύνδεσμο: https://zoom.us/j/96743051413

Θα μεταδίδεται και στο youtube: https://www.youtube.com/channel/UC47jvyRJ5u2OmYK4Ay97mqA 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κλειστά σχολεία
Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας: Μπήκε ως πατέρας και έκλεψε πορτοφόλι
Ο δράστης έγινε αντιληπτός από εκπαιδευτικούς και διέφυγε πετώντας το πορτοφόλι στο προαύλιο – Καταγγελία από τη διεύθυνση του σχολείου (βίντεο)
Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας: Μπήκε ως πατέρας και έκλεψε πορτοφόλι
Σία Αναγνωστοπούλου - Φωτεινή Αραμπατζή
Καβγάς Αραμπατζή – Αναγνωστοπούλου: «Δεν θα κουνάτε εσείς το δάχτυλο» – «Να μάθετε πώς εκφασίζεται μια κοινωνία»
Ένταση και σφοδρή σύγκρουση στην Επιτροπή της Βουλής για τη Χίο – Διακοπή Αναγνωστοπούλου από την προεδρεύουσα
Καβγάς Αραμπατζή – Αναγνωστοπούλου: «Δεν θα κουνάτε εσείς το δάχτυλο» – «Να μάθετε πώς εκφασίζεται μια κοινωνία»