Προσλήψεις αναπληρωτών ΠΕ23 και ΠΕ30 στα σχολεία: Οι δύο Πράξεις που «ανοίγουν τον δρόμο»

Ανακοινώσεις 0

Αξιολόγηση: Σε απεργία-αποχή καλούν οι Παρεμβάσεις Δυτικής Αθήνας

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Απεργία-αποχή από κάθε διαδικασία αξιολόγησης

Σε απεργία-αποχή από κάθε διαδικασία αξιολόγησης καλούν οι Αγωνιστικές Παρεμβάσεις Δυτικής Αθήνας.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ Δυτικής Αθήνας

Απεργία-αποχή από κάθε διαδικασία αξιολόγησης!

Ξεκινά τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021, με έξι (6) ενημερωτικές τηλεδιασκέψεις με εισηγητές στελέχη του ΙΕΠ και υπό την εποπτεία των Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης, σε ότι αφορά στα σχολεία της επικράτειας, επιμόρφωση-ενημέρωση εξ αποστάσεως όλων των διευθυντών σχολικών μονάδων, «σχετικά με την έναρξη εφαρμογής του συστήματος "Συλλογικού προγραμματισμού, εσωτερικής και εξωτερικής αξιολόγησης των σχολικών μονάδων" . Συγκεκριμένα για την β΄θμια στην Αττική ώρες 16.30 έως 19.00μμ το απόγευμα.

Καλούμε τους διευθυντές των σχολικών μονάδων να συνταχθούν με τις δημοκρατικά ειλημμένες αποφάσεις των συλλογικών μας οργάνων. Υπενθυμίζουμε ότι ΟΛΜΕ-ΔΟΕ κι εκατοντάδες πρωτοβάθμια σωματεία έχουν πάρει απόφαση για απεργία-αποχή από κάθε διαδικασία αξιολόγησης. Η εν λόγω «ενημέρωση» είναι προφανές ότι εντάσσεται σε αυτό το πλαίσιο.

Οι διευθυντές είναι μέλη των σωματείων και ο παιδαγωγικός, δημοκρατικός και συλλογικός τους ρόλος, υπερισχύει σε κάθε περίπτωση του διοικητικού τους ρόλου ως εντολοδόχων της πολιτικής διάλυσης του δημόσιου σχολείου.

Σε κάθε περίπτωση οφείλουν να δηλώσουν ανοικτά-καθαρά ότι θα υπερασπιστούν το δημοκρατικό δικαίωμα έκφρασης των συναδέλφων, που υλοποιούν τις αποφάσεις των συνδικαλιστικών μας οργάνων και σε καμία περίπτωση δε θα αποτελέσουν το μοχλό πίεσης και αυταρχισμού για την επιβολή της αντιδραστικής πολιτικής της αξιολόγησης-αυτοαξιολόγησης.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Άνω Λιόσια: Σε σοβαρή κατάσταση η διευθύντρια του 1ου Νηπιαγωγείου – Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά την επίθεση

Νέο πρόγραμμα ΔΥΠΑ: 8.000 επιδοτούμενες θέσεις εργασίας για ανέργους ηλικίας άνω των 55 ετών

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

ανακοινώσεις