Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
αξιολόγηση εκπαιδευτικών
«Δηλώνουμε την αντίθεσή μας στους σχεδιασμούς για αξιολόγηση της σχολικής μονάδας και για ατομική αξιολόγηση των εκπαιδευτικών», σημειώνει ο ΣΕΠΕ «Αριστοτέλης» και καλεί σε απεργία-αποχή από την αξιολόγηση

Σε επικαιροποίηση της απόφασης των Γενικών Συνελεύσεων για απεργία-αποχή από την αξιολόγηση της σχολικής μονάδας και της ατομικής αξιολόγησης προχώρησε ο ΣΕΠΕ «Αριστοτέλης».

Πιο αναλυτικά, σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Θέμα: Επικαιροποίηση της απόφασης των Γενικών Συνελεύσεων για απεργία-αποχή από την αξιολόγηση της σχολικής μονάδας και της ατομικής αξιολόγησης

1. Δηλώνουμε την αντίθεσή μας στους σχεδιασμούς για αξιολόγηση της σχολικής μονάδας και για ατομική αξιολόγηση των εκπαιδευτικών. Η απόπειρα εφαρμογής της αξιολόγησης που ετοιμάζει η κυβέρνηση χρειάζεται να βρει τον κλάδο ενωμένο και θωρακισμένο με το όπλο της απεργίας – αποχής.
  2. Επικαιροποιούμε την απόφαση των Γενικών Συνελεύσεων του Συλλόγου μας για απεργία – αποχή από τις διαδικασίες αξιολόγησης εκπαιδευτικών και αξιολόγησης/αυτοαξιολόγησης σχολικών μονάδων που προβλέπονται από τον νόμο 4692/2020 (ΦΕΚ 12 Ιουνίου 2020) που αφορούν αξιολόγηση και συγκεκριμένα τα άρθρα 33, 34, 35, 36 καθώς και τις εφαρμοστικές Υπουργικές Αποφάσεις (Απόφαση Αριθμ. 6603/ΓΔ4/20-01-2021).
  3. Καλούμε τα Δ.Σ. της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ να προχωρήσουν στην κήρυξη απεργίας - αποχής από τις διαδικασίες αξιολόγησης/αυτοαξιολόγησης του ν. 4692/2020 και τις εφαρμοστικές αποφάσεις
  4. Καλούμε τους Συλλόγους ΠΕ και τις Ε.Λ.Μ.Ε. να προχωρήσουν σε όλα τα οργανωτικά μέτρα για να δώσει ο κλάδος τη μάχη αυτή.

Καλούμε τους Συλλόγους ΠΕ και τις ΕΛΜΕ να πάρουν αντίστοιχες αποφάσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Νίκος Ανδρουλάκης: Από τον ΠΑΣΠ ένα βήμα πριν την προεδρία του ΠΑΣΟΚ

Αποτελέσματα ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΙΝΑΛ: Τα αποτελέσματα σε όλη την Ελλάδα