Το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς σε διαδικτυακό Erasmus (Φωτογραφίες)
Το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς συμμετέχει στο διαδικτυακό πρόγραμμα Erasmus: “Be the change you want to see” - Μαζί με την Ελλάδα συμμετέχουν η Πολωνία, η Ουγγαρία, η Τουρκία και η Ρουμανία - Φωτογραφίες από την τελευταία διαδικτυακή συνάντηση

Στην τελευταία 3ήμερη και διαδικτυακή, λόγω περιορισμών COVID-19, συνάντηση στα πλαίσια προγράμματος Erasmus “Be the change you want to see” συμμετείχαν 6 μαθητές της α΄και της γ’ τάξης και 2 καθηγητές του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς από τις 19-21 Ιανουαρίου 2021 η οποία και ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Το πρόγραμμα αφορά την εκμάθηση και βελτίωση της αγγλικής γλώσσας μέσω ιστοριών. Οι χώρες που συμμετείχαν στο πρόγραμμα μαζί με την Ελλάδα ήταν η Πολωνία, η Ουγγαρία, η Τουρκία και η Ρουμανία. Σε αυτή τη συνάντηση οικοδεσπότες ήταν οι Πολωνοί  και συγκεκριμένα το σχολείο “Zespol Szkol in Stanin”.

4.jpg

Την Τρίτη 19 Ιανουαρίου ξεκίνησαν οι εργασίες του προγράμματος αρχικά με εκδηλώσεις καλωσορίσματος και στη συνέχεια ακολούθησαν οι παρουσιάσεις των σχολείων, των πόλεων και των χωρών όλων των συνεργαζόμενων εταίρων στο πρόγραμμα. Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε υποδειγματική διδασκαλία από τη συντονίστρια χώρα την Πολωνία με την ενεργή συμμετοχή των μαθητών μας.

Την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου αφού οι μαθητές ολοκληρώσανε κάποια κουίζ κι ένα διαδικτυακό παιχνίδι γνώσεων, περιηγηθήκαμε εικονικά σε αξιοθέατα της Πολωνίας όπως: το Βασιλικό Κάστρο, το αλατωρυχείο Wieliczka, τη Βαρσοβία, την Κρακοβία, το Άουσβιτς και το Μουσείο της εξέγερσης.

Την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου προηγήθηκε συνάντηση των καθηγητών με θέμα την πορεία και την ολοκλήρωση του προγράμματος και εργαστήρι για την αξιοποίηση των ιστοριών στην διδασκαλία των αγγλικών.

7.jpg

Ακολούθησε  ειδική αποχαιρετιστήρια εκδήλωση με την προβολή βίντεο με φωτογραφίες από όλα τα ταξίδια και τα μαθήματα στις χώρες των εταίρων και στο τέλος δόθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες τα πιστοποιητικά συμμετοχής.

Το τέλος ενός εκπαιδευτικού ταξιδιού μας γέμισε εμπειρίες, εικόνες, υπέροχες αναμνήσεις και ανυπομονησία για το επόμενο ταξίδι που ευχόμαστε να γίνει σε φυσιολογικές συνθήκες και με τη φυσική μας παρουσία.

6.jpg
8.png
3.png
5.png
9.jpg
1.png
Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές  ειδήσεις σήμερα

Πειραιάς: Γονέας-αρνητής μήνυσε εκπαιδευτικούς για self test και μάσκα

Κρούσματα στα σχολεία: Η κυβέρνηση αντιμέτωπη με την ανησυχία των γονιών

Η ΕΥΚΟΛΗ ONLINE Πιστοποίηση Αγγλικών που μπορείτε να την πάρετε μέσα σε λίγες μέρες ΜΕ ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ ΣΕ Ανάγνωση - Ακρόαση

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ σε όλα τα σχολεία - Αυτό είναι το 9ΜΗΝΟ σεμινάριο που μοριοδοτεί Διορισμούς - προσφορές εκπαιδευτικών

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ, ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ (ΜΟΝΟ 25 ΕΥΡΩ το μήνα) κ.α.  - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 20/9

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

ekpaideutikos mathitria sxoleio metra koronoiou
Κορονοϊός: Ανοχύρωτοι οι εκπαιδευτικοί απέναντι σε γονείς - αρνητές
«Έχουμε σε κάθε σχολείο τέτοιες κρούσεις. Απειλές, τους λένε "θα δείτε, καλά" και είναι πλήρως ανοχύρωτοι» - «Το πιο τραγικό είναι να είσαι στην...
Κορονοϊός: Ανοχύρωτοι οι εκπαιδευτικοί απέναντι σε γονείς - αρνητές