Τηλεκπαίδευση: Εκπαιδευτικοί κάνουν μάθημα μέσα σε παγωμένα σχολεία
Σύμφωνα με καταγγελία του ΣΕΠΕ «Σωκράτης», η τηλεκπαίδευση στις Αχαρνές πραγματοποιείται σε παγωμένα σχολεία, καθώς η Δημοτική Αρχή δεν έχει εξασφαλίσει απαιτούμενο πετρέλαιο

Σε παγωμένα σχολεία στις αναγκάζονται να πραγματοποιήσουν τηλεκπαίδευση εκπαιδευτικοί στις Αχαρνές, όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «ο Σωκράτης». Κι αυτό «γιατί η Δημοτική Αρχή δεν έχειεξασφαλίσει απαιτούμενο πετρέλαιο».

Σύμφωνα με τη σχετική καταγγελία, «ο Σύλλογος έγινε αποδέκτης πολλών παραπόνων, από σχολικές μονάδες για το γεγονός ότι ο Δήμος Αχαρνών δεν έχει προχωρήσει στη χορήγηση πετρελαίου, ως όφειλε να κάνει, για την απρόσκοπτη λειτουργία τους».

Ο ΣΕΠΕ «Σωκράτης» σημειώνει ότι «το γεγονός ότι τα παιδιά δεν πάνε σχολείο δε σημαίνει ότι οι σχολικές μονάδες δεν είναι ανοικτές για την πραγματοποίηση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης από εκπαιδευτικούς που, λόγω αντικειμενικών δυσκολιών, δεν την παρέχουν από την κατοικία τους».

«Το γεγονός αποδεικνύει για άλλη μια φορά την απαξίωση και την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής αναφορικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες λειτουργούν τα σχολεία. Δεν ξεχνάμε ότι πέρυσι μαθητές καλούνταν να παρακολουθήσουν μάθημα σε παγωμένες αίθουσες, αφού αρκετά σχολεία έμειναν χωρίς πετρέλαιο για αρκετές ημέρες», σημειώνεται στη σχετική καταγγελία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΠΕ «Σωκράτης»:

Σε παγωμένα σχολεία στις Αχαρνές πραγματοποιείται η εξ αποστάσεως εκπαίδευση γιατί η Δημοτική Αρχή δεν έχει εξασφαλίσει απαιτούμενο πετρέλαιο!!!

Το γεγονός ότι τα παιδιά δεν πάνε σχολείο δε σημαίνει ότι οι σχολικές μονάδες δεν είναι ανοικτές για την πραγματοποίηση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης από εκπαιδευτικούς που, λόγω αντικειμενικών δυσκολιών, δεν την παρέχουν από την κατοικία τους.

Ο Σύλλογός μας έγινε αποδέκτης πολλών παραπόνων, από σχολικές μονάδες για το γεγονός ότι ο Δήμος Αχαρνών δεν έχει προχωρήσει στη χορήγηση πετρελαίου, ως όφειλε να κάνει, για την απρόσκοπτη λειτουργία τους.

Το γεγονός αποδεικνύει για άλλη μια φορά την απαξίωση και την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής αναφορικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες λειτουργούν τα σχολεία. Δεν ξεχνάμε ότι πέρυσι μαθητές καλούνταν να παρακολουθήσουν μάθημα σε παγωμένες αίθουσες, αφού αρκετά σχολεία έμειναν χωρίς πετρέλαιο για αρκετές ημέρες!!!

Ο Σύλλογος Π.Ε. Αν. Αττικής καταγγέλλει το γεγονός και καλεί τη Δημοτική Αρχή Αχαρνών να αναλάβει τις ευθύνες της και να προχωρήσει άμεσα στην παραγγελία πετρελαίου για τις σχολικές μονάδες

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις σήμερα

Self tests: Κρούσματα σε 359 μαθητές και 254 εκπαιδευτικούς

Λύκεια - Λινού: Μοριακά τεστ στους μαθητές που βγήκαν αρνητικοί

Ευτράπελες ιστορίες από το μάθημα με webex

ΑΣΕΠ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΕΩΣ C2 με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening (Ούτε προφορικά - ούτε έκθεση!) - ΓΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ

ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ του Παν.Αιγαίου ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ για ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ 97% ΕΠΙΤΥΧΙΑ