sxoleia
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Σύμφωνα με καταγγελία του ΣΕΠΕ «Σωκράτης», η τηλεκπαίδευση στις Αχαρνές πραγματοποιείται σε παγωμένα σχολεία, καθώς η Δημοτική Αρχή δεν έχει εξασφαλίσει απαιτούμενο πετρέλαιο

Σε παγωμένα σχολεία στις αναγκάζονται να πραγματοποιήσουν τηλεκπαίδευση εκπαιδευτικοί στις Αχαρνές, όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «ο Σωκράτης». Κι αυτό «γιατί η Δημοτική Αρχή δεν έχειεξασφαλίσει απαιτούμενο πετρέλαιο».

Σύμφωνα με τη σχετική καταγγελία, «ο Σύλλογος έγινε αποδέκτης πολλών παραπόνων, από σχολικές μονάδες για το γεγονός ότι ο Δήμος Αχαρνών δεν έχει προχωρήσει στη χορήγηση πετρελαίου, ως όφειλε να κάνει, για την απρόσκοπτη λειτουργία τους».

Ο ΣΕΠΕ «Σωκράτης» σημειώνει ότι «το γεγονός ότι τα παιδιά δεν πάνε σχολείο δε σημαίνει ότι οι σχολικές μονάδες δεν είναι ανοικτές για την πραγματοποίηση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης από εκπαιδευτικούς που, λόγω αντικειμενικών δυσκολιών, δεν την παρέχουν από την κατοικία τους».

«Το γεγονός αποδεικνύει για άλλη μια φορά την απαξίωση και την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής αναφορικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες λειτουργούν τα σχολεία. Δεν ξεχνάμε ότι πέρυσι μαθητές καλούνταν να παρακολουθήσουν μάθημα σε παγωμένες αίθουσες, αφού αρκετά σχολεία έμειναν χωρίς πετρέλαιο για αρκετές ημέρες», σημειώνεται στη σχετική καταγγελία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΠΕ «Σωκράτης»:

Σε παγωμένα σχολεία στις Αχαρνές πραγματοποιείται η εξ αποστάσεως εκπαίδευση γιατί η Δημοτική Αρχή δεν έχει εξασφαλίσει απαιτούμενο πετρέλαιο!!!

Το γεγονός ότι τα παιδιά δεν πάνε σχολείο δε σημαίνει ότι οι σχολικές μονάδες δεν είναι ανοικτές για την πραγματοποίηση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης από εκπαιδευτικούς που, λόγω αντικειμενικών δυσκολιών, δεν την παρέχουν από την κατοικία τους.

Ο Σύλλογός μας έγινε αποδέκτης πολλών παραπόνων, από σχολικές μονάδες για το γεγονός ότι ο Δήμος Αχαρνών δεν έχει προχωρήσει στη χορήγηση πετρελαίου, ως όφειλε να κάνει, για την απρόσκοπτη λειτουργία τους.

Το γεγονός αποδεικνύει για άλλη μια φορά την απαξίωση και την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής αναφορικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες λειτουργούν τα σχολεία. Δεν ξεχνάμε ότι πέρυσι μαθητές καλούνταν να παρακολουθήσουν μάθημα σε παγωμένες αίθουσες, αφού αρκετά σχολεία έμειναν χωρίς πετρέλαιο για αρκετές ημέρες!!!

Ο Σύλλογος Π.Ε. Αν. Αττικής καταγγέλλει το γεγονός και καλεί τη Δημοτική Αρχή Αχαρνών να αναλάβει τις ευθύνες της και να προχωρήσει άμεσα στην παραγγελία πετρελαίου για τις σχολικές μονάδες

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Σκάει στην Εκπαίδευση νέα μεγάλη "Βόμβα" για Ιταλικό Πανεπιστήμιο

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Συναγερμός στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό: Αστροναύτες ετοιμάζονται για πιθανή εκκένωση
Συναγερμός στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό: Αστροναύτες ετοιμάζονται για εκκένωση
Η NASA έδωσε εντολή στο πλήρωμα του ISS να φορέσει τις διαστημικές στολές μετά από ραγδαία αύξηση διαρροής αέρα
Συναγερμός στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό: Αστροναύτες ετοιμάζονται για εκκένωση
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Σωκράτης Φάμελλος έστειλε μήνυμα συμπόρευσης με τον Αλέξη Τσίπρα
Σωκράτης Φάμελλος: «Στηρίζουμε την ΕΛΑΣ – Θα κάνουμε όσες υπερβάσεις απαιτούνται»
«Στρατηγικό λάθος η αντιπαράθεση» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Παρέμβαση Νίκου Παππά για επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα
Σωκράτης Φάμελλος: «Στηρίζουμε την ΕΛΑΣ – Θα κάνουμε όσες υπερβάσεις απαιτούνται»
paidikoi_stathmoi_teacher_nipiagogeio.jpg
Νέες προσλήψεις στη ΔΥΠΑ: Θέσεις για Παιδαγωγούς και βοηθούς Βρεφονηπιοκόμων
Θέσεις εργασίας για 3 ειδικότητες με δυνατότητα παράτασης στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της ΔΥΠΑ
Νέες προσλήψεις στη ΔΥΠΑ: Θέσεις για Παιδαγωγούς και βοηθούς Βρεφονηπιοκόμων