e-ΕΦΚΑ: Η προσαύξηση στη σύνταξη που μπορεί να φτάσει έως και τα 846 ευρώ – Ποιοι τη δικαιούνται

Ανακοινώσεις 0

Πολυτεχνείο: Εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν την απρόκλητη επίθεση των δυνάμεων καταστολής

giannena polytexneio syllipseis
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Οι εκπαιδευτικοί της Ζ ΕΛΜΕ Αθήνας για την επίθεση των αστυνομικών στο κόσμο που είχε ώς μοναδικό πρόσχημα να χτυπήσει το διαχρονικό μήνυμα του Πολυτεχνείου.

Χαιρετίζουμε τη συμμετοχή πολιτών, συνδικάτων, συνδικαλιστών και εκπροσώπων πολιτικών κομμάτων στους εορτασμούς του Πολυτεχνείου.

Σε πολλά σημεία της Αθήνας, στην Αμερικάνικη πρεσβεία, στα προπύλαια  στο χώρο του ΕΑΤ ΕΣΑ, στο Πολυτεχνείο και σε όλη την Ελλάδα εκπρόσωποι κομμάτων, μαζικών φορέων και συλλογικοτήτων έδωσαν το «παρών» συμβολικά, τηρώντας ευλαβικά τα μέτρα προστασίας. 

Ήταν υποδειγματικές συγκεντρώσεις με βάση τις υποδείξεις των υγειονομικών, μαχητικές, αγωνιστικές που φώναξαν τα διαχρονικά και επίκαιρα συνθήματα του Πολυτεχνείου αλλά και τα αιτήματα που είναι άμεση ανάγκη να υλοποιηθούν για την προστασία της ζωής, της υγείας και των δικαιωμάτων μας.

Καταγγέλλουμε την απρόκλητη επίθεση των δυνάμεων καταστολής με αύρες και χημικά καθώς και την αναίτια σύλληψη και τον τραυματισμό αρκετών διαδηλωτών.

Η κυβέρνηση έχει εγκληματικές ευθύνες, αφού απέδειξε ότι η προστασία της δημόσιας υγείας ήταν απλώς το πρόσχημα για να χτυπήσει το διαχρονικό μήνυμα του Πολυτεχνείου.

Το Πολυτεχνείο όμως ζει!

Ο αυταρχισμός και οι απαγορεύσεις της κυβέρνησης απέτυχαν.

Συνεχίζουμε να υπερασπιζόμαστε τα δημοκρατικά μας δικαιώματα και απαιτούμε να αφεθούν ελεύθεροι όλοι όσοι έχουν προσαχθεί.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                        Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  

Μαρρέ Γιώτα                                                                         Μοσχονάς Γιάννης

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Καθιερώνεται νέα σχολική αργία στις 26 Οκτωβρίου με Προεδρικό Διάταγμα

Το τέλος μιας εποχής για το Allou! Fun Park: Το Ρέντη αλλάζει πρόσωπο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

ανακοινώσεις