Διαδικτυακή Επιμόρφωση:«Καλές πρακτικές στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση κατά την περίοδο αναστολής και επαναλειτουργίας των σχολείων»

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής διοργανώνει διαδικτυακή επιμόρφωση, με θέμα: «Καλές πρακτικές στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση κατά την περίοδο αναστολής και επαναλειτουργίας των σχολείων», η οποία θα πραγματοποιηθεί σε ζωντανή αναμετάδοση μέσω YouTube την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020 και ώρες 17:30 - 20:00.

Απευθύνεται στο προσωπικό γενικής και ειδικής εκπαίδευσης όλων των ειδικοτήτων και βαθμίδων και γενικά στο σύνολο της σχολικής κοινότητας. Η εν λόγω συνάντηση αποβλέπει στη συνεύρεση  εκπαιδευτικού, ειδικού εκπαιδευτικού και βοηθητικού προσωπικού όλων των σχολικών μονάδων της ΠΔΕ Αττικής και στην ανταλλαγή σκέψεων και εμπειριών για την ανάδειξη καλών πρακτικών συνεκπαίδευσης/συμπερίληψης των μαθητών/μαθητριών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και αναπηρίες. Επίσης, αποσκοπεί στην προώθηση δημιουργικού διαλόγου για τις προοπτικές της Ειδικής Επαγγελματικής Κατάρτισης προς όφελος πρωτίστως των εκπαιδευομένων αλλά και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.

Στο πλαίσιο αυτό, δημιουργήσαμε ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής και υποβολής ερωτημάτων, στην οποία μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας και να υποβάλετε σχετικά ερωτήματα προς τους εισηγητές  μέχρι την Τετάρτη  10-6-2020 και ώρα 14:00,  επιλέγοντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

Τα ερωτήματα αυτά θα απαντηθούν από τους προσκεκλημένους ομιλητές κατά τη διάρκεια της επιμορφωτικής  τηλεσυνάντησης.

Για να παρακολουθήσετε την επιμορφωτική εκδήλωση ζωντανά, δεν έχετε παρά να επιλέξετε την ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση :

(Εναλλακτικά μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση και μέσω της ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ που υπάρχει στην αρχική σελίδα του ιστότοπου της ΠΔΕ Αττικής - pdeattikis.gr)

Οι εγγεγραμμένοι εκπαιδευτικοί/ ή και τα στελέχη εκπαίδευσης  που επιθυμούν βεβαίωση παρακολούθησης, θα πρέπει να επιβεβαιώσουν την παρουσία τους στη φόρμα επιβεβαίωσης παρακολούθησης  https://forms.gle/NQe1S25ivgHRycr26,  χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) της εγγραφής τους. Η φόρμα αυτή θα ενεργοποιηθεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Η συμμετοχή είναι προαιρετική.

Δείτε το πρόγραμμα της ενημερωτικής εκδήλωσης:

programma.jpg