Καταγγέλλουμε την ωμή απροκάλυπτη βία και την αστυνομική αυθαιρεσία που ασκείται επανειλημμένα κατά πολιτών από μέρος υπαλλήλων της ΕΛ.ΑΣ.
Οι καταγγελίες και τα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας από δημοσιογράφους και αυτόπτες μάρτυρες παρουσιάζουν ωμή βία, ξυλοδαρμούς πολιτών, ύβρεις, δημόσια διαπόμπευση και χλευασμό ατόμων, δημόσιο ξεγύμνωμα, σεξιστική συμπεριφορά και πράξεις που προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και θυμίζουν άλλες εποχές.
Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη οφείλει να διερευνήσει πραγματικά τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά βίας και να διενεργήσει ΕΔΕ, προκειμένου να τερματιστούν τα περιστατικά αυθαιρεσίας, να προστατευθούν οι πολίτες και να μην αμαυρώνεται συλλήβδην από αυτές τις συμπεριφορές το σώμα της ΕΛ.ΑΣ.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
Alfavita Newsroom