ΣΕΠΕ ο Σωκράτης: Παρέμβαση στα σεμινάρια συντονιστών Αν. Αττικής
Το σεμινάριο τελικά δεν πραγματοποιήθηκε κάτω από τη σθεναρή αντίδραση των εκπαιδευτικών.

Την Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, πραγματοποίησε παρέμβαση στο σεμινάριο των συντονιστών της Ανατολικής Αττικής  με  Συλλόγους Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αν. Αττικής.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας  τόνισε την πάγια θέση του Συλλόγου  ότι η αξιολόγηση, με οποιαδήποτε μορφή κι αν έρθει (αυτοαξιολόγηση, αποτίμηση έργου σχολικής μονάδας, αξιολόγηση στελεχών) θα έχει σαν αποτέλεσμα την κατηγοριοποίηση των σχολείων, των εκπαιδευτικών. Είναι τιμωρητική, αφού συνδέεται με  μειώσεις μισθών ακόμη και με απολύσεις.

Επιπλέον επεσήμανε ότι κάθε προσπάθεια να επιβάλλουν οποιαδήποτε  μορφή αξιολόγησης θα βρει απέναντί της το σύνολο των συναδέλφων.

Καλούμε του συναδέλφους σε επαγρύπνηση για να μην βρουν πρόσφορο έδαφος οι προσπάθειες της σημερινής κυβέρνησης αλλά και όλων όσων σκέφτονται να εφαρμόσουν την ίδια πολιτική.Μπορούμε και πρέπει να τους σταματήσουμε .

Είναι στο χέρι μας να μην αφήσουμε να περάσουν τα σχέδιά τους.

Για το Δ.Σ