Thumbnail
ΔΑΚΕ ΔΕ Λάρισας για τις εκλογές

Αποτελεί κοινό τόπο πια, ότι ο  τυχοδιωκτισμός και ο κατήφορος των έξι (6) μελών του Δ.Σ της Ε.Λ.Μ.Ε ν. Λάρισας δυστυχώς συνεχίζεται, μετά τις κωμικοτραγικές καταστάσεις που βιώσαμε ,από τη μια μεριά  να καλούν σε γενική συνέλευση στον ίδιο χώρο η κάθε παράταξη χωριστά, ενώ από την άλλη η ΑΣΕ (ΠΑΜΕ) να καλεί τις άλλες παρατάξεις σε συγκέντρωση στα γραφεία της Ε.Λ.Μ.Ε..

Τα εναπομείναντα μέλη στο Δ.Σ της Ε.Λ.Μ.Ε ν. Λάρισας έφτασαν δε σε σημείο άκρατου παραλογισμού, ώστε να ανακοινώνουν την Κυριακή, 2/12/2018, τη σύγκληση γενικής συνέλευσης την Τετάρτη, 5/12/2018, μετά από αίτημα των συναδέλφων , των οποίων όμως, τις υπογραφές έσπευσαν να υφαρπάξουν ακόμη  και μετά τη σύγκληση της (Πέμπτη 6/12/2018 !!!, Παρασκευή, 7/12/2018!!!) , διαστρεβλώνοντας κάθε έννοια νομιμότητας, καταστρατηγώντας το άρθρο 21 του Kαταστατικού (Αι έκτακται Γενικαί Συνελεύσεις συγκαλούνται οσάκις το Διοικητικόν Συμβούλιον κρίνει επάναγκες ή τη αιτήσει του 1/5 των τακτικών μελών) και εν τέλει προσπαθώντας με πρωθύστερες ενέργειες να νομιμοποιήσουν μια παράνομη διαδικασία.

Και το  αποτέλεσμα είναι τραγικό, αφού στην παράνομη συνέλευση 16 (δεκαέξι) συνάδελφοι εξουσιοδότησαν τους 6 (έξι) του Δ.Σ της Ε.Λ.Μ.Ε ν. Λάρισας να προχωρήσουν στην προκήρυξη εκλογών.

Τους ενημερώνουμε για ύστατη φορά ότι δεν θα ανεχτούμε αντικαταστατικές και μη σύννομες διαδικασίες . Οι εκλογές πρέπει να γίνουν με νόμιμο τρόπο, αλλιώς είμαστε αναγκασμένοι να προσφύγουμε στη δικαιοσύνη.

Για τη Δ.Α.Κ.Ε ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ν. Λάρισας αποτελεί μονόδρομο το κάλεσμα των συναδέλφων σε Καταστατική συνέλευση, ώστε να εναρμονιστεί το Καταστατικό της Ε.Λ.Μ.Ε ν. Λάρισας με το Καταστατικό της Ο.Λ.Μ.Ε. και να αποφευχθεί έτσι στο μέλλον η αδυναμία συγκρότησης προεδρείου, όπως συνέβη φέτος, κάτι που αποτελεί πρωτοφανές Πανελλαδικά φαινόμενο και  μελανή σελίδα στην ιστορία της Ε.Λ.Μ.Ε ν. Λάρισας  το Δ.Σ. να παραμείνει ασυγκρότητο σχεδόν σε όλη τη θητεία του. Τέλος,  οι εκλογές να διεξάγονται κάθε δύο χρόνια, τον Ιούνιο ή τον Σεπτέμβριο, όταν οι μαθητές δεν είναι στο σχολείο.

ΛΑΡΙΣΑ,    9/12/2018

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΑΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραλήρημα Λατινοπούλου: Σκουπίδια οι Εκπαιδευτικοί - Να απολυθούν - Ζήτω ο Μεταξάς (Βίντεο)

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αλκοόλ
Καβάλα: Στο νοσοκομείο δεκαπεντάχρονος υπό την επήρεια μέθης – Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του μπαρ
Το Αστυνομικό Τμήμα Νέστου ενημερώθηκε για το συμβάν και προχώρησε στη σύλληψη του 26χρονου ιδιοκτήτη του καταστήματος.
Καβάλα: Στο νοσοκομείο δεκαπεντάχρονος υπό την επήρεια μέθης – Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του μπαρ
Άδωνις Γεωργιάδης
Γεωργιάδης για Κωνσταντοπούλου: «Απαίσιο πλάσμα, βγάζει λεφτά από τα Τέμπη»
Πρωτοφανής καυγάς με ακραίους χαρακτηρισμούς μεταξύ της Προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Άδωνη Γεωργιάδη
Γεωργιάδης για Κωνσταντοπούλου: «Απαίσιο πλάσμα, βγάζει λεφτά από τα Τέμπη»