Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι
Ο αγώνας μας έφερε αποτέλεσμα.
Το Υπουργείο Παιδείας, μετά τις κινητοποιήσεις, τις διαμαρτυρίες δεκάδων σωματείων, την κατακραυγή χιλιάδων συναδέλφων, αναγκάστηκε να ανακαλέσει τις απολύσεις και των 3 συναδέλφων αναπληρωτών, που ανήκουν σε ειδική κατηγορία.
Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους, όπως και τα σωματεία που πήραν μέρος στις κινητοποιήσεις, που στήριξαν το δίκαιο αίτημα της επαναπρόσληψης.
Ο σύλλογός μας στάθηκε στην πρώτη γραμμή του αγώνα, είχε αποφασιστική συμβολή από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε.
Είναι σίγουρο ότι χωρίς αυτή την κινητοποίηση και ανάδειξη του ζητήματος, οι συναδέλφισσες θα ήταν ακόμα απολυμένες.
Επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορά, πως μόνο ο δρόμος του αγώνα, της συλλογικής πάλης, σε κατεύθυνση σύγκρουσης με την αντιλαϊκή πολιτική, μπορεί να φέρει κάποιο αποτέλεσμα.
Συνεχίζουμε πιο δυνατοί, πιο αισιόδοξοι… Μπορούμε να τα καταφέρουμε.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
Πίνακες εκπαιδευτικών: Οι καλύτερες ώρες για την αίτηση στο ΑΣΕΠ
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google
Alfavita Newsroom