Thumbnail
Σύλλογος ΠΕ Κύμης

Μετά από μάχη μηνών, έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 52 ετών, ο δάσκαλος Σταύρος Καλλώνης, μέλος των Παρεμβάσεων Κινήσεων Συσπειρώσεων , πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κερατσινίου – Περάματος «Νίκος Πλουμπίδης» και μέλος του ΔΣ της ΔΟΕ .

Ο Σταύρος υπηρέτησε στο Σύλλογό  μας ως  νεοδιόριστος δάσκαλος στο Δ.Σ. Αγίου Λουκά . Εκλέχτηκε και συμμετείχε  ως  μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στο Σύλλογό  μας το σχολικό έτος 1995-96.

Χαμογελαστός και αισιόδοξος, έδωσε με πείσμα και αξιοπρέπεια τη μάχη για τη ζωή του, όπως είχε μάθει να δίνει ατομικές και συλλογικές μάχες καθημερινά. Πάντα στην  πρώτη γραμμή στην  απεργία, στη διαδήλωση ,στη συνέλευση, με προτάσεις και τοποθετήσεις στα συνέδρια της ΔΟΕ, πολυτάλαντο,  φωτεινό και ανήσυχο πνεύμα.

Στην οικογένεια του, τη γυναίκα του και τα παιδιά του, εκφράζουμε τα συλλυπητήρια και τη βαθιά μας θλίψη .

Για όσους από το Σύλλογό μας είχαμε την τιμή να τον γνωρίσουμε, θα κρατήσουμε για πάντα στη μνήμη μας το χαμόγελό του, την αγάπη του για τα παιδιά, την  αισιοδοξία και το πείσμα του για μια καλύτερη εκπαίδευση.

                                                                                                 Καλό σου ταξίδι,  Σταύρο!

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αποκάλυψη alfavita.gr: Τροχαίο σοκ με ΚΤΕΛ γεμάτο φοιτητές - «Αποκοιμήθηκε ο οδηγός»

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

απατη
Συναγερμός για νέα τηλεφωνική απάτη: Στο στόχαστρο κτηνοτρόφοι με πρόσχημα τον αφθώδη πυρετό
Το Υπουργείο προειδοποιεί για απόπειρες υποκλοπής προσωπικών στοιχείων – «Καμία ενημέρωση δεν γίνεται τηλεφωνικά»
Συναγερμός για νέα τηλεφωνική απάτη: Στο στόχαστρο κτηνοτρόφοι με πρόσχημα τον αφθώδη πυρετό
τεμμ
Τέμπη: Κατηγορούμενος «δείχνει» το Δημόσιο – «Γνώριζαν τα κενά ασφαλείας και δεν έκαναν τίποτα»
Σφοδρές καταγγελίες για «εγκληματική αδράνεια» και ανενεργά συστήματα – Στο στόχαστρο το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών
Τέμπη: Κατηγορούμενος «δείχνει» το Δημόσιο – «Γνώριζαν τα κενά ασφαλείας και δεν έκαναν τίποτα»
ενεγυλ
Σοβαρές καταγγελίες για επικίνδυνες συνθήκες σε ειδικό σχολείο της Κέρκυρας
Η ΕΛΜΕ ζητά άμεσα μέτρα ασφάλειας μετά από βραχυκύκλωμα και πυρκαγιά – «Από τύχη δεν υπήρξαν θύματα»
Σοβαρές καταγγελίες για επικίνδυνες συνθήκες σε ειδικό σχολείο της Κέρκυρας