Συναδέλφισσες συνάδελφοι
Συντετριμμένοι, σας ενημερώνουμε ότι ο πολυαγαπημένος μας Σταύρος Καλλώνης δε βρίσκεται πλέον κοντά μας, μετά από πολύμηνη μάχη που έδωσε με αξιοπρέπεια.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή μας στην αγαπημένη του οικογένεια.
Πρόεδρος του Συλλόγου μας για μεγάλο χρονικό διάστημα, μέλος του ΔΣ της ΔΟΕ την προηγούμενη χρονιά, μέλος της ΓΣ της ΑΔΕΔΥ, αιρετός στο ΑΠΥΣΠΕ Αττικής, ο δικός μας Σταύρος ήταν παντού, αλλά η ματιά του στρεφόταν πάντα στο τέλος της μέρας στον Σύλλογο του Ν.Πλουμπίδη, στα σχολεία, στην αγωνία και την ανάγκη του κάθε συναδέλφου χωριστά.
Πιστός στις αξίες του αγώνα και της συλλογικότητας, υπηρέτησε με συνέπεια μέσα από τις γραμμές της Αριστεράς το όραμα για μία κοινωνία δίκαιη και ανθρώπινη
Θα τον θυμόμαστε για τις γνώσεις, την αγωνιστικότητά του, την αισιοδοξία του, το χαμόγελό του.
Θα μας συντροφεύει, ως αστείρευτη πηγή ζωντάνιας, μαχητικότητας, δύναμης κι ελπίδας.
Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Τετάρτη 30 Αυγούστου στις 11.30 στο νεκροταφείο Σχιστού.
Παρακαλείστε αντί στεφάνου, όποιος όποια επιθυμεί να προσφέρει στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “Η Φλόγα”
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Πρέβεζα: Ισραηλινή τουρίστρια έκανε άσεμνη χειρονομία σε κοπέλα που τραγουδά για την Παλαιστίνη (Βίντεο)
Νέο μάθημα στο Λύκειο από το νέο έτος - Ποιο είναι
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 20/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ