Η Χορωδία του 18ου Γυμνασίου Αθηνών, στην οποία συμμετέχουν και μαθήτριες του 18ου ΓΕΛ Αθηνών, με 34 από τα 38 μέλη της, συμμετείχε στο 63ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ, που πραγματοποιήθηκε από τις 26 έως τις 30 Απριλίου 2017 στο Κορκ της Ιρλανδίας.
Την προετοιμασία της Χορωδίας και τη Διεύθυνσή της ανέλαβε η καθηγήτρια του 18ου Γυμνασίου Αθηνών κα Παρασκευή Μακρινού, Μουσικολόγος - Πιανίστα.
Η Χορωδία παρουσίασε το πρόγραμμά της στους χώρους: Cork City Library, Crawford Art Gallery, Cork City Hall, Blackrock Castle Observatory. Απόσπασμα από την παρουσίαση της χορωδίας βρίσκεται και στο κανάλι του σχολείου στο youtube (https://youtu.be/gQCOYQS0mbs).
Οι μαθητές και μαθήτριές μας με τη συμμετοχή τους σε μια διοργάνωση διεθνούς εμβέλειας, τίμησαν τη Δημόσια Εκπαίδευση της χώρας μας και προέβαλαν την Ελλάδα στο εξωτερικό.
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΟΥΤΣΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΟΣ
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Τι σημαίνει η λέξη «φανφάρα» και από πού προέρχεται
Εκπαιδευτικοί: Πότε θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους η μισθοδοσία
Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο
Alfavita Newsroom