Ανακοινώσεις

ΕΛΜΕ Χίου: Ψήφισμα συμπαράστασης για τους διωκόμενους εκπαιδευτικούς Μ.Σκούφαλο και Γ. Αμπαζή

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
ΕΛΜΕ Χίου

Ως ΔΣ της ΕΛΜΕ Χίου με τη παρούσα επιστολή θέλουμε να εκφράσουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους εκπαιδευτικούς συναδέλφους μας, Μάρκο Σκούφαλο και Γιώργη Αμπαζή, οι οποίοι διώκονται από τον ιδιοκτήτη της ΚΟΙΝΣΕΠ ΑΚΜΗ, με αφορμή την πολιτική τους τοποθέτηση  ενάντια σε σχεδιαζόμενη σύμβαση του Δήμου της Χίου με την εν λόγω ΑΕ.

Και οι δύο συνάδελφοί μας, διώκονται και για το γεγονός ότι εξέφρασαν δημόσια, ως όφειλαν, την πολιτική τους άποψη και στάση ενάντια στις λεγόμενες «Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις», οι οποίες θεωρούμε ότι διαμορφώνουν συνθήκες άμεσης ιδιωτικοποίησης υπηρεσιών του Δήμου της Χίου.

Ως ΔΣ της ΕΛΜΕ Χίου διαμηνύουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι η ποινικοποίηση του πολιτικού λόγου και της συνδικαλιστικής δράσης δεν θα περάσει και ζητάμε την άμεση δικαστική απεμπλοκή και των δύο συναδέλφων μας.

Τέλος, μέλη του ΔΣ της ΕΛΜΕ Χίου θα παραστούν σε σχετική διαμαρτυρία την Δευτέρα 03-04-2017 από τις 12.00 μ. μ. έξω από τα δικαστήρια της Χίου.

Για το Δ.Σ.

        Ο Πρόεδρος                                                           Ο Γ. Γραμματέας

Σταυρινούδης Σταύρος                                               Νικήτας Παναγιώτης

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

ανακοινώσεις