Thumbnail
Αποσπάσεις εκπαιδευτικών Π.Ε 70 και Π.Ε. 60, Αποσπάσεις εκπαιδευτικών ειδικοτήτων, Συμπλήρωση ωραρίου στη Γ΄ Αθήνας, του αιρετού Γιώργου Χρόνη.

ΔΕΛΤΙΟ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ  Νο  60                        

του  αιρετού  Γιώργου  Χρόνη

εκλεγμένου με  το  ψηφοδέλτιο της

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ-

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ  ΚΙΝΗΣΕΙΣ  ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ

  ΘΕΜΑΤΑ ΠΥΣΠΕ Γ΄ ΑΘΗΝΑΣ

       ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016

Την Παρασκευή 9-9-2016 συνεδρίασε το ΠΥΣΠΕ Γ΄ Αθήνας όπου συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:

Τοποθετήσεις εκπαιδευτικών Π.Ε. 70 από άλλα ΠΥΣΠΕ:             

   Δήλωσαν σχολεία για τοποθέτηση 37 εκπαιδευτικοί. Τοποθετήθηκαν 24 εκπαιδευτικοί και έμειναν στη διάθεση 13 εκπαιδευτικοί. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν κενά Π.Ε. 70. Εκτίμηση της Διεύθυνσης είναι ότι θα απορροφηθούν σε κενά που θα δημιουργηθούν τις επόμενες μέρες στη Διεύθυνσή μας.

Επίσης άλλοι 6 εκπαιδευτικοί με τη θέλησή τους μετακινήθηκαν σε άλλες Διευθύνσεις δηλώνοντας σχολεία προτίμησής τους( 5 εκπαιδευτικοί στον Πειραιά και μία στην Ανατολική Αττική ).

Αποσπάσεις εντός εκπαιδευτικών Π.Ε. 70:                           

              Έκαναν αίτηση για απόσπαση 23 εκπαιδευτικοί. Εγκρίθηκαν οι αποσπάσεις 11 εκπαιδευτικών και δεν έγιναν δεκτές οι αποσπάσεις 12 εκπαιδευτικών.

Τοποθετήσεις εκπαιδευτικών Π.Ε. 60 από άλλα ΠΥΣΠΕ:       

         Δήλωσαν σχολεία για τοποθέτηση 22 εκπαιδευτικοί και τοποθετήθηκαν όλοι. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 6 κενά Π.Ε. 60( 2ο Αγίας Βαρβάρας, 7ο-14ο-15ο Ιλίου, 2ο-8ο Χαϊδαρίου ) που θα πρέπει να καλυφθούν από αναπληρωτές.

Αποσπάσεις εντός εκπαιδευτικών Π.Ε. 60:                            

            Έκαναν  αίτηση για απόσπαση 13 εκπαιδευτικοί. Εγκρίθηκαν οι αποσπάσεις 7 εκπαιδευτικών και δεν έγιναν δεκτές οι αποσπάσεις 6 εκπαιδευτικών.

Τοποθετήσεις εκπαιδευτικών Π.Ε. 05 από άλλα ΠΥΣΠΕ:       

          Δήλωσε σχολεία για τοποθέτηση μία εκπαιδευτικός που τοποθετήθηκε. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν λίγες ώρες κενών Π.Ε. 05 σε σχολεία.      

Τοποθετήσεις εκπαιδευτικών Π.Ε. 06 από άλλα ΠΥΣΠΕ:          

       Δήλωσαν σχολεία για τοποθέτηση 4 εκπαιδευτικοί. Τοποθετήθηκε μία εκπαιδευτικός  και έμειναν στη διάθεση 3 εκπαιδευτικοί. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν κενά Π.Ε. 06. Εκτίμηση της Διεύθυνσης είναι ότι θα αξιοποιηθούν για ανάγκες της Διεύθυνσης.

Τοποθετήσεις εκπαιδευτικών Π.Ε. 07 από άλλα ΠΥΣΠΕ ή ΠΥΣΔΕ: Δήλωσαν σχολεία για τοποθέτηση 5 εκπαιδευτικοί και τοποθετήθηκαν όλες. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 6 κενά( ομάδες σχολείων ) Π.Ε. 07. 

 Τοποθετήσεις εκπαιδευτικών Π.Ε. 08 από άλλα ΠΥΣΠΕ ή ΠΥΣΔΕ: Δήλωσαν σχολεία για τοποθέτηση 9 εκπαιδευτικοί και τοποθετήθηκαν όλοι. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 22 κενά) ( ομάδες σχολείων Π.Ε. 08 που θα πρέπει να καλυφθούν από αναπληρωτές.

Αποσπάσεις εντός εκπαιδευτικών Π.Ε. 11:                            

               Έκαναν αίτηση για απόσπαση 3 εκπαιδευτικοί και αποσπάστηκαν όλοι. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 6 κενά( ομάδες σχολείων ) Π.Ε. 11 αλλά θα δημιουργηθούν και άλλα που θα πρέπει να καλυφθούν είτε από τη Β/ΘΜΙΑ είτε από προσλήψεις αναπληρωτών.    

Τοποθετήσεις εκπαιδευτικών Π.Ε. 16.01 από άλλα ΠΥΣΠΕ ή ΠΥΣΔΕ και αποσπάσεις εντός:  Δήλωσαν σχολεία για τοποθέτηση 6 εκπαιδευτικοί και τοποθετήθηκαν όλοι. Επίσης αποσπάστηκε εντός μία εκπαιδευτικός. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 3 κενά( ομάδες σχολείων ) Π.Ε 16.01.     

 Τοποθετήσεις εκπαιδευτικών Π.Ε. 32 από άλλα ΠΥΣΠΕ ή ΠΥΣΔΕ:  Δήλωσαν σχολεία για τοποθέτηση 2 εκπαιδευτικοί και τοποθετήθηκαν και οι δύο. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 13 κενά( ομάδες σχολείων ) Π.Ε. 32 που θα πρέπει να καλυφθούν από αναπληρωτές.         

Παρατηρήσεις:      Όλα τα παραπάνω ονόματα και πληροφορίες για τυχόν ενστάσεις θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης.

 Όπως σας είχαμε ενημερώσει στο προηγούμενο φυλλάδιο( Νο 59 ), η Διεύθυνση δεν εμφάνισε όλα τα κενά Π.Ε 32 και Π.Ε 08 καθώς σε αρκετά σχολεία τα αντίστοιχα μαθήματα θα τα κάνουν δάσκαλοι. Σας υπενθυμίζουμε ότι είχαμε καταγγείλει τη στάση της Διεύθυνσης.

Σε αρκετά νηπιαγωγεία είχαμε υπεράριθμους εκπαιδευτικούς και άρα μείωση τμημάτων και μετακινήσεις νηπιαγωγών με το σύστημα των < υποχρεωτικών > μετεγγραφών μαθητών από νηπιαγωγείο σε νηπιαγωγείο. Καταγγέλουμε αυτή τη στάση της Διεύθυνσης που εφάρμοσε το συγκεκριμένο μέτρο για να εξοικονομήσει νηπιαγωγούς για να καλύψει κενά ώστε να χρειαστεί λιγότερες προσλήψεις αναπληρωτών.

Συμπληρώσεις ωραρίου εκπαιδευτικών ειδικοτήτων:       

   Τοποθετήθηκαν συνολικά 110 εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων σε σχολεία για συμπλήρωση ωραρίου. Αναλυτικά:

 

51 Π.Ε. 06

16 Π.Ε. 11

43 Π.Ε. 16.01

 

Δηλώσαμε αποχή από τη συγκεκριμένη διαδικασία καταγγέλοντάς την καθώς δεν έγινε δεκτή η πρότασή μας να γνωστοποιηθούν τα κενά για συμπλήρωση ωραρίου στους συναδέλφους ώστε να δηλώσουν προτιμήσεις και στη συνέχεια να τους τοποθετήσει το συμβούλιο βάση προτιμήσεων και μορίων. Αντίθετα οι ορισμοί των ομάδων και πού θα συμπληρώσει ωράριο ο κάθε συνάδελφος έγιναν απευθείας από τη Διεύθυνση και απλώς υιοθέτησε το συμβούλιο.

 

Τοποθετήσεις Αναπληρωτών:   

    Καταθέσαμε πρόταση οι τοποθετήσεις των αναπληρωτών δασκάλων και νηπιαγωγών στην Ειδική Αγωγή, των αναπληρωτών νηπιαγωγών και των αναπληρωτών εκπαιδευτικών ειδικοτήτων Π.Ε. 08 και Π.Ε. 32 στη Γενική Αγωγή που παρουσιάστηκαν στη Διεύθυνσή μας να γίνουν για λόγους διαφάνειας και αξιοκρατίας από το συμβούλιο και όχι από τον Διευθυντή Εκπαίδευσης. Η πρότασή μας δεν έγινε αποδεκτή και για αυτό καταγγέλουμε τη στάση του Διευθυντή Εκπαίδευσης.

Χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου:      

         Αφορούσε μία εκπαιδευτικό Π.Ε. 70 από το Ειδικό Σχολείο Περιστερίου. Εγκρίθηκε.

             ΧΡΟΝΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ    

    Αιρετός εκπρόσωπος στο ΠΥΣΠΕ Γ ΑΘΗΝΑΣ

                           εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο της

             ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ

         (ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ)

    Αναπληρωματικός: ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

               

 

 

    

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!

Εθνικό Απολυτήριο: Τέλος στις Πανελλαδικές όπως τις ξέραμε – Τι προβλέπει το σχέδιο για την εκπαίδευση το 2025

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

sklavenitis_12.jpg
Ο Σκλαβενίτης επενδύει στον Ασπρόπυργο: Θέσεις εργασίας στο νέο Κέντρο Διανομής
Θέσεις πλήρους απασχόλησης με παροχές και εταιρικά προνόμια – Μεταφορά προσωπικού από κεντρικά σημεία της Αττικής
Ο Σκλαβενίτης επενδύει στον Ασπρόπυργο: Θέσεις εργασίας στο νέο Κέντρο Διανομής
διακοπές
Οι Έλληνες θα κουνήσουν το μαντήλι… από το μπαλκόνι τους - Το 43% θεωρεί τις διακοπές πολυτέλεια
Η φετινή έρευνα της Alco αποτυπώνει την τουριστική ανισότητα ενός καλοκαιριού που για σχεδόν τους μισούς Έλληνες φαντάζει άπιαστο όνειρο – Πού οδηγεί...
Οι Έλληνες θα κουνήσουν το μαντήλι… από το μπαλκόνι τους - Το 43% θεωρεί τις διακοπές πολυτέλεια
Ο αστυνομικός που δολοφόνησε δύο γυναίκες στην Κηφισιά
Κηφισιά: Με 30 σφαίρες δολοφόνησε τις δύο γυναίκες ο αστυνομικός – Η πρόταση της εισαγγελέως
Η εισαγγελέας ζητά καταδίκη για ανθρωποκτονία από πρόθεση χωρίς ελαφρυντικά, επισημαίνοντας την προμελετημένη εν ψυχρώ εκτέλεση της πρώην συζύγου και...
Κηφισιά: Με 30 σφαίρες δολοφόνησε τις δύο γυναίκες ο αστυνομικός – Η πρόταση της εισαγγελέως
karistianou-sintagma
«Θα προσέχεις το παιδί σου»: Σοβαρές απειλές καταγγέλλει η Μαρία Καρυστιανού – Στη Δίωξη Οργανωμένου Εγκλήματος η υπόθεση
Στη Δίωξη Οργανωμένου Εγκλήματος η καταγγελία της προέδρου του Συλλόγου Πληγέντων Τεμπών – Εμπλέκεται και απόστρατος αστυνομικός
«Θα προσέχεις το παιδί σου»: Σοβαρές απειλές καταγγέλλει η Μαρία Καρυστιανού – Στη Δίωξη Οργανωμένου Εγκλήματος η υπόθεση