Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για τα voucher παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών ΕΣΠΑ 2026-2027

Ανακοινώσεις 0

Β Σύλλογος ΠΕ ο Μ. Αλέξανδρος: Κάλεσμα σε σύσκεψη 1/6 για τις τις εξελίξεις στο χώρο της εκπαίδευσης

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Β Σύλλογος ΠΕ ο Μ. Αλέξανδρος

Το υπουργείο παιδείας προχώρησε αιφνιδιαστικά με την Υπουργική απόφαση για το Νέο Τύπο Ολοήμερου και με νομοθετικές ρυθμίσεις σε ανατροπές στην εκπαίδευση με αποκλειστικό κριτήριο τους μνημονιακούς όρους. Για μια ακόμη φορά μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών, εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών θυσιάστηκαν στη λογική της εξοικονόμησης χρημάτων και στον περιορισμό του μισθολογικού κόστους.

Εκπαιδευτικοί και γονείς αντιμετωπίζουμε την ίδια επίθεση και πρέπει να βρεθούμε, να ενημερωθούμε και από κοινού να αγωνιστούμε για να την ανατρέψουμε. Με την κατεύθυνση αυτή σας ΚΑΛΟΥΜΕ ΓΟΝΕΙΣ και ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ, μόνιμους και αναπληρωτές, την ΤΕΤΑΡΤΗ  1η Ιουνίου, 7 μ.μ. σε Σύσκεψη, στο 107ο Δ.Σ. (Αλ. Σταύρου και Νεμέας 1-Αλυσίδα ΧΑΡΙΛΑΟΥ).

Να παλέψουμε ώστε κανένα παιδί και κανένας/καμία εκπαιδευτικός να μη μείνει εκτός σχολείου. Για πραγματική αναβάθμιση της παρεχόμενης παιδείας με λιγότερα παιδιά ανά τμήμα, λειτουργία ολοημέρου για όλα τα παιδιά χωρίς προϋποθέσεις. Με όσα τμήματα ένταξης και εκπαιδευτικούς παράλληλης στήριξης χρειάζονται. Με ενισχυτική διδασκαλία από την αρχή της σχολικής χρονιάς. Με τάξεις υποδοχής για τα παιδιά μεταναστών και προσφύγων. Ένα σχολείο χαρούμενο και ζωντανό, κύτταρο της κοινωνίας και παραγωγό πολιτισμού και παιδείας.

ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ, ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΩΡΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ, ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΟΛΟΠΛΕΥΡΗΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ

ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ!

Β’ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. «Ο Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Συντονιστικό Αγώνα Αναπληρωτών-Αδιόριστων Εκπαιδευτικών

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Καθιερώνεται νέα σχολική αργία στις 26 Οκτωβρίου με Προεδρικό Διάταγμα

Το τέλος μιας εποχής για το Allou! Fun Park: Το Ρέντη αλλάζει πρόσωπο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

ανακοινώσεις