Thumbnail
Απόφαση

Προσωρινοί πίνακες κατάταταξης Μελών Επιτροπής Παρακολούθησης και Στήριξης Εκπαιδευτικού Έργου ΣΔΕ, όπως αυτοί διαμορφώθηκαν μετά την έγκριση βάσει της υπ' αρ. 2520/114/09.12.2014 Απόφασης Δ.Σ/ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ, του πρακτικού της επιτροπής για την αντιπαραβολή (διοικητική επαλήθευση) των στοιχείων της ηλεκτρονικής αίτησης με το περιεχόμενο των φακέλων των δικαιολογητικών για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με αρ. πρωτ. 660/10/70380/07-10-2014 για την επιλογή Μελών Επιτροπής Παρακολούθησης και Στήριξης Εκπαιδευτικού Έργου με σύμβαση μίσθωσης έργου για το Πρόγραμμα "Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας" .

 Βάσει της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, οι υποψήφιοι έχουν το δικαίωμα ένστασης κατά των προσωρινών πινάκων μοριοδότησης σε αποκλειστική προθεσμία τριών εργάσιμων ημερών από την επομένη της ανάρτησης τους, ήτοι έως και τις 17/12/2014.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (20141212-sde-mel-ap-ds.pdf)ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ ΙΝΕΔΙΒΙΜ 2520/114/09.12.2014109 Kb
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (20141212-sde-mel-pinakes-kat.zip)Προσωρινοί πίνακες μοριοδότησης Μελών Επιτροπής Παρακ.& Στήριξης Εκπ. ΣΔΕ41 Kb

 

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ζεστη
Ελ Νίνιο: Το 2027 μπορεί να γίνει η πιο ζεστή χρονιά στην ιστορία – Ο πλανήτης μπροστά σε νέο κλιματικό συναγερμό
Η Ελλάδα ήδη βιώνει καλοκαίρια με μεγαλύτερη διάρκεια, υψηλότερες θερμοκρασίες και συχνότερες περιόδους ακραίου κινδύνου πυρκαγιάς.
Ελ Νίνιο: Το 2027 μπορεί να γίνει η πιο ζεστή χρονιά στην ιστορία – Ο πλανήτης μπροστά σε νέο κλιματικό συναγερμό