Σχολικές εκδρομές: Ο καθηγητής μπορεί να πάρει το κινητό από τα χέρια του μαθητή και να το κλείσει

Ανακοινώσεις 0

Απίστευτα σενάρια εξετάζει το υπουργείο: Μέσα από 5/μηνα των Δήμων η κάλυψη των κενών;

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
εθελοντές εκπαιδευτικοί

Διαισθανόμενο την τραγικότητα της κατάστασης που υπάρχει σήμερα στο Ελληνικό δημόσιο σχολείο από την μια και από την άλλη ότι τα κενά ήταν αδύνατον να συρρικνωθούν όπως θα ήθελε το υπουργείο, στο τραπέζι μπαίνει πλέον επίσημα και το σενάριο να δοθούν πεντάμηνες ή εξάμηνες συμβάσεις μέσα από προγράμματα του ΟΑΕΔ στους Δήμους για να καλύψουν τα κενά στα σχολεία της περιοχής τους. Όλα αυτά να τεθούν σε ισχύ αμέσως μετά τα Χριστούγεννα.

Είναι κάτι κατά κόρο που συμβαίνει στο εξωτερικό και που πιθανόν να νομοθετηθεί να ισχύσει και στην Ελλάδα.

Δυστυχώς για το υπουργείο και το Λοβέρδο το στοίχημα χάθηκε και τα σχολεία πλέον αδυνατούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Τα περί εθελοντικής εργασίας τον γελοιοποίησαν, αφού όλη οι Ελλάδα σήμερα γελά με τις δηλώσεις αυτές που χρίζουν πλέον άλλης ανάλυσης.

http://e-mesara.gr

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί: Δεν μπορείς να τους μετακινείς σαν πιόνια μετά από 20 ημέρες

IRIS και Εφορία: Τι ισχύει όταν στέλνετε χρήματα σε παιδιά, συγγενείς και φίλους

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

ανακοινώσεις