ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩ
109 τα λειτουργικά κενά στο Νομό Λακωνίας, της αιρετού Ελισάβετ Παπαδοπούλου
Της αιρετού Ελισάβετ Παπαδοπούλου

11ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ                                                             15-9-2014

ΤΗΣ ΑΙΡΕΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

 ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΑΙΡΕΤΟΥ ΠΑΥΛΑΚΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

 ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

109 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Στις 8.9.2014 συνεδρίασε το υπηρεσιακό Συμβούλιο με την παρακάτω Ημ.Διάταξη:

1.Ορισμός προϊσταμένων ολιγοθεσίων σχολικών μονάδων

2.Ορισμός αναπληρωτών διευθυντών /ντριών στα 6/θ-9/θ δημοτικά σχολεία.

3.Ορισμός υποδιευθυντών ολοήμερων τμημάτων δημοτικών σχολείων

4.Χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου

5.Διάθεση εκπαιδευτικών ειδικοτήτων για συμπλήρωση ωραρίου

Θέμα 1ο:

Ορίστηκαν ομόφωνα προϊστάμενοι στα Δημοτικά Σχολεία: Καρυών, Λογκανίκος, Βρονταμά και Ειδικού Μολάων.

Ορίστηκαν ομόφωνα προϊστάμενοι στα Νηπιαγωγεία :

Αγ.Ιωάννη, Αμυκλών, Ανωγείων-Παλαιοπαναγιάς,

Γκοριτσάς,Καστορίου,Καρυών,Κοκκινόραχης,Μαγούλας,Ξηροκα-μπίου,Σελλασίας,Σκούρας,1ου Σπάρτης,3ου Σπάρτης,4ου Σπάρτης,5ου Σπάρτης,6ου Σπάρτης,7ου Σπάρτης,8ου Σπάρτης,9ου Σπάρτης,10ου Σπάρτης,

11ου Σπάρτης,Βλαχιώτη,1ου Γυθείου,2ου Γυθείου,3ου Γυθείου,Δαφνίου,Έλους,Κροκεών,Μαυροβουνίου,Πετρίνας,1ου Σκάλας,2ουΣκάλας,

3ου Σκάλας,Αγγελώνας,Αγ.Αποστόλων,Αγ.Δημητρίου,Αγ.Νικολάου Βοιών,Ασωπού,Γερακίου,Ελίκας,Κάμπου,Κυπαρισσίου,1ουΜολάων,2ου Μολάων,Μονεμβασιάς,1ου Νεάπολης,2ου Νεάπολης,Νιάτων,Παπαδιανίκων.

Θέμα 2ο:

Ορίστηκαν ομόφωνα αναπληρωτές διευθυντές στα Δημοτικά Σχολεία:Αμυκλών,Γκοριτσάς-Σκούρας,Καστορίου,Μαγούλας,Μυστρά-Αγ.Ιωάννη,Ξηροκαμπίου,4ου Σπάρτης,7ου Σπάρτης,9ου Σπάρτης,Ειδικού Σπάρτης,Αρεόπολης,1ου Γυθείου,3ου Γυθείου,Δαφνίου,Κροκεών,Πετρίνας,

2ου Σκάλας,Ασωπού-Φοινικίου,Γερακίου,Γλυκόβρυσης,Κάμπου Βοιών,Παπαδιανίκων,Συκιάς.

Θέμα 3ο:

Ορίστηκαν ομόφωνα υπεύθυνοι ολοήμερων τμημάτων στα Δημοτικά Σχολεία Αμυκλών,Ξηροκαμπίου,Μαγούλας,Μυστρά-Αγ.Ιωάννη,4ου Σπάρτης,7ου Σπάρτης,9ου Σπάρτης,3ου Γυθείου,Κροκεών και Κάμπου Βοιών.

Θέμα 4ο :

Εγκρίθηκαν ομόφωνα οι αιτήσεις τεσσάρων εκπαιδευτικών(ένας εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ16,ένας εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ19 και δύο εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ11) για χορήγηση άσκησης ιδιωτικού έργου. Όλα τα μέλη του υπηρεσιακού συμβουλίου εξέτασαν να μην υπερβαίνει το ιδιωτικό έργο τις 10 ώρες εβδομαδιαίως, να έχει συνάφεια με παιδαγωγικό έργο και να πραγματοποιείται εκτός του εργασιακού ωραρίου των εκπαιδευτικών.

Θέμα 5ο :

Διάθεση εκπαιδευτικών ειδικοτήτων για συμπλήρωση υποχρεωτικού ωραρίου

Ομόφωνα διατέθηκαν  τέσσερις εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ05 για συμπλήρωση του υποχρεωτικού τους ωραρίου. Το υπηρεσιακό συμβούλιο έλαβε υπόψη τη δήλωση προτίμησης των σχολικών μονάδων που είχαν επιλέξει οι εκπαιδευτικοί, καθώς και να διατεθούν κοντά στη σχολική μονάδα που κατέχουν οργανική θέση ή προσωρινά έχουν τοποθετηθεί.

Ομόφωνα διατέθηκαν πέντε εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ06 για συμπλήρωση του υποχρεωτικού τους ωραρίου. Το υπηρεσιακό συμβούλιο έλαβε υπόψη τη δήλωση προτίμησης των σχολικών μονάδων που είχαν επιλέξει οι εκπαιδευτικοί καθώς και να διατεθούν κοντά στη κοντινή σχολική μονάδα που κατέχουν οργανική θέση ή προσωρινά έχουν τοποθετηθεί.

Ομόφωνα διατέθηκαν δύο εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ08 για συμπλήρωση του υποχρεωτικού τους ωραρίου. Το υπηρεσιακό συμβούλιο έλαβε υπόψη τη δήλωση προτίμησης των σχολικών μονάδων που είχαν επιλέξει οι εκπαιδευτικοί καθώς και να διατεθούν κοντά στη σχολική μονάδα που κατέχουν οργανική θέση ή προσωρινά έχουν τοποθετηθεί.

Ομόφωνα διατέθηκαν οχτώ από τους εννιά εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ11 για συμπλήρωση του υποχρεωτικού τους ωραρίου. Το υπηρεσιακό συμβούλιο έλαβε υπόψη τη δήλωση προτίμησης των σχολικών μονάδων που είχαν επιλέξει οι εκπαιδευτικοί καθώς και να διατεθούν κοντά στη σχολική μονάδα που κατέχουν οργανική θέση ή προσωρινά έχουν τοποθετηθεί. Στη περίπτωση του συναδέλφου Μηνακάκη Θεόφιλου εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕ11 πλειοψηφικά αποφάσισε το υπηρεσιακό συμβούλιο να διατεθεί από το 7ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης για συμπλήρωση του υποχρεωτικού διδακτικού του ωραρίου. Σε αυτή την περίπτωση διαφώνησε μόνο ο αιρετός κ.Μιχαλάκος.

Σε έγγραφό του ο Διευθυντή ΠΕ Λακωνίας διατύπωσε στις 6.8.2014   ότι στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης δε θα τοποθετηθούν αλλά θα διατεθούν εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ11 για συμπλήρωση του υποχρεωτικού τους ωραρίου. Γι’ αυτό στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης ΔΕ ΔΟΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΟ   ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΠΕ11. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην αποσπαστεί κανένας εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ11 στο 3ο ΔΣ Σπάρτης. Ο αιρετός κ.Μιχαλάκος διαφώνησε επειδή ο κ.Μηνακάκης  Θεόφιλος, αναπλ. του αιρετός στο ΠΥΣΠΕ Λακωνίας, δεν αποσπάστηκε από το 7ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης. Πώς μπορούσε να γίνει αφού δεν είχε προσδιοριστεί λειτουργικό κενό; Πλειοψηφικά στηρίχτηκε η εισήγηση του προέδρου του ΠΥΣΠΕ κ.Πολίτη και διαφώνησε μόνο ο κ.Μιχαλάκος β΄ τακτικό μέλος του ΠΥΣΠΕ Λακωνίας με τη ΔΑΚΕ. Ο κ.Μιχαλάκος στην τοποθέτηση του ισχυρίστηκε ότι θα έπρεπε να διατεθεί άλλη εκπαιδευτικός στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης για συμπλήρωση του υποχρεωτικού της ωραρίου και να αποσπαστεί για όλο το διδακτικό του ωράριο στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης ο κ.Μηνακάκης.  Θα πρέπει να γίνει επιτέλους κατανοητό ότι, αφού τα δύο λειτουργικά κενά κλάδου ΠΕ11 δεν προσδιορίστηκαν και δεν  δόθηκαν σε κανένα εκπαιδευτικό, γιατί θα πρέπει να δοθεί το ένα από αυτά στον κ.Μηνακάκη; Για τον μη προσδιορισμό λειτουργικού κενού δεν ευθύνονται οι αιρετοί (τακτικός και αναπληρωτής) της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ. 

Ομόφωνα διατέθηκαν τέσσερις εκπαιδευτικοί  κλάδου ΠΕ16 για συμπλήρωση του   υποχρεωτικού τους ωραρίου. Το υπηρεσιακό συμβούλιο έλαβε υπόψη τη δήλωση προτίμησης των σχολικών μονάδων που είχαν επιλέξει οι εκπαιδευτικοί καθώς και να διατεθούν κοντά στη σχολική μονάδα που κατέχουν οργανική θέση ή προσωρινά έχουν τοποθετηθεί.

Εκτός Ημερησίας Διάταξης:

Εξετάστηκαν τρεις αιτήσεις για απόσπαση εντός ΠΥΣΠΕ Λακωνίας. Έγινε δεκτή μόνο η μια απόσπαση εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕ11 και απορρίφθηκαν ομόφωνα δύο αιτήσεις εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ70.

Μια απόσπαση Νηπιαγωγού εκτός ΠΥΣΠΕ Λακωνίας δημιούργησε λειτουργικό κενό στο 7ο Νηπιαγωγείο Σπάρτης. Με βάση τα μόρια της  τοποθετήθηκε η κ.Λαμπαρδάκη Γεωργία(που είχε κριθεί υπεράριθμη και  αρχικά είχε τοποθετηθεί στο Ξηροκάμπι). Στη θέση της κ.Λαμπαρδάκη τοποθετήθηκε άλλη νηπιαγωγός με βάση τα μόρια και πάλι από τον πίνακα των υπεραρίθμων. Στο Υπουργείο Παιδείας μετα τις δύο τοποθετήσεις νηπιαγωγών δόθηκε ένα λειτουργικό κενό  ΠΕ60 ( Νηπιαγωγείο Κροκεών).

Ενώ τα λειτουργικά κενά σε όλους τους κλάδους εκπαιδευτικών σύμφωνα με στοιχεία της Ανεξάρτητης Κίνησης είναι 216, αποφασίσαμε όλα τα τακτικά μέλη   με βάση τους δασκάλους και νηπιαγωγούς που μας έστειλε το Υπουργείο Παιδείας, να καθορίσουμε τις πρώτιστες ανάγκες για να ανοίξουν όλες οι σχολικές μονάδες σε πολλές από τις οποίες δεν είναι βέβαια εφικτό   να ανοίξουν όλα τα τμήματα.

Στις 12.9.2014 συνεδρίασε το υπηρεσιακό συμβούλιο με την παρακάτω Ημ.Διάταξη:

1.      Τοποθέτηση εκπαιδευτικών με ολική διάθεση από τη Β/θμια Εκπαίδευση.

2.      Ορισμός Προϊσταμένων ολιγοθεσίων σχολικών μονάδων.

3.      Ορισμός Αναπληρωτών/τριών των Διευθυντών/ντριών 6/θ-9/θ Δημοτικών Σχολείων.

4.      Ορισμός Υποδιευθυντών/ντριών-Υπεύθυνων ολοήμερων τμημάτων.

5.      Ανάθεση υπερωριών στα ολιγοθέσια Δημοτικά Σχολεία. 

Θέμα 1ο:

 Τοποθετήθηκε ένας εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ05 στο Δημοτικό Σχολείο Βλαχιώτη. Έτσι τα λειτουργικά κενά στον κλάδο ΠΕ05 που προσδιορίστηκαν είναι δύο (στο Δημοτικό Σχολείο Ασωπού-Φοινικίου και στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Γυθείου).

Τοποθετήθηκαν δύο εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ11 στο Δημοτικό Σχολείο Βλαχιώτη και στο 1ο Δημοτικό Σκάλας αντίστοιχα. Τα λειτουργικά κενά στον κλάδο ΠΕ11 μετά την τοποθέτηση των παραπάνω εκπαιδευτικών καθορίστηκαν στα πέντε.

Θέμα 2ο:

Ομόφωνα ορίστηκαν οι προϊσταμένες στα ολιγοθέσια Δημοτικά Σχολεία:Σελλασίας,Αλίκων,Φλομοχωρίου-Κότρωνα,Ελαφονήσου,Ελίκας,Κυπαρισσίου,Ρειχέας.

Ομόφωνα ορίστηκαν οι προϊσταμένες στα ολιγοθέσια Νηπιαγωγεία Αφισού, Αρεόπολης, Βρονταμά, ΠύργουΔιρού, Αγ.Γεωργίου Βοιών, Απιδιάς, Βελλιών,

Γλυκόβρυσης, Συκέας, Ελαφονήσου.

Θέμα 3ο:

Ομόφωνα ορίστηκαν οι αναπληρωτές διευθυντές στα Δημοτικά Σχολεία Νιάτων και Πύργου Διρού.

Θέμα 4ο:

Ομόφωνα ορίστηκαν οι υπεύθυνοι των ολοήμερων τμημάτων στα Δημοτικά Σχολεία Αρεόπολης ,2ο Σκάλας,1ο Γυθείου και Παπαδιανίκων.

Θέμα 5ο:

Δόθηκαν από το υπηρεσιακό συμβούλιο πέντε ώρες υπερωρία στους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στα κάτωθι ολιγοθέσια Δημοτικά Σχολεία:

Καρυών, Λογκανίκου, ΘεολόγουΒουτιάνων, Αλίκων, Φλομοχωρίου, Ελίκας, Κυπαρισσίου και Ρειχέας.

Ενώ στο 3/θ Δημοτικό Σχολείο Βρονταμά δόθηκαν  σε δύο εκπαιδευτικούς δύο ώρες υπερωρία και  σε έναν εκπαιδευτικό μια ώρα υπερωρία. Οι   υπερωρίες  δόθηκαν ανάλογα με τις τάξεις που ανέλαβαν οι εκπαιδευτικοί.

Στο 3/θ Δημοτικό Σχολείο Ελαφονήσου δόθηκαν δύο ώρες υπερωρία σε δύο εκπαιδευτικούς και σε έναν εκπαιδευτικό μια ώρα υπερωρία. Οι     υπερωρίες δόθηκαν ανάλογα με τις τάξεις που ανέλαβαν οι εκπαιδευτικοί.

Εκτός Ημ.Διάταξης :

Ομόφωνα αποφασίστηκε, δύο εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ70 που υπηρετούν στο Δημοτικό Σχολείο Ασωπού –Φοινικίου να διατεθούν στο Δημοτικό Σχολείο Παπαδιανίκων από πέντε ώρες ο καθένας, προκείμενου να συμπληρώσουν το υποχρεωτικό διδακτικό τους ωράριο.

               ΩΣ ΑΙΡΕΤΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΠΥΣΠΕ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ  προσδιορίσαμε  τα παρακάτω λειτουργικά κενά εκπαιδευτικών σε όλους τους κλάδους στο Ν.Λακωνίας:

ΠΕ 70:   32

ΠΕ60:    18

ΠΕ06:    16

ΠΕ11:      5

ΠΕ16:    12

ΠΕ:71:     6

ΠΕ61:       3

ΠΕ32:       5

ΠΕ19-20:  5

ΠΕ08:       5

ΠΕ05:        2

ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ 109 ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΚΩΝ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ  ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ, ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ, ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΡΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕ ΟΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   

ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ, ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΥΣΠΕ ΔΕΝ ΟΡΙΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ  (ΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ) ΣΕ ΚΕΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΥΣΠΕ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΕ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΟΡΙΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ.

ΕΤΣΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΥΣΠΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ 65 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥ ΠΕ70 ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, 4 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥ ΠΕ70 ΑΠΟ ΕΣΠΑ, 16 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥ ΠΕ60 ΑΠΟ ΕΣΠΑ, 8 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥ ΠΕ60 ΑΠΟ ΤΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ 16 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥ ΠΕ71.

   ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ  ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ   ΤΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ 6/Θ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ ΣΕ 4/Θ, ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΩΣ 5/Θ, ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΥΣΠΕ ΣΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥ ΠΕ71. 

ΕΠΙΣΗΣ  ΚΑΙ ΣΤΟ 2/Θ ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΛΑΩΝ ΔΟΘΗΚΑΝ 3  ΑΝΤΙ ΓΙΑ 2 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας.

Παπαδοπούλου  Ελισάβετ                                                              

 Αιρετή εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών 

στο ΠΥΣΠΕ Λακωνίας  

εκλεγμένη με το ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Κίνησης 

Τηλ/φαξ:2732082682

Κιν: 6978697160

e-mail:[email protected]

 

Παυλάκης Γρηγόριος

Αναπληρωτής αιρετός εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών

στο ΠΥΣΠΕ Λακωνίας

 εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Κίνησης

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες  ειδήσεις σήμερα

Απίστευτες εικόνες στην Κέρκυρα: Εκπαιδευτικοί έβγαζαν αγκαλιά τους μαθητές από τα πλημμυρισμένα σχολεία

Πανελλαδικές 2022: Ο «γρίφος» των νέων Μηχανογραφικών Δελτίων

ΕΛ.ΣΤΑΤ: Βγήκαν τα αποτελέσματα για 60.000 απογραφείς

Εύκολη Online ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ, προσλήψεις, ΠΜΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙΤΕ σε προφορικά και έκθεση!

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια σε ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, Σχολική Ψυχολογία, Διαπολιτισμική, μόνο με 25 ευρώ το μήνα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

filaki
Κέρκυρα: Κρατούμενος επιτέθηκε σε διασώστη του ΕΚΑΒ με σιδερένια σχάρα από φρεάτιο
Το γεγονός σημειώθηκε στον προαύλιο χώρο του σωφρονιστικού καταστήματος Κέρκυρας, όταν οι διασώστες του ΕΚΑΒ περίμεναν να μεταφέρουν ασθενή...
Κέρκυρα: Κρατούμενος επιτέθηκε σε διασώστη με σιδερένια σχάρα
Eκπαιδευτικοί: «Η μάχη ενάντια στην αξιολόγηση είναι όλων μας»
«Η μάχη ενάντια στην αξιολόγηση είναι όλων μας. Η κοινωνία είναι δίπλα μας», τονίζει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Ηρώ Κωνσταντοπούλου» Άνω Λιοσίων...
Eκπαιδευτικοί: «Η μάχη ενάντια στην αξιολόγηση είναι όλων μας»
Κακοκαιρία στην Εύβοια
Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Πάνω από 170 χιλιοστά βροχής έπεσαν στην Αθήνα
Πάνω από 170 χιλιοστά βροχής έπεσαν σε περιοχές της Αθήνας κατά το διήμερο Πέμπτης–Παρασκευής, σύμφωνα με το meteo του Αστεροσκοπείου – Τα Πατήσια...
Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Πάνω από 170 χιλιοστά βροχής έπεσαν στην Αθήνα
kakokairia xalkidiki © Intime p.a.
Κακοκαιρία «Μπάλλος»-Θεσσαλονίκη: Διακοπή κυκλοφορίας σε πέντε σημεία -Απεγκλωβισμοί κατοίκων
Έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων σε πέντε σημεία - Απεγκλωβίστηκαν τέσσερα άτομα
Κακοκαιρία «Μπάλλος»-Θεσσαλονίκη: Διακοπή κυκλοφορίας σε πέντε σημεία