Thumbnail

Οι διαγωνιζόμενοι έχουν το δικαίωμα να δουν πώς βαθμολογήθηκαν, αλλά θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση πληρώνοντας «παράβολα επίδειξης γραπτών δοκιμίων Πανελληνίων Εξετάσεων»

«Ταρίφα» 50 ή ακόμη και 80 ευρώ θα πρέπει να πληρώσει κάθε διαγωνιζόμενος των Πανελληνίων Εξετάσεων σε περίπτωση που θέλει να δει πώς βαθμολογήθηκε το γραπτό του. Οι υποψήφιοι για τα ΑΕΙ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του έτους 2014 και επιθυμούν να λάβουν γνώση των γραπτών τους δοκιμίων έχουν αυτό το δικαίωμα, αλλά θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που υπάγεται το σχολείο στο οποίο κοινοποιήθηκαν οι βαθμοί των μαθημάτων που εξετάστηκαν, από 1 μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2014. 

Μαζί με την αίτηση του εξεταζόμενου συνυποβάλλεται σχετικό παράβολο, το οποίο εκδίδεται με διπλότυπο είσπραξης από την αρμόδια ∆ΟΥ στον ΚΑΕ 3743, με ονομασία «παράβολα επίδειξης γραπτών δοκιμίων Πανελληνίων Εξετάσεων». Το παράβολο ορίζεται σε 50 ευρώ για την επίδειξη έως τριών γραπτών δοκιμίων και σε 80 ευρώ για την επίδειξη περισσοτέρων των τριών. 

Η επίδειξη των γραπτών δοκιμίων θα γίνεται κατά την περίοδο Οκτωβρίου – Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου στη ∆ιεύθυνση που υποβλήθηκαν οι αντίστοιχες αιτήσεις, στον ίδιο τον ενδιαφερόμενο (ή και παρουσία του γονέα ή του κηδεμόνα του, εφόσον ο υποψήφιος το ζητήσει) και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που θα ανακοινώνεται από τις αντίστοιχες ∆ιευθύνσεις ανάλογα με τον αριθμό των γραπτών.

protothema.gr/

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κλείσε το WiFi τώρα»: Γιατί οι ειδικοί απαγορεύουν να το έχεις ανοιχτό εκτός σπιτιού

Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ για το Πάσχα – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΔΟΜΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ
Δόμνα Μιχαηλίδου στο alfavita.gr για την Πρώιμη Παιδική Παρέμβαση: Όταν η έγκαιρη στήριξη αλλάζει τη ζωή του παιδιού
Της Δόμνας Μιχαηλίδου, Υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας
Δόμνα Μιχαηλίδου στο alfavita.gr για την Πρώιμη Παιδική Παρέμβαση: Όταν η έγκαιρη στήριξη αλλάζει τη ζωή του παιδιού
spoudes.jpg
Νέα πλατφόρμα ενώνει τις ελληνικές σπουδές σε όλο τον κόσμο
Η πρωτοβουλία της Study in Greece χαρτογραφεί εκατοντάδες προγράμματα ελληνικών σπουδών και ενισχύει τη διεθνή παρουσία των ελληνικών πανεπιστημίων
Νέα πλατφόρμα ενώνει τις ελληνικές σπουδές σε όλο τον κόσμο
παπαιωαννου
Δηλώσεις Νίκου Παπαϊωάννου στο alfavita.gr: «Θεσμική δικαιοσύνη για 400.000 αποφοίτους ΤΕΙ – Κλείνει μια εκκρεμότητα ετών»
«Με τη ρύθμιση που καταθέσαμε, προχωράμε σε μια ουσιαστική πρωτοβουλία που κλείνει μια εκκρεμότητα πολλών ετών για εκατοντάδες χιλιάδες αποφοίτους...
Δηλώσεις Νίκου Παπαϊωάννου στο alfavita.gr: «Θεσμική δικαιοσύνη για 400.000 αποφοίτους ΤΕΙ – Κλείνει μια εκκρεμότητα ετών»