ΕΛΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Ε. ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΟΣ 12

Τ.Κ. 49100               Κέρκυρα  09/01/2014

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΣ ΕΛΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Συνεδρίασε, την Πέμπτη 09 Ιανουαρίου 2014, το ΔΣ της ΕΛΜΕ Κέρκυρας και πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

1.      Να αποστείλει στα σχολεία και τους συναδέλφους την απόφαση της ΟΛΜΕ (επισυνάπτεται) σχετικά με την Αξιολόγηση της Σχολικής Μονάδας καλώντας όλους τους Συλλόγους Διδασκόντων να συνεδριάσουν με αυτό το θέμα την ίδια περίοδο από Τετάρτη 15/01/2014 έως και παρασκευή 17/01/2014. Στη συνεδρίαση αυτή, καλούμε τους Συλλόγους να διαβάσουν την απόφαση της ΟΛΜΕ και να γίνει συζήτηση πάνω στο χαρακτήρα και τον σκοπό της αξιολόγησης και τέλος τους καλούμε να υιοθετήσουν το πρακτικό Συλλόγου Διδασκόντων που αποστέλλεται από την ΟΛΜΕ (τελευταία σελίδα της απόφασης) ή κάποιο παρόμοιο με αντίστοιχη λογική.

2.      Να πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Κέρκυρας μέσα στην περίοδο 20/01/2014 έως 24/01/2014 καθώς έχει προγραμματιστεί Γ.Σ. των Προέδρων των ΕΛΜΕ στις 25/01/2014. Θέμα συζήτησης θα είναι η εισήγηση της ΟΛΜΕ σχετικά με την αξιολόγηση, τις διαθεσιμότητες και αγωνιστικές δράσεις. Ο τόπος και η ημερομηνία θα ανακοινωθούν σύντομα.

3.      Να εκδοθεί ανακοίνωση της ΕΛΜΕ σχετικά με την απαγόρευση των διαδηλώσεων κατά τη φιέστα για την ανάληψη της Προεδρίας της ΕΕ από την Ελλάδα και τη σύλληψη του συναδέλφου Π. Αντωνόπουλου (η ανακοίνωση επισυνάπτεται).

4.      Να συμμετάσχει η ΕΛΜΕ στη σύσκεψη φορέων που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15/01/2014 στις 17:30 στο Εργατικό Κέντρο από τις Πρωτοβουλίες για τη διάσωση της δημόσιας περιουσίας (ΙσSOS, Καστέλλο, Ερημίτης, Αλυκές Λευκίμμης, Αντινιώτη)

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο Πρόεδρος         Ο Γ. Γραμματέας

Μεταλληνός Ν.                 Μωραΐτης Χρ.

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5